Raporteaza o problema
Sistem de navigatie Garmin Camper 770 LMT-D, rulota, Touchscreen 6.95", Bluetooth, Wi-Fi, Harta Full Europa, Actualizari gratuite pe viata
Garmin Sistem de navigatie Garmin Camper 770 LMT-D, rulota, Touchscreen 6.95", Bluetooth, Wi-Fi, Harta Full Europa, Actualizari gratuite pe viata Camper 770 LMT-D Navigare avansată pentru iubitorii de camping   Trasee Camper şi avertismente rutiere care ajută la ghidarea autorulotei sau rulotei dvs. Include trafic digital gratuit prin DAB, plus servicii live gratuite cum ar fi LiveTrack, informații 3615886
2299.99 Out of stock

Sistem de navigatie Garmin Camper 770 LMT-D, rulota, Touchscreen 6.95", Bluetooth, Wi-Fi, Harta Full Europa, Actualizari gratuite pe viata

COD: [ C770LMTDEu ] ID: 3615886
2.299,99 Lei
(TVA inclus)
Alege perioada de creditare:
Rata lunara: Lei
DAE: %
Total: Lei
Detalii suplimentare
Alerta pret!
Compară Intrebare tehnică? Producător Printeaza
 • Produse recomandate
 • Scurta descriere
 • Comparare
 • Detalii tehnice
 • Review-uri
2.300,00 Lei
(TVA inclus)
Sistem de navigatie Garmin Camper 770 LMT-D, rulota, Touchscreen 6.95", Bluetooth, Wi-Fi, Harta Full Europa, Actualizari gratuite pe viata

Scurta descriere

Navigare avansată pentru iubitorii de camping
 
 • Trasee Camper şi avertismente rutiere care ajută la ghidarea autorulotei sau rulotei dvs.
 • Include trafic digital gratuit prin DAB, plus servicii live gratuite cum ar fi LiveTrack, informații meteo și multe altele, prin intermediul aplicației Smartphone Link
 • Funcții hands-free ca apelare prin Bluetooth® , notificări inteligente4 și navigație cu activare vocală
 • Date filtrabile despre locuri de campare Motorhome de la ACSI™, NKC™ și MotorHomeFacts™
 • Wi-Fi® încorporat pentru actualizarea uşoară a hărţilor şi a software-ului; nu este necesar un computer
 • Include actualizări pe viaţă ale camerelor de siguranţă

 

 

Camper 770LMT-D este navigatorul nostru avansat dedicat iubitorilor de călătorii cu autorulota. Vă permite să vă bucurați de libertate pe șosea în timpul călătoriei, alături de câteva funcții utile de ghidare. Camper 770LMT-D este un navigator cu GPS de dimensiuni mari, echipat cu un ecran tactil vizibil de 6,95 inci cu margini foarte înguste, care se potriveşte perfect într-o autorulotă sau automobil. Oferă avertismente rutiere și trasee personalizate în funcție de specificațiile de dimensiune și greutate ale autorulotei sau rulotei dvs. Include și acces la datele privind locurile de campare oferite de Motorhome provenite din surse de renume, cum ar fi ACSI™, NKC™ și MHF™. Filtrează locurile de campare și locațiile de escală care au dotările preferate, cum ar fi racordare la rețeaua electrică, dușuri, acces internet. Include de asemenea şi funcţii de definire uşoară a traseului, informaţii despre altitudine şi milioane de locaţii noi şi populare de vizitat şi explorat, datorită relaţiei noastre cu TripAdvisor® şi Foursquare®.

Conduceți cu ajutorul funcției de stabilire a traseelor personalizate de la Motorhome

După ce ați introdus specificațiile autorulotei sau rulotei dvs., Camper 770LMT-D va utiliza profilul dvs. de campare1 pentru a găsi cea mai eficientă rută spre destinație. Ruta dvs. va fi determinată în funcție de specificațiile de înălțime, greutate și lungime ale vehiculului dvs.

 

 

Servicii în timp real pentru călătoria dvs.
 
