Raporteaza o problema
Sistem de navigatie Mio Spirit 5100, Ecran Tactil 4.3", Procesor 800MHz, Fara Harta
Mio Sistem de navigatie Mio Spirit 5100, Ecran Tactil 4.3", Procesor 800MHz, Fara Harta Mstar     Noul dispozitiv Mio Spirit 5100 este ușor de utilizat și vă poate gida rapid la destinație. Mulțumită funcției IQ Routes, dispozitivul folosește informații colectate de la milioane de conducători auto din viața reală pentru a 1451654
319.00 Out of stock

Sistem de navigatie Mio Spirit 5100, Ecran Tactil 4.3", Procesor 800MHz, Fara Harta

COD: [ 4655055 ] ID: 1451654
319,00 Lei
(TVA inclus)
Alege perioada de creditare:
Rata lunara: Lei
DAE: %
Total: Lei
Detalii suplimentare
Alerta pret!
Compară Intrebare tehnică? Producător Printeaza
  • Produse recomandate
  • Scurta descriere
  • Comparare
  • Detalii tehnice
  • Review-uri
319,00 Lei
(TVA inclus)
Sistem de navigatie Mio Spirit 5100, Ecran Tactil 4.3", Procesor 800MHz, Fara Harta

Scurta descriere

 

 

Noul dispozitiv Mio Spirit 5100 este ușor de utilizat și vă poate gida rapid la destinație. Mulțumită funcției IQ Routes, dispozitivul folosește informații colectate de la milioane de conducători auto din viața reală pentru a vă optimiza rutele. Funcția Lane Guidance vă permite să vă asigurați că sunteți pe banda corectă pentru a întoarce la dreapta sau pentru a fi notificat că următoarea ieșire este pe autostradă. Funcția de asistare a parcării afișează automat o listă de locuri de parcare atunci când sunt localizate într-o rază de 1 kilometru de dumneavoastră. Mai mult decât atât, funcția Find My Car este utilă pentru momentele în care ați parcat în grabă și nu aveți nici cea mai mică idee despre locul în care se află mașina la întoarcere.

Asistenţă la parcare
 
Funcţie de asistenţă la parcare afişează automat o listă de parcări disponibile când sunteţi pe o rază de 1 km de destinaţie: astfel, nu va mai fi nevoie să căutaţi dumneavoastră o parcare în zonă.
 
Modul pieton - funcționează atât în mașină cât și pe jos
 
Spirit 5100 are modul pietonal. Asta înseamnă că nu mai sunteți limitat cu privire la locul și momentul când puteți folosi GPS-ul. Pe scurt, oriunde doriți să-l luați, puteți. Pe drum, Spirit 5100 vă va ghida către destinație pentru o perfectă, călătorie fără probleme de fiecare dată, cu hărți încărcate în prealabil a 33 de țări din Europa de Vest și de Est. Pe jos, Spirit 5100 este la fel în funcționarea sa, dacă vrei să mergi pe jos.
 
Planificatorul de călătorie
 
Spirit 5100 vine cu un planificatorul pentru călătorii puternic, care vă permite să vă plnificaţi călătoriile confortabil, de acasă, folosind aplicaţia MioMore™ Desktop sau direct pe dispozitiv, unde puteţi seta puncte intermediare multiple, să le prioritizaţi pentru a obţine trasee optimizate şi să le previzualizaţi folosind modul de simulare.
 
Hărţi de închiriat
 
Când plecaţi într-o călătorie scurtă, veţi dori să aveţi la dumneavoastră dispozitivul de navigaţie, chiar dacă mergeţi în altă ţară. Puteţi închiria harta unei ţări pentru 3, 7 sau 30 de zile, economisind astfel 80% din costul achiziţionării hărţii respective.
 
O nouă abordare a benzilor şi a bifurcaţiilor
 
Cu ajutorul Lane Guidance, vă aflţi în permanenţă pe banda corectă pentru a vira, un lucru foarte util în traficul aglomerat al zilelor noastre. Software-ul Spirit dispune, de asemenea, de vizualizări 3D realiste ale bifurcaţiilor care se potrivesc semnelor majore de circulaţie, acordându-vă mai mult timp să înţelegeţi ceea ce urmează, pe măsură ce vă apropiaţi de o intersecţie sau de o ieşire.
 
Lângă mine
 
Accesează cele mai apropiate puncte de interes sau salvează-le pe cele favorite.
 
Nume străzi pronunțate
 
Ascultați unde să întoarceți și păstați ochii pe drum
 
IQ Routes™
 
Capacitatea IQ Routes™ colectează informații din viața reală de la alti șoferi și optimizează traseul în consecință, permițându-vă pentru să evitați congestionarea pe fiecare călătorie pe care o parcurgeți.
 
Orientare tunel
 
O simulare bazată pe viteză vă ajută să știți unde vă aflați într-un tunel.
 
Găseşte-mi maşina
 
Salvează datele de localizare a maşinii tale, astfel încăt să nu îţi mai faci griji la întoarcere către locul de parcare.
 
LearnMe Pro™
 
Modulul perfecţionat LearnMe Pro™ monitorizează şi reţine stilul dumneavoastră de condus, oferindu-vă rute personalizate în funcţie de preferinţele dumneavoastră.
 
SmartRoutes™
 
SmartRoutes™ foloseşte o bază de date cu informaţii preluate de la milioane de şoferi pentru a optimiza ruta calculată: veţi putea astfel să călătoriţi mai rapid şi mai eficient.
Detalii tehnice
GeneralModelMio Spirit 5100
DisplayTipTouchscreen
Diagonala display (inch)4.3"
Rezolutie display480 x 272
ProcesorModelMstar
Frecventa (MHz)800
SoftwareAcoperire hartaFara
Foto/VideoCameraNu
Caracteristici specialeInformatii rutiere a limitei de vitez
Nume de strazi pronuntate
Ghidaj linie
IQ Routes™
Vizualizari 3D a bifurcatiilor
LearnMe Pro™
Modul pieton
Planificatorul de calatorie
Langa mine
Gaseste-mi masina
Indrumare tunel
Modul camion (Gratuit pentru 1 luna)
Caracteristici fiziceDimensiuni (L x l x G) mm120 x 80 x 13
Greutate (grame)134