Raporteaza o problema
Sistem de navigatie portabil Garmin eTrex Touch 35, TFT Touchscreen 2.6", GPS/GLONASS, Busola electronica, Altimetru barometric
Garmin Sistem de navigatie portabil Garmin eTrex Touch 35, TFT Touchscreen 2.6", GPS/GLONASS, Busola electronica, Altimetru barometric eTrex Touch 25 Dispozitiv portabil GPS/GLONASS cu ecran tactil color, busolă pe 3 axe şi altimetru barometric   Ecran tactil color capacitiv de 2,6 inci Busolă pe 3 axe cu funcţie de compensare a înclinării şi altimetru barometric Sateliţi GPS ş 3616004
1449.00 Out of stock

Sistem de navigatie portabil Garmin eTrex Touch 35, TFT Touchscreen 2.6", GPS/GLONASS, Busola electronica, Altimetru barometric

COD: [ 4657149 ] ID: 3616004
1.449,00 Lei
(TVA inclus)
Alege perioada de creditare:
Rata lunara: Lei
DAE: %
Total: Lei
Detalii suplimentare
Alerta pret!
Compară Intrebare tehnică? Producător Printeaza
  • Produse recomandate
  • Scurta descriere
  • Comparare
  • Detalii tehnice
  • Review-uri
1.449,00 Lei
(TVA inclus)
Sistem de navigatie portabil Garmin eTrex Touch 35, TFT Touchscreen 2.6", GPS/GLONASS, Busola electronica, Altimetru barometric

Scurta descriere

Dispozitiv portabil GPS/GLONASS cu ecran tactil color, busolă pe 3 axe şi altimetru barometric
 
  • Ecran tactil color capacitiv de 2,6 inci
  • Busolă pe 3 axe cu funcţie de compensare a înclinării şi altimetru barometric
  • Sateliţi GPS şi GLONASS pentru poziţionare mai rapidă
  • 250.000 de geocache-uri preîncărcate de pe Geocaching.com
  • Memorie suplimentară pentru un număr mai mare de hărţi
Dispozitiv portabil GPS/GLONASS compact, robust şi fiabil, cu ecran tactil color, altimetru barometric, busolă electronică pe 3 axe cu funcţie de compensare a înclinării, conectivitate wireless, geocache-uri preîncărcate şi memorie internă extinsă pentru stocarea unui număr mai mare de hărţi.
 
Calea este deschisă
 
eTrex Touch 35 este echipat cu un ecran tactil color de 2,6 inci, lizibil în lumina soarelui, ce permite accesul intuitiv la o hartă de bază globală cu relief umbrit. Durabil şi rezistent la apă, eTrex Touch 35 este construit pentru a oferi date cartografice şi de monitorizare indiferent de încercările la care vă supun intemperiile, rezistând eroic la praf, murdărie, umiditate şi apă.
 
 
Noi instrumente pentru drumeţia dvs.
 
eTrex Touch 35 are integrată o busolă electronică pe 3 axe cu funcţie de compensare a înclinării, care indică direcţia chiar şi atunci când rămâneţi pe loc; de asemenea, nu este necesar să o ţineţi în poziţie orizontală. Dispozitivul include, de asemenea, un altimetru barometric care monitorizează schimbările presiunii pentru a indica cu precizie altitudinea şi poate fi utilizat chiar şi pentru reprezentarea grafică a evoluţiei în timp a presiunii barometrice, ceea ce vă poate ajuta să monitorizaţi condiţiile meteo aflate în permanentă schimbare.
 
 
 
Mergeţi oriunde
 
Dispunând de o întreagă gamă de suporturi de montare compatibile, eTrex 35 este conceput pentru a fi utilizat pe ATV-uri, biciclete, bărci, ca dispozitiv portabil sau în autovehiculul dvs. Utilizaţi capabilitatea de montare pe autovehicule şi hărţile City Navigator® NT pentru indicaţii de conducere pas cu pas sau suportul rezistent de montare pentru motociclete sau ATV-uri. Oriunde aţi duce dispozitivul eTrex, acesta are hărţile şi suporturile de montare necesare pentru a vă conduce la destinaţie.
 
