Raporteaza o problema
Sistem de navigatie Garmin Zumo 395LM dedicat Moto, Touchscreen 4.3", Harta Full Europa, Actualizari pe Viata a Hartilor
Garmin Sistem de navigatie Garmin Zumo 395LM dedicat Moto, Touchscreen 4.3", Harta Full Europa, Actualizari pe Viata a Hartilor Zumo 395LM Navigaţia pentru motociclete adaugă un strop de aventură   Ecran tactil de 4,3 inci, adecvat pentru utilizarea cu mănuşi, lizibil în lumina soarelui, rezistent la vaporii de carburant, radiaţiile UV şi intemperii (IPX7)  Garmin Adventuro 3612906
2900.00 Out of stock

Sistem de navigatie Garmin Zumo 395LM dedicat Moto, Touchscreen 4.3", Harta Full Europa, Actualizari pe Viata a Hartilor

COD: [ C1361 ] ID: 3612906
2.900,00 Lei
(TVA inclus)
Alege perioada de creditare:
Rata lunara: Lei
DAE: %
Total: Lei
Detalii suplimentare
Alerta pret!
Compară Intrebare tehnică? Producător Printeaza
  • Produse recomandate
  • Scurta descriere
  • Comparare
  • Detalii tehnice
  • Review-uri
2.900,00 Lei
(TVA inclus)
Sistem de navigatie Garmin Zumo 395LM dedicat Moto, Touchscreen 4.3", Harta Full Europa, Actualizari pe Viata a Hartilor

Scurta descriere

Navigaţia pentru motociclete adaugă un strop de aventură
 
Ecran tactil de 4,3 inci, adecvat pentru utilizarea cu mănuşi, lizibil în lumina soarelui, rezistent la vaporii de carburant, radiaţiile UV şi intemperii (IPX7) 
Garmin Adventurous Routing™ găseşte drumurile cu serpentine sau în pantă şi limitează arterele principale de circulaţie
Alerte pentru pilot privind curbele strânse, legislaţia privind utilizarea căştii, camerele de monitorizare a vitezei¹ şi nu numai
Bluetooth® pentru apeluri handsfree
Reglaţi muzica de pe playerul MP3 sau smartphone² direct de pe afişajul zūmo
 
Construit pentru aventură, născut pentru libertate
 
Oferind opţiuni Garmin Adventurous Routing™ pentru drumurile şerpuite, deluroase, dificile care vă plac atât de mult, plus un ecran tactil luminos, uşor de utilizat cu mănuşi, de 4,3 inci, uşor de citit şi de utilizat, zūmo 395LM este un navigator conceput pentru adrenalină
 
 
Beneficiile apelurilor handsfree
 
Sincronizaţi-vă dispozitivul zūmo cu un smartphone compatibil² şi o cască Bluetooth compatibilă (comercializată separat) şi veţi putea efectua şi primi apeluri wireless fără a trebui să vă scoateţi mănuşile sau casca. Depozitaţi-vă telefonul în siguranţă, în buzunar sau geanta de şa, şi beneficiaţi de apelurile handsfree fără ca atenţia dvs. să fie distrasă de la drum.
 
 

Bucuraţi-vă de muzică în timpul călătoriei

 

 
Doriţi să vă luaţi lista de redare preferată cu dvs. în călătorie? Dispozitivul dvs. zūmo vă permite, de asemenea, să reglaţi muzica şi conţinutul media de pe un player MP3 sau un smartphone compatibil², direct de pe ecranul dvs. tactil.
 
 
 
Concentrare mai bună cu alertele pentru pilot
 
Pentru a vă ajuta să vă concentraţi mai bine la drum şi să aveţi călătorii mai sigure, zūmo 395LM  oferă alerte utile privind curbele strânse din faţă, schimbările de viteză, trecerile la nivel cu căile ferate sau drumurile pentru animale, zonele cu şcoli şi altele. În plus, primiţi notificări atunci când trebuie să consultaţi legislaţia locală privind utilizarea căştilor – sau atunci când sunteţi pe cale să conduceţi în sensul greşit pe o stradă cu sens unic. Primiţi, de asemenea, alerte privind semafoarele şi camerele de monitorizare a vitezei din apropiere¹. În plus, pentru călătoriile lungi, un avertisment de oboseală4 vă va sugera să luaţi pauze şi vă va indica zonele de odihnă pe care le puteţi lua în calcul după câteva ore pe drum. Funcţia Înainte pe rută a dispozitivului zūmo vă permite să vedeţi cu uşurinţă punctele de interes şi reperele de pe traseul dvs., fără a părăsi vizualizarea hărţii de pe afişajul de navigaţie. În plus, Definirea uşoară a traseelor vă permite să adăugaţi un punct pe hartă pentru a vă ajusta traseul şi a trece prin zonele sau pe drumurile preferate.
 
