În această perioadă pot exista întârzieri în livrarea comenzilor. Scrieți-ne la vanzari@evomag.ro. Mulțumim pentru înțelegere!

Raporteaza o problema
Player DVD Boss Audio BV 7280, 4x80W, ecran 3", USB, slot Card SD
Boss audio Player DVD Boss Audio BV 7280, 4x80W, ecran 3", USB, slot Card SD Aux Input   Aux Input vă permite să vă conectați la ieșirea audio a unui dispozitiv extern, cum ar fi un MP3 player sau un smartphone, pentru a vă putea bucura de muzică prin intermediul sistemului.     Intrare AV   In 3612606
645.99 Limited Availability

Player DVD Boss Audio BV 7280, 4x80W, ecran 3", USB, slot Card SD

COD: [ Boss Audio BV 7280 ] ID: 3612606
645,99 Lei
(TVA inclus)
Include taxa verde: 0.6 Lei
(Pret fara taxa verde: 645,39 Lei)
Alege perioada de creditare:
Rata lunara: Lei
DAE: %
Total: Lei
Detalii suplimentare
Informatii garantie
Alerta pret!
Compară Intrebare tehnică? Producător Printeaza
  • Produse recomandate
  • Scurta descriere
  • Comparare
  • Detalii tehnice
  • Review-uri
646,00 Lei
(TVA inclus)
Include taxa verde: 0.6 Lei
(Pret fara taxa verde: 645,40 Lei)
Player DVD Boss Audio BV 7280, 4x80W, ecran 3", USB, slot Card SD

Scurta descriere

Aux Input
 
Aux Input vă permite să vă conectați la ieșirea audio a unui dispozitiv extern, cum ar fi un MP3 player sau un smartphone, pentru a vă putea bucura de muzică prin intermediul sistemului.
 
 
Intrare AV
 
Intrarea AV vă permite să vă conectați la ieșirea video și / sau audio a unui dispozitiv extern pentru a vă putea bucura de contetul dvs. audio și video prin intermediul sistemului.
 
 
DVD player încorporat
 
DVD-ul încorporat vă permite să redați discuri formatate pe DVD, CD, MP3, MP4, VCD, JPEG și WMA prin intermediul acestui sistem.
 
 
Built-in EQ presetat
 
EQ-ul prestabilit încorporat vă permite să alegeți din curbele EQ presetate pentru o varietate de stiluri muzicale, cum ar fi Rock sau POP.
 
 
Panoul frontal detașabil
 
O funcție de securitate integrată concepută pentru a descuraja hoții, panoul frontal detașabil vă permite să îndepărtați întreaga sau, în unele cazuri, o parte a panoului frontal care face radioul inutil dacă este furat.
 
 
ESP
 
Sistemul ESP [Protecție electronică de ignorare] este o funcție care tamponează CD-ul în timpul redării, stocând 5 secunde de muzică. Dacă citirea discului este întreruptă, playerul utilizează momentan datele stocate, în timp ce circuitele de urmărire găsesc trecerea înainte de întreruperea de pe CD pentru o funcționare continuă.
 
 
ID3 TAG
 
Eticheta ID3 permite ca fișierul audio să stocheze și să afișeze date suplimentare, cum ar fi titlul, artistul, albumul, numărul piesei și multe altele.
 
 
Producția pre-amp
 
Aceste ieșiri Pre-Amp unități vă permit să vă extindeți sistemul adăugând până la 2 amperi și / sau procesoare de semnal.
 
 
Intrarea camerei spate
 
Intrarea camerei spate este o funcție de siguranță și confort. Când schimbați vehiculul în poziția inversă, unitatea pornește automat pe o cameră de vizionare [vândută separat] și comută afișajul pentru a afișa ceea ce văd camera.
 
 
Portul pentru cardul de memorie SD
 
Portul pentru cardul de memorie SD va suporta un card de memorie SD de dimensiune completă la 32 GB și poate fi utilizat pentru redarea muzicii, precum și vizualizarea fotografiilor și a videoclipurilor (pe unitățile sursă echipate cu un monitor). Majoritatea unităților acceptă carduri SD de dimensiune completă, dar există câteva care acceptă numai carduri micro SD.
 
 
Switch tuner
 
Funcția de tuner selectabilă vă permite să ajustați tunerul acestui radio pentru a primi emisiuni radio în SUA sau Europa.
 
 
Redare USB
 
Portul USB va suporta o unitate flash USB de până la 32 GB și poate fi utilizat pentru redarea muzicii, precum și vizualizarea fotografiilor și a videoclipurilor (pe unitățile sursă echipate cu un monitor). Unele unități au o intrare mini USB, dar sunt livrate împreună cu adaptorul pentru a putea converti pentru a putea reda unități USB de dimensiune completă.
 
 
Ieșire video
 
Ieșirea video RCA vă permite să vă conectați direct de la unitatea sursă la intrarea video a unui monitor (e) extern, cum ar fi tetierele sau monitoarele de exterior. Dacă intenționați să utilizați mai multe monitoare video, vă recomandăm să utilizați un amplificator de semnal video pentru a mări semnalul pentru o calitate optimă a imaginii.
 
 
Telecomandă fără fir
 
O telecomandă wireless vă oferă accesul la funcțiile cheie ale unității de pe palma mâinii.

 

Detalii tehnice
Specificatii audioPuterea de iesire (W)80 x 4
CD/DVD PlayerFormat redareCD, DVD, JPEG, MP3, MPEG4, VCD, WMA
TunerLungimi de undaFM / AM
GeneralitatiPanou frontal detasabilDa
Diagonala display (inch)3.2"
Interfata USBDa
Intrare auxiliaraDa
Slot CardDA / SD
Caracteristici fiziceDimensiune DIN1 DIN