Raporteaza o problema
Sistem de navigatie Garmin Dezl 770LMT-D Truck, Touchscreen 7" , Bluetooth, Harta Full Europa, Actualizari pe Viata a Hartilor
Garmin Sistem de navigatie Garmin Dezl 770LMT-D Truck, Touchscreen 7" , Bluetooth, Harta Full Europa, Actualizari pe Viata a Hartilor Dezl 770LMT-D GPS avansat pentru camioane   Ecran de sticlă de 7,0 inci Hărţi pe viaţă pentru Europa, plus Trafic digital pe viaţă Trasee pentru camioane personalizate pentru dimensiunile şi greutatea camionului dvs. Director de servicii pen 3615977
2556.99 Out of stock

Sistem de navigatie Garmin Dezl 770LMT-D Truck, Touchscreen 7" , Bluetooth, Harta Full Europa, Actualizari pe Viata a Hartilor

COD: [ Garmindezl770LMT-DTruck ] ID: 3615977
2.556,99 Lei
(TVA inclus)
Alege perioada de creditare:
Rata lunara: Lei
DAE: %
Total: Lei
Detalii suplimentare
Alerta pret!
Compară Intrebare tehnică? Producător Printeaza
  • Produse recomandate
  • Scurta descriere
  • Comparare
  • Detalii tehnice
  • Review-uri
2.557,00 Lei
(TVA inclus)
Sistem de navigatie Garmin Dezl 770LMT-D Truck, Touchscreen 7" , Bluetooth, Harta Full Europa, Actualizari pe Viata a Hartilor

Scurta descriere

GPS avansat pentru camioane
 
  • Ecran de sticlă de 7,0 inci
  • Hărţi pe viaţă pentru Europa, plus Trafic digital pe viaţă
  • Trasee pentru camioane personalizate pentru dimensiunile şi greutatea camionului dvs.
  • Director de servicii pentru camioane şi remorci, plus puncte de interes (POI) cu scoruri înalte acordate de către şoferii de camion
  • Avertismente rutiere, inclusiv pentru curbele strânse, înălţimile podurilor, limitele de înălţime şi altele
Vedeţi mai mult, auziţi mai bine
 
dēzl 770LMT-D oferă ghidare prin intermediul unui ecran de sticlă, de 7,0 inci, uşor de văzut din întreaga cabină. Difuzoarele optimizate, cu volum mare, furnizează indicaţii pas cu pas, rostite clar şi uşor de auzit chiar şi în condiţii de trafic zgomotos.
 
Indicaţiile vocale Garmin Real Directions™ vă ghidează aşa cum ar face-o un prieten, utilizând repere uşor de recunoscut, clădiri şi semafoare în locul indicatoarelor cu nume de străzi, greu de văzut sau chiar inexistente.
 
Trasee personalizate pentru camioane
 
dēzl 770LMT-D are hărţi detaliate pentru Europa, care includ restricţii relevante pentru camioane, precum înălţimile podurilor, curbele strânse, limitele de greutate şi altele, precum şi informaţii conexe pentru majoritatea drumurilor principale şi autostrăzilor. Este suficient să introduceţi informaţiile de profil ale vehiculului dvs. (personalizabile după înălţime, greutate, lungime, lăţime şi materiale periculoase) şi găsiţi traseele preferate de şoferii de camion şi adecvate pentru dimensiunea şi greutatea camionului dvs.³
 
Profilul simplu pentru camioane permite schimbarea uşoară a dimensiunilor remorcilor prin simpla apăsare a unui buton. Planificatorul integrat de călătorii permite crearea de trasee cu opriri multiple, precum şi planificarea şi salvarea călătoriilor ulterioare.
 
Atunci când preferaţi să conduceţi pe anumite străzi sau prin anumite oraşe, dēzl vă permite să vă modificaţi traseul cu uşurinţă. Este suficient să adăugaţi unul sau mai multe puncte pe traseul afişat pe ecran, iar dēzl va reconfigura întregul traseu.
 