 
 
 
Gata cu penele de carburant
 
Un computer integrat de călătorie cu indicator digital pentru nivelul de carburant este inclus ca dotare standard pe dispozitivul dvs. zūmo 395LM. Astfel, vă va fi uşor să estimaţi câţi kilometri veţi mai putea parcurge până la golirea rezervorului. Alertele dinamice privind alimentarea cu carburant vă anunţă atunci când este timpul să faceţi plinul şi chiar vă oferă opţiuni privind benzinăriile. Un indicator util privind limitele de viteză vă anunţă când este timpul să reduceţi acceleraţia. În plus, afişajul busolei digitale şi baza de date cu puncte de interes (POI) specifice motocicletelor vă pot ajuta să găsiţi ateliere de reparaţii pentru motociclete, reprezentanţe şi alte locaţii. Dispozitivul dvs. zūmo include, de asemenea, un jurnal al istoricului de service, care vă ajută să ţineţi evidenţa intervalelor de service, kilometrajului şi lucrărilor de service efectuate asupra motocicletei.
 
 

 

 

Ghidarea cu ajutorul reperelor uşor de recunoscut

Funcţia Garmin Real Directions™ de pe dispozitivul zūmo 395LM redefineşte, practic, noţiunea de “instrucţiuni vocale pas cu pas.” În plus faţă de anunţarea vocală a numelor de străzi, zūmo oferă ghidare pe baza reperelor uşor de recunoscut, a clădirilor şi semafoarelor (de ex. “Faceţi dreapta după clădirea roşie” ). Şi, graţie datelor Foursquare®, zūmo are preîncărcate milioane de noi locuri căutate pe care le puteţi explora. În plus, funcţia Garmin Direct Access contribuie la simplificarea navigaţiei atunci când selectaţi destinaţii complexe, precum mallurile şi aeroporturile, oferind informaţii detaliate privind locaţia atunci când ajungeţi la intrarea recomandată. De exemplu, “Arriving at Woodfield Mall. Aţi ajuns la mallul Woodfield. Magazinul Foot Locker se află în interior, la etajul doi.”

 

 

Actualizări pe viaţă ale hărţilor
 
zūmo 395LM include actualizări gratuite ale hărţilor5 pe întreaga durată de viaţă a dispozitivului, deci traseele dvs. vor reflecta cele mai recente puncte de interes şi hărţi disponibile.
 
 
Instrumente de navigaţie
 
Asistenţa la schimbarea benzii cu vizualizarea intersecţiilor afişează imagini ale intersecţiilor de pe traseul dvs. pentru a facilita navigaţia în intersecţiile complexe. O săgeată viu colorată de pe afişajul dispozitivului zūmo va indica poziţia pe banda corectă pentru următorul viraj sau ieşirea de pe autostradă. zūmo include, de asemenea, funcţia TracBack®, care vă permite să navigaţi pe acelaşi traseu în sens invers pentru călătoria de întoarcere.
 
 
Monitorizarea presiunii în pneuri
 
Pentru mai multă protecţie pe şosea, zūmo 395LM este compatibil cu senzorul Garmin de monitorizare a presiunii în pneuri6 (TPMS, comercializat separat). Este necesar câte un TPMS pentru fiecare pneu; acesta va funcţiona numai cu ventilele cu tijă metalică. TPMS utilizează tehnologia wireless pentru a transmite datele de presiune în pneuri, permiţând afişarea acestora în timp real pe afişajul dispozitivului dvs. zūmo.
 
 

Compatibilitatea cu camerele de acţiune Garmin

Pentru înregistrarea celor mai memorabile momente de pe traseul dvs., zūmo 395 este compatibil cu seria Garmin de camere de acţiune HD (comercializate separat). Controlaţi totul de la distanţă – pornind şi oprind înregistrarea – de pe afişajul dispozitivului dvs. zūmo. Va fi uşor şi distractiv să înregistraţi şi să retrăiţi fiecare aventură.

 

Detalii tehnice
GeneralUtilizare vehiculMoto
ModelZumo 395LM
DisplayTipTFT
Diagonala display (inch)4.3"
Rezolutie display480 x 272
MemorieTip cardMicroSD
SoftwarePerioada actualizareActualizare pe viata a hartilor
ConectivitateBluetoothDa
Versiune USBDa
BaterieTipLi-Ion
Caracteristici fiziceDimensiuni (L x l x G) mm130 x 94 x 30
Greutate (grame)270