Utilizare globală
 
eTrex Touch 35 poate urmări simultan sateliţii GPS şi GLONASS. Sateliţii GLONASS, dezvoltaţi de Federaţia Rusă, se “fixează”, în medie, pe poziţie cu o viteză cu aproximativ 20 la sută mai mare decât cea a receptoarelor GPS. Atunci când utilizaţi atât semnalul GPS, cât şi semnalul GLONASS, receptorul poate utiliza semnalul provenit de la un număr de sateliţi cu 24 mai mare decât în cazul utilizării exclusive a sistemului GPS.
 
Adăugaţi hărţi
 
Cu slotul pentru carduri microSD™ şi posibilitatea de extindere a memoriei interne, eTrex 35 vă permite să încărcaţi hărţi TOPO şi să porniţi la drum, să conectaţi un card BlueChart® g2 preîncărcat pentru o zi excelentă pe oglinda apei sau să utilizaţi date cartografice City Navigator NT pentru indicaţii pas cu pas pe şosea. eTrex 35 este, de asemenea, compatibil cu imaginile din satelit BirdsEye (necesită abonament), care vă permit să descărcaţi imagini din satelit pe dispozitiv şi să le integraţi cu hărţile dvs.
 
Rămâneţi conectaţi
 
eTrex Touch 35 permite distribuirea wireless a punctelor de referinţă, traseelor, rutelor şi geocache-urilor prin distribuirea de la unitate la unitate între dispozitivele Garmin compatibile. Funcţia de notificări inteligente înseamnă că nu veţi mai rata niciodată un mesaj text, un e-mail sau o notificare de pe smartphone-ul dvs. compatibil decât dacă doriţi acest lucru. Puteţi chiar folosi dispozitivul eTrex Touch 35 ca telecomandă pentru camerele noastre de acţiune VIRB® XE, VIRB X şi VIRB Elite.
 
Păstraţi semnalul
 
Cu nivelul său înalt de sensibilitate, receptorul GPS compatibil cu sistemul WAAS şi predicţia HotFix® a poziţiei sateliţilor, dispozitivul eTrex Touch 35 vă localizează rapid şi precis poziţia, menţinând locaţia GPS chiar şi în canioane adânci sau sub un coronament des.
 
Aventura vă aşteaptă
 
eTrex Touch 35 este preîncărcat cu 250.000 de geocache-uri de pe Geocaching.com. Renunţând la hârtie, nu doar protejaţi mediul înconjurător, ci vă veţi spori, de asemenea, eficienţa. eTrex Touch 35 stochează şi afişează informaţii esenţiale, precum locaţia, terenul, dificultatea, indiciile şi descrierile, ceea ce înseamnă că nu mai este necesar să introduceţi manual coordonate şi să folosiţi materiale imprimate pe hârtie. Este suficient să încărcaţi fişierul GPX pe unitatea dvs. şi să începeţi să vânaţi geocache-uri.
 
Planificaţi-vă următoarea călătorie
 
Preluaţi controlul asupra următoarei dvs. aventuri cu software-ul BaseCamp™ care vă permite să vizualizaţi şi să organizaţi hărţi, puncte de referinţă, rute şi trasee. Acest software gratuit de planificare a călătoriilor vă permite chiar să creaţi Aventuri Garmin pe care le puteţi distribui prietenilor, familiei sau altor exploratori. BaseCamp afişează date de hărţi topografice 2D sau 3D pe ecranul computerului dvs., incluzând liniile de contur şi profilurile de altitudine. Acesta poate, de asemenea, transfera un număr nelimitat de imagini prin satelit pe dispozitivul dvs. atunci când acesta dispune de un abonament la Imagini din satelit BirdsEye.
Detalii tehnice
GeneralModeleTrex Touch 25
DisplayTipTFT Touchscreen
Numar culori65.000
Diagonala display (inch)2.6"
Rezolutie display160 x 240
MemorieMemorie Flash4 GB
Tip cardMicroSD
FacilitatiAlte facilitatiWater rating - IPX7
BaterieTip2x AA
Durata in regim de operarePana la 16 ore
Caracteristici fiziceDimensiuni (L x l x G) mm58 x 102 x 33
Greutate (grame)159