Raporteaza o problema
Sistem de navigatie Mio Spirit 7670 LM, Ecran 5”, Procesor 800MHz, Actualizari pe viata a hartilor, TMC, Harta Full Europa
Mio Sistem de navigatie Mio Spirit 7670 LM, Ecran 5”, Procesor 800MHz, Actualizari pe viata a hartilor, TMC, Harta Full Europa MStar MSB2531     Noua gamă de produse GPS Mio Spirit   Noul Spirit 7670 LM este plin de funcţii practice şi are o opţiune de actualizare pe viaţă a hărţilor, astfel încât să nu fie nevoie să vă faceţi vreodată griji privind modificarea p 1534712 5 2
779.00 Out of stock
Sistem de navigatie Mio Spirit 7670 LM, Ecran 5”, Procesor 800MHz, Actualizari pe viata a hartilor, TMC, Harta Full Europa Cel mai bun gps pe care l-am avut! Actualizarile sunt foarte usor de facut si gratuite pe toata perioada de viata a gps-ului, TMC mai mult mult decat util , info radare fixe, harti complete si cu acoperire mare!
5
Sistem de navigatie Mio Spirit 7670 LM, Ecran 5”, Procesor 800MHz, Actualizari pe viata a hartilor, TMC, Harta Full Europa Super gps , pret foarte bun , eu l-am achizitionat chiar la reduceri . Harti full europa , actualizari pe viata , acoperire foarte mare , acuratete buna , recomand cu incredere
5

Sistem de navigatie Mio Spirit 7670 LM, Ecran 5”, Procesor 800MHz, Actualizari pe viata a hartilor, TMC, Harta Full Europa

COD: [ MioS7670 ] ID: 1534712
779,00 Lei
(TVA inclus)
Alege perioada de creditare:
Rata lunara: Lei
DAE: %
Total: Lei
Detalii suplimentare
Alerta pret!
Compară Intrebare tehnică? Producător Printeaza
  • Produse recomandate
  • Scurta descriere
  • Comparare
  • Detalii tehnice
  • Review-uri
779,00 Lei
(TVA inclus)
Sistem de navigatie Mio Spirit 7670 LM, Ecran 5”, Procesor 800MHz, Actualizari pe viata a hartilor, TMC, Harta Full Europa

Scurta descriere

 

 

Noua gamă de produse GPS Mio Spirit
 
Noul Spirit 7670 LM este plin de funcţii practice şi are o opţiune de actualizare pe viaţă a hărţilor, astfel încât să nu fie nevoie să vă faceţi vreodată griji privind modificarea planurilor de drumuri şi a hărţilor. Pentru a verifica dacă urmatoarele actualizari sunt accesibile, este de ajuns conectarea navigaţiei la calculator şi instalarea MioMore™. Veţi primi hărţi noi pentru toată durata de viaţă a navigaţiei d-voastră de maxim 4 ori pe an.
 
Actualizare pe viaţă a hărţilor
 
Datele despre drumuri se modifică tot timpul. Ne place să vă ţinem la curent, astfel încât să nu fie nevoie să vă faceţi vreodată griji privind capătul drumului. Veţi primi cele mai recente hărţi pentru toată durata de viaţă a dispozitivului dvs. Mio, de maxim 4 ori pe an.
 
Actualizari pe viata a bazei de camere de securitate 
 
Menţinându-vă aparatul Mio cu baza de camere de securitate actualizată înseamnă că veţi fi informat din timp de punctele negre date de accidentele de pe ruta dvs., ceea ce înseamnă că veţi şti unde să fiţi atenţi la viteză şi să vă deplasaţi cu grijă. Actualizările camerelor de securitate sunt incluse în actualizările hărţilor. 
 
IQ Routes™ şi LearnMe™Pro
 
Capacitatea IQ Routes™ colectează informații din viața reală de la alti șoferi și optimizează traseul în consecință, permițându-vă pentru să evitați congestionarea pe fiecare călătorie pe care o parcurgeți. Modulul perfecţionat LearnMe Pro™ monitorizează şi reţine stilul dumneavoastră de condus, oferindu-vă rute personalizate în funcţie de preferinţele dumneavoastră.
 
Alegerea rutelor
 
Obţineţi selecţia de rute înainte de a porni la drum. Cu noua opţiune de Alegere a rutelor, în loc de o singură rută, puteţi previzualiza acum 4 rute diferite pe ecran: cea mai rapidă, cea mai scurtă, cea mai simplă şi cea mai economică, pentru a alege varianta de care aveţi nevoie în momentul respectiv.
 
 
O nouă abordare a benzilor şi a bifurcaţiilor.
 
Cu ajutorul Lane Guidance, vă aflţi în permanenţă pe banda corectă pentru a vira, un lucru foarte util în traficul aglomerat al zilelor noastre. Software-ul Spirit dispune, de asemenea, de vizualizări 3D realiste ale bifurcaţiilor care se potrivesc semnelor majore de circulaţie, acordându-vă mai mult timp să înţelegeţi ceea ce urmează, pe măsură ce vă apropiaţi de o intersecţie sau de o ieşire.
 
Fiţi informaţi din timp despre trafic
 
Evitaţi întârzierile şi blocajele în trafic. Prin utilizarea celei mai noi tehnologii despre monitorizarea traficului, Spirit 7670 LM vă oferă informaţii din trafic în timp real, astfel încât veţi cunoaşte din timp ceea ce este pe drum.
 
