Raporteaza o problema
Sistem de navigatie Garmin DriveSmart 51 LMT-S EU, TFT 5", Harta Full Europa, Actualizari pe Viata a Hartilor
Garmin Sistem de navigatie Garmin DriveSmart 51 LMT-S EU, TFT 5", Harta Full Europa, Actualizari pe Viata a Hartilor DriveSmart 51 LMT-S EU Navigaţie avansată cu funcţii inteligente   Navigator GPS uşor de utilizat cu funcţii conectate şi afişaj tactil luminos cu o capacitate de 5.0 inci Preîncărcat cu hărţi pe viaţă faceţi clic aici pentru a vedea acoperirea Ofe 3615793
1149.99 Out of stock

Sistem de navigatie Garmin DriveSmart 51 LMT-S EU, TFT 5", Harta Full Europa, Actualizari pe Viata a Hartilor

COD: [ GarminDriveSmart51LMTS ] ID: 3615793
1.149,99 Lei
(TVA inclus)
Alege perioada de creditare:
Rata lunara: Lei
DAE: %
Total: Lei
Detalii suplimentare
Alerta pret!
Compară Intrebare tehnică? Producător Printeaza
 • Produse recomandate
 • Scurta descriere
 • Comparare
 • Detalii tehnice
 • Review-uri
1.150,00 Lei
(TVA inclus)
Sistem de navigatie Garmin DriveSmart 51 LMT-S EU, TFT 5", Harta Full Europa, Actualizari pe Viata a Hartilor

Scurta descriere

Navigaţie avansată cu funcţii inteligente
 
 • Navigator GPS uşor de utilizat cu funcţii conectate şi afişaj tactil luminos cu o capacitate de 5.0 inci
 • Preîncărcat cu hărţi pe viaţă faceţi clic aici pentru a vedea acoperirea
 • Oferă servicii în timp real, precum trafic în timp real şi parcare în timp real
 • apeluri prin Bluetooth, notificări inteligente şi navigaţie activată vocal
 • Wi-Fi încorporat pentru actualizarea uşoară a hărţilor şi a software-ului.
 • Include actualizări pe viaţă ale camerelor de siguranţă
Rămâneţi conectat(ă) la volan cu Garmin DriveSmart, navigatorul cu o colecţie de funcţii inteligente în completarea alertelor utile pentru şoferi şi a indicaţiilor uşor de urmat . De la apelurile handsfree şi informaţii din trafic în timp real la Wi-Fi încorporat şi mai multe — viitorul este pe dispozitivul dvs. Garmin. Priviţi înainte şi conduceţi.
 
 
Servicii în timp real pentru călătoria dvs.
 
Ocoliţi ambuteiajele alegând rute alternative care vă economisesc timpul sau evitându-le complet. Apoi, graţie informaţiilor în timp real, petreceţi mai puţin timp căutând un loc de parcare. Pentru alerte de trafic, indicaţii relevante de restabilire a rutei şi prognoze meteo la zi, descărcaţi aplicaţia Smartphone Link, care conectează Garmin DriveSmart la smartphone-ul compatibil. Când vă apropiaţi de destinaţie, este uşor să găsiţi un loc de parcare, deoarece puteţi vedea tendinţele privind preţurile şi disponibilitatea pentru parcările publice de pe stradă. Aplicaţia Smartphone Link permite, de asemenea, utilizarea LiveTrack, care oferă şoferilor posibilitatea să îşi partajează locaţia astfel încât prietenii să le poată urmări poziţia, indiferent dacă fac comisioane în oraş sau au plecat într-o călătorie mai lungă.
 
 
Folosirea inteligenţei pentru conectivitate
 
Atunci când sincronizaţi smartphone-ul cu Bluetooth activat şi Garmin DriveSmart, beneficiaţi de funcţii excelente care vă permit să rămâneţi conectat fără a lua mâinile de pe volan. Efectuaţi apeluri telefonice hands-free şi primiţi notificări inteligente personalizabile pe afişajul navigatorului. Acest lucru înseamnă că puteţi vedea apelurile de intrare, mesajele text şi notificările privind evenimentele din calendar fără a fi necesar să vă întindeţi după telefon.
 