Cea mai bună dintre soluţiile noastre de trafic
 
Digital Traffic este cea mai bună dintre soluţiile noastre de trafic. Digital Traffic primeşte actualizări la intervale de până la 30 de secunde – de până la 10 ori mai rapide decât alte sisteme de trafic. La viteza de 97 km pe oră, dispozitivul dvs. dēzl 770LMT-D poate primi mesaje de trafic la fiecare 0,8 km. Pe drum, un avertisment primit cu câteva secunde mai devreme poate salva minute sau chiar ore de întârziere. Digital Traffic vă poate informa la câte minute de întârziere vă puteţi aştepta şi dacă există trasee de ocolire posibile. Acesta poate chiar confirma dacă vă aflaţi sau nu pe cel mai rapid traseu. Digital Traffic are o zonă mai mare de acoperire pentru a include autostrăzile, drumurile expres şi cele secundare, oferind o acoperire a drumurilor de ramificaţie de până la 3 ori mai mare.
 
În plus faţă de informaţiile de trafic, dēzl 770LMT-D primeşte informaţii meteo HD gratuite, inclusiv temperatura curentă şi prognoza pe 6 zile (poate fi necesară o actualizare software gratuită).
 
 
Compatibilitate cu Bluetooth®
 
Sincronizaţi un dispozitiv cu Bluetooth, de exemplu un smartphone, cu dispozitivul dēzl 770LMT-D pentru apeluri handsfree prin microfonul şi difuzorul integrate ale acestuia. dēzl 770LMT-D poate fi, de asemenea, asociat cu o cască Bluetooth (comercializată separat) pentru efectuarea şi acceptarea apelurilor, chiar şi a apelurilor conferinţă.
 
Puncte de interes şi servicii specifice camioanelor
Aveţi nevoie de ajutor pentru a găsi locurile dorite? Găsiţi puncte de interes apreciate şi evaluate pozitiv de către şoferii profesionişti, inclusiv zonele de odihnă, staţiile de cântărire, parcările, unităţile de cazare, zonele cu Wi-Fi® şi altele. Puteţi chiar căuta şi filtra zonele de odihnă pentru camioane după numele mărcii sau după facilităţile dorite, cum ar fi duşurile, cântarele, conexiunea Wi-Fi sau spălătoriile de camioane.
 
IFTA
 
Cu dēzl 770LMT-D, puteţi simplifica ţinerea evidenţelor şi spori precizia rapoartelor dvs. Dvs. înregistraţi carburantul utilizat; dēzl arhivează automat numărul de kilometri parcurşi într-un stat sau o regiune. Transferaţi informaţiile pe computer şi utilizaţi-le pentru a completa jurnale, formulare şi documente fiscale, inclusiv documentaţia trimestrială internaţională prevăzută de Acordul privind taxele pe carburant (IFTA).
 
Orele de funcţionare
 
Înregistraţi-vă orele de lucru şi starea curentă; dēzl 770LMT-D le va monitoriza şi vă va avertiza din timp privind eventualele încălcări ale regulilor aplicabile. Descărcaţi totul pe computer pentru a asigura rapoarte precise şi uşor de realizat.
 
Puterea glasului
 
dēzl 770LMT-D include funcţii de navigaţie activate vocal. Este suficient să vorbiţi cu dēzl; acesta va răspunde.
 
 
Navigaţi cu uşurinţă prin intersecţiile complicate
 
dēzl 770LMT-D include funcţia de Ghidare pe bandă activă (GBA). GBA utilizează anunţurile vocale şi săgeţile viu colorate pentru a indica banda corectă pentru traseul dvs. Vizualizarea photoReal a intersecţiilor prezintă ieşirile de pe autostradă aşa cum apar acestea în realitate: în culori complete şi foarte detaliat. Vizualizarea Bird’s Eye a intersecţiilor oferă o vedere detaliată, de sus, a acestora.
 