Asistenţă la parcare
 
Funcţie de asistenţă la parcare afişează automat o listă de parcări disponibile când sunteţi pe o rază de 1 km de destinaţie: astfel, nu va mai fi nevoie să căutaţi dumneavoastră o parcare în zonă.
 
Slot de card MicroSD
 
Extindeţi memoria aparatului dumneavoastră adăugând un card MircoSD.
 
Ecran tactil de 5,0’’/12,70 cm
 
Dimensiunea generoasă a ecranului aparatului vă va ajuta să vedeţi în detaliu traseul, evitând astfel ratarea unei ieşiri sau a unei schimbări de direcţie.
 
Harţi de închiriat
 
Mergeţi în excursie într-o ţară în care GPS-ul tău Mio nu are harta preinstalată? Nu-i nimic, acum puteţi închiria pentru 3, 7 sau 30 de zile hărţile pentru Europa, SUA, Canada şi Australia.
 
Bluetooth®
 
Utilizaţi Spirit 7670 LM pentru apeluri cu mâinile libere atunci când este combinat cu un telefon mobil cu tehnologie fără fir Bluetooth®
 
Modul pieton - funcționează atât în mașină cât și pe jos
 
Spirit 7670 LM are modul pietonal. Asta înseamnă că nu mai sunteți limitat cu privire la locul și momentul când puteți folosi GPS-ul. Pe scurt, oriunde doriți să-l luați, puteți. Pe drum, Spirit 7670 LM vă va ghida către destinație pentru o călătorie perfecta, fără probleme. Spirit 7670 LM este la fel în funcționarea sa, dacă vrei să mergi pe jos.
 
Port AV-IN
 
Audio şi video pe dispozitivul tău
 
Media Player
 
Redarea conținutului media pe dispozitivul tău.
 
 
Lângă mine
 
Accesează cele mai apropiate puncte de interes sau salvează-le pe cele favorite
 
Planificatorul de călătorie
 
Spirit 7670 LM vine cu un planificatorul pentru călătorii puternic, care vă permite să vă plnificaţi călătoriile confortabil, de acasă, folosind aplicaţia MioMore™ Desktop sau direct pe dispozitiv, unde puteţi seta puncte intermediare multiple, să le prioritizaţi pentru a obţine trasee optimizate şi să le previzualizaţi folosind modul de simulare.
 
Planificatorul de călătorie
 
Spirit 7670 LM vine cu un planificatorul pentru călătorii puternic, care vă permite să vă plnificaţi călătoriile confortabil, de acasă, folosind aplicaţia MioMore™ Desktop sau direct pe dispozitiv, unde puteţi seta puncte intermediare multiple, să le prioritizaţi pentru a obţine trasee optimizate şi să le previzualizaţi folosind modul de simulare.
 
Orientare tunel
 
O simulare bazată pe viteză vă ajută să știți unde vă aflați într-un tunel.
 
Harţi preinstalate – Full Europa ( 44 harti)
 
Lista hărţilor preinstalate*: Albania, Andorra, Austria, Belgia, Belarus, Bosnia si Herţegovina, Bulgaria, Croaţia, Republica Cehă, Danemarca, Elveţia, Estonia, Finlanda, Franţa, Germania, Gibraltar, Grecia, Olanda, Irlanda, Italia, Letonia, Liechtenstein, Lituania, Luxemburg, Macedonia, Malta, Marea Britanie, Moldova, Monaco, Muntenegru, Norvegia, Polonia, Portugalia, România, San Marino, Serbia, Slovacia, Slovenia, Spania, Suedia, Turcia, Ucraina, Ungaria, Vatican.
*Acoperirea diferă de la o ţară la alta
Detalii tehnice
GeneralUtilizare vehiculAutoturism
ModelMio Spirit 7670 LM
DisplayTipTouchscreen
Diagonala display (inch)5"
Rezolutie display480 x 272
ProcesorModelMStar MSB2531
Frecventa (MHz)800
MemorieTip cardMicroSD
SoftwareAcoperire hartaFull Europa
Perioada actualizareActualizare pe viata a hartilor
ConectivitateBluetoothDa
Transmisie dateViteza Wi-FiNu
Foto/VideoCameraNu
Caracteristici fiziceDimensiuni (L x l x G) mm134.5 X 86 X 12.7
Greutate (grame)158
Accesorii incluseIncarcator auto
Suport ventuza
Manual de utilizare
MontajSuport de prindere pentru parbriz (cu ventuza)
Adauga review

Review-uri

vrabie ionut 11.07.2017 11:18
Super gps , pret foarte bun , eu l-am achizitionat chiar la reduceri . Harti full europa , actualizari pe viata , acoperire foarte mare , acuratete buna , recomand cu incredere
11 din 26 vizitatori au considerat util comentariul de mai sus! Vi se pare util acest comentariu? DaNu
vio 11.07.2017 11:11
Cel mai bun gps pe care l-am avut! Actualizarile sunt foarte usor de facut si gratuite pe toata perioada de viata a gps-ului, TMC mai mult mult decat util , info radare fixe, harti complete si cu acoperire mare!
10 din 28 vizitatori au considerat util comentariul de mai sus! Vi se pare util acest comentariu? DaNu