Raporteaza o problema
Sistem de navigatie Garmin Drive 61 LMT-S EU, Ecran WVGA TFT 6.0", Harta Full Europa, Actualizari pe Viata a Hartilor
Garmin Sistem de navigatie Garmin Drive 61 LMT-S EU, Ecran WVGA TFT 6.0", Harta Full Europa, Actualizari pe Viata a Hartilor Drive 61 LMT-S EU Navigator GPS dedicat cu alerte pentru şofer   Navigator GPS dedicat, uşor de utilizat, cu afişaj de 6.0" luminos, cu orientare dublăPreîncărcat cu hărţi pe viaţăOferă servicii în timp real, precum trafic în timp real şi parcare în t 3601886
1199.99 Out of stock

Sistem de navigatie Garmin Drive 61 LMT-S EU, Ecran WVGA TFT 6.0", Harta Full Europa, Actualizari pe Viata a Hartilor

COD: [ GarminDrive61LMTS ] ID: 3601886
1.199,99 Lei
(TVA inclus)
Alege perioada de creditare:
Rata lunara: Lei
DAE: %
Total: Lei
Detalii suplimentare
Alerta pret!
Compară Intrebare tehnică? Producător Printeaza
  • Produse recomandate
  • Scurta descriere
  • Comparare
  • Detalii tehnice
  • Review-uri
1.200,00 Lei
(TVA inclus)
Sistem de navigatie Garmin Drive 61 LMT-S EU, Ecran WVGA TFT 6.0", Harta Full Europa, Actualizari pe Viata a Hartilor

Scurta descriere

Navigator GPS dedicat cu alerte pentru şofer
 
Navigator GPS dedicat, uşor de utilizat, cu afişaj de 6.0" luminos, cu orientare dublăPreîncărcat cu hărţi pe viaţăOferă servicii în timp real, precum trafic în timp real şi parcare în timp real Alerte pentru şofer pentru curbe periculoase, schimbări de viteză, camere de monitorizare a vitezei, treceri la nivel cu calea ferată, drumuri pentru animale şi multe altele
•Evaluări TripAdvisor® pentru puncte de interes (POI-uri) pentru călătorii, precum hoteluri, restaurante şi puncte de atracţie.
 
Navigator GPS dedicat cu alerte pentru şofer
 
- Navigator GPS dedicat, uşor de utilizat, cu afişaj de 6" luminos, cu orientare dublă
- Preîncărcat cu hărţi pe viaţă1, faceţi clic aici pentru a vedea acoperirea
- Oferă servicii în timp real2, precum trafic în timp real şi parcare în timp real3
- Alerte pentru şofer pentru curbe periculoase, schimbări de viteză, camere de monitorizare a vitezei4, treceri la nivel cu calea ferată, drumuri pentru animale şi multe altele
- Evaluări TripAdvisor® pentru puncte de interes (POI-uri) pentru călătorii, precum hoteluri, restaurante şi puncte de atracţie
- Include actualizări pe viaţă ale camerelor de siguranţă
 
 
Oriunde mergeţi, cu Garmin Drive beneficiaţi de o călătorie fără griji. Acest navigator GPS dedicat include alerte utile pentru şofer care sporesc conştientizarea situaţiei curente, servicii în timp real care oferă informaţii actualizate şi date integrate din TripAdvisor care vă ajută să găsiţi tot ce aveţi nevoie pe traseu. Viitorul este pe dispozitivul dvs. Garmin. Priviţi înainte şi conduceţi.
 
Servicii în timp real pentru călătoria dvs.
 
Ocoliţi ambuteiajele alegând rute alternative care vă economisesc timpul sau evitându-le complet. Apoi, graţie informaţiilor în timp real, pierdeţi mai puţin timp căutând un loc de parcare. Pentru alerte de trafic, indicaţii relevante de restabilire a rutei şi prognoze meteo la zi, descărcaţi aplicaţia Smartphone Link, care conectează Garmin Drive la smartphone-ul compatibil. Când vă apropiaţi de destinaţie, este uşor să găsiţi un loc de parcare, deoarece puteţi vedea tendinţele privind preţurile şi disponibilitatea pentru parcările publice de pe stradă. Aplicaţia Smartphone Link permite, de asemenea, utilizarea LiveTrack2, care oferă şoferilor posibilitatea să îşi distribuie locaţia aşa încât prietenii să le poată urmări poziţia, indiferent dacă fac comisioane în oraş sau au plecat într-o călătorie mai lungă.
 
