Raporteaza o problema
Sistem de navigatie Mio Spirit 7100 LM, Ecran 5”, Actualizari pe viata a hartilor, Harta Europa de Est si de Vest
Mio Sistem de navigatie Mio Spirit 7100 LM, Ecran 5”, Actualizari pe viata a hartilor, Harta Europa de Est si de Vest Mstar   Actualizare pe viaţă a hărţilor   Datele despre drumuri se modifică tot timpul. Ne place să vă ţinem la curent, astfel încât să nu fie nevoie să vă faceţi vreodată griji privind capătul drumului. Veţi primi cele mai recente h 3606344 5 1
589.00 Out of stock
Sistem de navigatie Mio Spirit 7100 LM, Ecran 5”, Actualizari pe viata a hartilor, Harta Europa de Est si de Vest Un gps usor de utilizat, harti complete ,( dupa actualizare) . L-am folosit mai mult cu planificatorul de calatorie. Foarte multumit.
5

Sistem de navigatie Mio Spirit 7100 LM, Ecran 5”, Actualizari pe viata a hartilor, Harta Europa de Est si de Vest

COD: [ MioS7100FEU ] ID: 3606344
589,00 Lei
(TVA inclus)
Alege perioada de creditare:
Rata lunara: Lei
DAE: %
Total: Lei
Detalii suplimentare
Alerta pret!
Compară Intrebare tehnică? Producător Printeaza
  • Produse recomandate
  • Scurta descriere
  • Comparare
  • Detalii tehnice
  • Review-uri
589,00 Lei
(TVA inclus)
Sistem de navigatie Mio Spirit 7100 LM, Ecran 5”, Actualizari pe viata a hartilor, Harta Europa de Est si de Vest

Scurta descriere

 

Actualizare pe viaţă a hărţilor
 
Datele despre drumuri se modifică tot timpul. Ne place să vă ţinem la curent, astfel încât să nu fie nevoie să vă faceţi vreodată griji privind capătul drumului. Veţi primi cele mai recente hărţi pentru toată durata de viaţă a dispozitivului dvs. Mio, de maxim 4 ori pe an.
 
 
IQ Routes™
 
Capacitatea IQ Routes™ colectează informații din viața reală de la alti șoferi și optimizează traseul în consecință, permițându-vă pentru să evitați congestionarea pe fiecare călătorie pe care o parcurgeți.
 
 
 
Găseşte-mi maşina
 
Salvează datele de localizare a maşinii tale, astfel încăt să nu îţi mai faci griji la întoarcere către locul de parcare.
 
 
 
LearnMe Pro™
 
Modulul perfecţionat LearnMe Pro™ monitorizează şi reţine stilul dumneavoastră de condus, oferindu-vă rute personalizate în funcţie de preferinţele dumneavoastră.
 
 
 
Asistenţă la parcare
 
Funcţie de asistenţă la parcare afişează automat o listă de parcări disponibile când sunteţi pe o rază de 1 km de destinaţie: astfel, nu va mai fi nevoie să căutaţi dumneavoastră o parcare în zonă.
 
 
 
Modul pieton - funcționează atât în mașină cât și pe jos
 
Asta înseamnă că nu mai sunteți limitat cu privire la locul și momentul când puteți folosi GPS-ul. Pe scurt, oriunde doriți să-l luați, puteți. Pe drum, *** vă va ghida către destinație pentru o perfectă, călătorie fără probleme de fiecare dată, cu hărți încărcate în prealabil a 33 de țări din Europa de Vest și de Est. Pe jos, *** este la fel în funcționarea sa, dacă vrei să mergi pe jos.
 
 
 
O nouă abordare a benzilor şi a bifurcaţiilor
 
Cu ajutorul Lane Guidance, vă aflţi în permanenţă pe banda corectă pentru a vira, un lucru foarte util în traficul aglomerat al zilelor noastre. Software-ul Spirit dispune, de asemenea, de vizualizări 3D realiste ale bifurcaţiilor care se potrivesc semnelor majore de circulaţie, acordându-vă mai mult timp să înţelegeţi ceea ce urmează, pe măsură ce vă apropiaţi de o intersecţie sau de o ieşire.
 
 
 
Planificatorul de călătorie
 
Mio Spirit vine cu un planificatorul pentru călătorii puternic, care vă permite să vă plnificaţi călătoriile confortabil, de acasă, folosind aplicaţia MioMore™ Desktop sau direct pe dispozitiv, unde puteţi seta puncte intermediare multiple, să le prioritizaţi pentru a obţine trasee optimizate şi să le previzualizaţi folosind modul de simulare.
 
 
 
 
SmartRoutes™
 
SmartRoutes™ foloseşte o bază de date cu informaţii preluate de la milioane de şoferi pentru a optimiza ruta calculată: veţi putea astfel să călătoriţi mai rapid şi mai eficient.
 
Detalii tehnice
GeneralUtilizare vehiculAutoturism
ModelSpirit
DisplayTipTFT LCD touchscreen
Diagonala display (inch)5"
Rezolutie display480 x 272
ProcesorModelMstar
Frecventa (MHz)800
SoftwareAcoperire hartaEuropa de Est si Vest
Transmisie dateGPSSE4150L
Caracteristici fiziceDimensiuni (L x l x G) mm134.5 x 86 x 12.7
Greutate (grame)158
Adauga review

Review-uri

alecu 22.05.2018 17:39
Un gps usor de utilizat, harti complete ,( dupa actualizare) . L-am folosit mai mult cu planificatorul de calatorie. Foarte multumit.
1 din 1 vizitatori au considerat util comentariul de mai sus! Vi se pare util acest comentariu? DaNu