 
Navigare activată vocal
 
Aveţi nevoie de indicaţii? E de ajuns să spuneţi un cuvânt. Garmin DriveSmart are o funcţie de navigare activată vocal care vă răspunde la comenzi şi apoi navighează acolo unde aveţi nevoie să mergeţi. (Model disponibil doar pentru Europa)
 
Funcţia Wi-Fi vă menţine la curent
 
Vă facilităm menţinerea hărţilor şi a software-ului dvs. actualizate acum, când navigatorul Garmin DriveSmart are Wi-Fi integrat. Când este disponibilă o nouă actualizare şi sunteţi conectat la reţeaua dvs. wireless de acasă, veţi primi automat o notificare pe ecran. Acesta este indiciul pentru a vă introduce dispozitivul în orice priză şi a-l lăsa să se actualizeze prin Wi-Fi în timp ce se încarcă. Apoi veţi fi gata să porniţi la drum din nou.
 
 
Alerte pentru şofer: familiarizaţi-vă cu împrejurimile
 
Pentru a încuraja un condus mai sigur şi o mai bună conştientizare a situaţiei curente, Garmin DriveSmart oferă alerte pentru şofer pentru curbele strânse, schimbările de viteză, trecerile la nivel cu calea ferată şi drumurile pentru animale. În plus, navigatorul vă va avertiza atunci când conduceţi în sensul greşit pe o stradă cu sens unic şi vă va oferi alerte privind şcolile şi zonele cu şcoli din apropiere. Primiţi notificări privind semafoarele şi camerele de monitorizare a vitezei din apropiere7 şi beneficiaţi chiar de avertismente de oboseală8 care vă sugerează posibile zone de odihnă după mai multe ore de condus.
 
 
Călătoriile tocmai au devenit mai bune cu TripAdvisor®
 
Când nu sunteţi familiarizat cu o zonă, este plăcut să fiţi îndrumat în direcţia corectă. Acesta este motivul pentru care vă oferim TripAdvisor pe navigatorul Garmin DriveSmart. Vedeţi evaluări pentru puncte de interes pentru călătorii, precum hoteluri, restaurante şi puncte de atracţie, pe măsură ce vă deplasaţi sau în apropierea destinaţiei. Oferindu-vă acces la cel mai mare site de călătorii cu maşina, vă ajutăm să găsiţi opriri intermediare prin care întreaga călătorie să devină parte integrantă din destinaţie. Puteţi totodată să găsiţi noi puncte de atracţie folosind instrumentul integrat Planificator de călătorii, care adaugă călătoriilor o notă distractivă, sugerând opriri interesante pe drum.
 
 
Îndrumări prietenoase de la Garmin Real Directions™
 
Redefiniţi indicaţiile vocale pas cu pas cu Garmin Real Directions. Indicaţiile noastre de condus uşor de înţeles folosesc repere uşor de recunoscut, clădiri şi semafoare, pe lângă anunţarea vocală a numelor de străzi, îndrumându-vă la fel de bine ca un prieten aflat pe scaunul pasagerului. Nu mai este nevoie să faceţi eforturi să vedeţi indicatoarele rutiere aflate la distanţă. Ascultaţi doar indicaţiile oferite de Garmin Real Directions, cum ar fi „Viraţi la stânga la benzinărie” sau „Viraţi la dreapta după clădirea roşie”. Nu a fost niciodată mai uşor să urmaţi indicaţii.
 
 
Funcţionează cu camera de marşarier Garmin
 
Pentru o soluţie completă de navigaţie, Garmin DriveSmart poate fi asociat cu BC™ 30 Wireless Backup Camera (comercializată separat; se recomandă instalarea de către profesionişti). După conectare, puteţi vedea cu uşurinţă vehiculele, pietonii şi alte obstacole chiar pe afişajul dispozitivului Garmin DriveSmart atunci când vă deplasaţi în marşarier.
 
 
Hărţi de înaltă calitate
 
Calitatea datelor cartografice poate face diferenţa între găsirea destinaţiei şi situaţia în care vă rătăciţi. Datele de înaltă calitate ale hărţilor HERE permit dispozitivului Garmin să vă furnizeze informaţiile de care aveţi nevoie, atunci când aveţi cel mai mult nevoie de acestea, reducând frustrările condusului prin evitarea întârzierilor şi reducerea timpului petrecut în maşină.
Detalii tehnice
GeneralUtilizare vehiculAutoturism
ModelDriveSmart 51 LMT-S EU
DisplayTipTFT
Diagonala display (inch)5"
Rezolutie display480 x 272
ConectivitateBluetoothDa
Transmisie dateViteza Wi-FiDa
BaterieTipLi-Ion
Caracteristici fiziceDimensiuni (L x l x G) mm140 x 84 x 18
Greutate (grame)173.7