Compatibilitate cu Smartphone Link
 
Smartphone Link este o aplicaţie mobilă gratuită care vă conectează dispozitivul dēzl 770LMT-D cu smartphone-ul iPhone® sau Android™. După asociere, dēzl poate utiliza planul de date existent al telefonului dvs. pentru a distribui informaţii.
 
Smartphone Link vă oferă, de asemenea, accesul la Garmin Live Services şi la informaţii utile în timp real precum cele meteo, disponibile gratuit sau pe bază de abonament. În aplicaţie, puteţi achiziţiona, de asemenea, conţinut premium, precum date meteo avansate obţinute prin radar şi imagini de la camerele de monitorizare a traficului.
 
Înainte pe rută
 
Cu funcţia Înainte pe rută, puteţi găsi cu uşurinţă locurile dorite fără a părăsi vizualizarea hărţii. Pe măsură ce înaintaţi pe traseu, funcţia Înainte pe rută vă informează permanent în privinţa serviciilor din apropiere, inclusiv restaurantele, benzinăriile şi ATM-urile. În plus, funcţia Înainte pe rută este personalizabilă, deci veţi putea cunoaşte întotdeauna poziţia destinaţiilor preferate de pe traseul dvs.
 
 
Mai multe informaţii despre traseu
 
dēzl 770LMT-D vă menţine la curent cu starea drumului din faţa dvs. şi restricţiile aplicabile, inclusiv curbele strânse, înălţimea podurilor, limitele de greutate, zonele cu vânt puternic şi zonele de interdicţie pentru remorci sau materiale periculoase. Alertele privind rampele sau pantele vă permit să vă pregătiţi prin comutarea transmisiei. Limitele de viteză pentru camioane sunt afişate dacă sunt diferite de limitele de viteză pentru autovehicule indicate pe semnele de circulaţie. dēzl 770LMT-D furnizează informaţii privind indicatoarele de mile. Ceasul dispozitivului comută automat fusul orar şi indică orele pentru răsărit şi apus. Dispozitivul dvs. dēzl 770LMT-D vă informează, de asemenea, în privinţa graniţelor regionale şi naţionale şi estimează ora sosirii.
 
Jurnalul istoricului de service
 
dēzl 770LMT-D include un Jurnal al istoricului de service, care permite înregistrarea datelor şi tipurilor de lucrări de service efectuate. Puteţi ţine cu uşurinţă evidenţa kilometrajului pneurilor, a presiunii în pneuri, a schimbărilor uleiului şi pneurilor şi a multor altor informaţii.
 
Include actualizări pe viaţă ale hărţilor
 
dēzl 770LMT-D are preîncărcate hărţi detaliate ale Europei. Cu actualizările gratuite pe viaţă¹ ale hărţilor, traseele dvs. vor reflecta cu siguranţă cele mai noi hărţi, puncte de interes şi informaţii de navigaţie disponibile. Hărţile noi sunt disponibile gratuit pentru descărcare pe durata de viaţă a dispozitivului dvs. GPS
Detalii tehnice
GeneralUtilizare vehiculCamion
ModelDezl 770LMT-D
DisplayTipTFT Touchscreen
Diagonala display (inch)7"
Rezolutie display800 x 480
MemorieTip cardMicroSD
SoftwareAcoperire hartaFull Europa
Perioada actualizareActualizare pe viata a hartilor
ConectivitateBluetoothDa
BaterieDurata in regim de operareMaximum o ora
Caracteristici fiziceDimensiuni (L x l x G) mm198.1 x 121.1 x 25.5
Greutate (grame)438
Accesorii incluseCity Navigator® NT preincarcat pentru Europa
Harti sau trafic pe viata (indicate de acronimul „LMT” dupa numarul modelului de pe cutie)
Cablu de alimentare din vehicul/de receptie de informatii de trafic pe viata
Suport de montare cu ventuza
Cablu USB
Manual de initiere rapida