 
Alerte pentru şofer: familiarizaţi-vă cu împrejurimile
 
Pentru a încuraja un condus mai sigur şi o mai bună conştientizare a situaţiei curente, Garmin Drive oferă alerte pentru şofer pentru curbele strânse, schimbările de viteză, trecerile la nivel cu calea ferată şi drumurile pentru animale. În plus, navigatorul vă va avertiza atunci când conduceţi în sensul greşit pe o stradă cu sens unic şi vă va oferi alerte privind şcolile şi zonele cu şcoli din apropiere. Primiţi notificări pentru camerele din apropiere de monitorizare a vitezei şi a traficului la semafoare4 şi beneficiaţi chiar de avertismente de oboseală5 care vă sugerează posibile zone de odihnă după mai multe ore de condus.
 
 
Călătoriile tocmai au devenit mai bune cu TripAdvisor
 
Când nu sunteţi familiarizat cu o zonă, este plăcut să fiţi îndrumat în direcţia corectă. Acesta este motivul pentru care vă oferim TripAdvisor pe navigatorul Garmin Drive. Vizualizaţi evaluări pentru puncte de interes pentru călătorii, precum hoteluri, restaurante şi puncte de atracţie, pe măsură ce vă deplasaţi sau în apropierea destinaţiei. Oferindu-vă acces la cel mai mare site de călătorii cu maşina, vă ajutăm să găsiţi opriri intermediare prin care întreaga călătorie să devină parte integrantă din destinaţie. Puteţi totodată să găsiţi noi puncte de atracţie folosind instrumentul integrat Planificator de călătorii, care adaugă călătoriilor o notă distractivă, sugerând opriri interesante pe drum.
 
 
 
Îndrumări prietenoase de la Garmin Real Directions™
 
Redefiniţi indicaţiile vocale pas cu pas cu Garmin Real Directions. Indicaţiile noastre de condus uşor de înţeles folosesc repere uşor de recunoscut, clădiri şi semafoare, pe lângă anunţarea vocală a numelor de străzi, îndrumându-vă la fel de bine ca un prieten aflat pe scaunul pasagerului. Nu mai este nevoie să faceţi eforturi să vedeţi indicatoarele rutiere aflate la distanţă. Ascultaţi doar indicaţiile oferite de Garmin Real Directions, cum ar fi „Viraţi la stânga la benzinărie” sau „Viraţi la dreapta după clădirea roşie”. Nu a fost niciodată mai uşor să urmaţi indicaţiile.
 
 
Aflaţi cu exactitate unde trebuie să mergeţi
 
Funcţia Direct Access simplifică navigaţia către destinaţii complexe, precum aeroporturi sau centre comerciale, găsind locurile dorite din zonele mai întinse. Vă ajută să navigaţi chiar şi în parcări pentru a găsi intrarea cea mai apropiată de destinaţia dvs.
 
 
Mai multe de văzut şi de făcut cu Foursquare®
 
Graţie Foursquare, navigatorul Garmin Drive este încărcat cu milioane de locuri populare suplimentare, precum restaurante, locaţii de divertisment, magazine şi alte puncte de interes. Următoarea dată când vă urcaţi la volan şi faceţi o călătorie, se poate să descoperiţi un nou loc preferat.
 
 
Funcţionează cu camera de marşarier Garmin
 
Pentru o soluţie completă de navigaţie, Garmin Drive poate fi asociat cu o cameră wireless de marşarier BC™ 30 (comercializată separat; se recomandă instalarea de către profesionişti). După conectare, puteţi vedea cu uşurinţă vehiculele, pietonii şi alte obstacole direct pe afişajul dispozitivului Garmin Drive atunci când vă deplasaţi în marşarier.
 
Gestionarea dispozitivelor dintr-un singur loc
 
Folosiţi Garmin Express pentru a vă menţine navigatorul Garmin Drive actualizat. Garmin Express permite actualizarea uşoară a hărţilor şi a software-ului. Calitatea datelor cartografice poate face diferenţa între găsirea destinaţiei şi situaţia în care vă rătăciţi. Datele de înaltă calitate ale hărţilor HERE permit dispozitivului Garmin să vă furnizeze informaţiile de care aveţi nevoie, atunci când aveţi cel mai mult nevoie de acestea, reducând frustrările condusului prin evitarea întârzierilor şi reducerea timpului petrecut în maşină.
Detalii tehnice
GeneralUtilizare vehiculAutoturism
ModelDrive 61 LMT-S EU
DisplayTipTFT
Diagonala display (inch)6"
Rezolutie display800 x 480
MemorieTip cardMicroSD
ConectivitateVersiune USB1 x USB
BaterieTipLi-Ion
Caracteristici fiziceDimensiuni (L x l x G) mm170 x 94 x 21
Greutate (grame)241
MontajSuport de prindere pentru parbriz (cu ventuza)