Pentru servicii live, cum ar fi prognozele meteo sau informaţiile despre locurile de parcare la apropierea de destinaţie, descărcaţi aplicaţia Smartphone Link2, care va conecta navigatorul Camper 770LMT-D cu smartphone-ul dvs. compatibil. Mai este echipat și cu funcția LiveTrack2, care vă permite să partajați locația dvs. cu prietenii, pentru ca aceștia să știe pe unde vă aflați în timpul călătoriei.
 
 
 
Informații digitale din trafic gratuite prin DAB
 
Datorită combinaţiei cablu de alimentare/receptor de informaţii din trafic, Camper 770 LMT-D oferă informaţii digitale din trafic gratuit³ pe toată durata de viaţă a dispozitivului dvs. Nu este necesară asocierea cu un smartphone, această soluție de informare despre trafic este gata de utilizare la scoaterea din cutie! Nu trebuie decât să alimentaţi navigatorul de la priza de curent pentru a primi informaţii utile din trafic şi pentru a vă bucura în continuare de aventură.
 
Bucuraţi-vă de funcţiile hands-free
 
Atunci când sincronizaţi smartphone-ul cu funcţia Bluetooth activată cu Camper 770LMT-D, beneficiaţi de funcţii excelente care vă permit să rămâneţi conectat fără a vă lua mâinile de pe volan. Efectuaţi apeluri telefonice hands-free şi primiţi notificări inteligente pe afişajul navigatorului4. Acest lucru înseamnă că puteţi vedea apelurile de intrare, mesajele text şi notificările privind evenimentele din calendar fără a fi necesar să vă întindeţi după telefon. Oferă de asemenea și avantajul unei funcții de activare vocală a navigației. Rostiți “comandă vocală,” apoi controlați navigatorul prin voce fără a fi necesar să luați mâinile de pe volan.
 
 
Conduceți ajutați de avertismentele de traseu
 
Camper 770LMT-D este preîncărcat cu hărţi detaliate pentru Europa, care includ, de asemenea, restricţii specifice autorulotelor, precum înălţimile podurilor, limitele de greutate şi informaţii conexe pentru majoritatea autostrăzilor şi drumurilor principale. Veți vedea și auzi acest tip de avertismente utile, care vă vor ajuta să vă pregătiți pentru urcarea și coborârea pantelor șoselei și multe altele.
 
Navigatorul Camper 770LMT-D este echipat cu un instrument util pentru hărţi care vă permite să vizualizaţi informaţii despre modificările de elevaţie ce vor apărea pe traseul dvs., toate afişate pe ecranul de navigare pe hartă. Puteţi chiar să atingeţi informaţia despre elevaţie pentru a extinde modul de vizualizare a profilului elevaţiei şi pentru a vizualiza elevaţia curentă şi pe cea următoare, mai detaliat. Vizualizarea acestui tip de informații vă ajută să vă pregătiți pentru eventualele pante abrupte de pe traseu.
 
 
Alerte pentru şofer: familiarizaţi-vă cu împrejurimile
 
Pentru a încuraja un condus mai sigur şi o mai bună conştientizare a situaţiei curente, Camper 770LMT-D oferă alerte pentru şofer pentru curbe strânse, schimbări de viteză, treceri la nivel cu calea ferată şi drumuri pentru animale. În plus, navigatorul vă va avertiza atunci când conduceţi în sensul greşit pe o stradă cu sens unic şi vă va trimite alerte privind şcolile şi zonele cu şcoli din apropiere. Primiţi notificări privind semafoarele şi camerele radar din apropiere5şi beneficiaţi chiar de avertismente de oboseală6 care vă sugerează posibile zone de odihnă după mai multe ore de condus.
 
 
 
Localizați cu ușurință locurile de campare și zonele de escală
 
Camper 770LMT-D oferă date despre locurile de campare Motorhome provenite de la ACSI™, NKC™ și MHF™. Locuri de campare filtrabile și găsirea de zone de campare care au dotările preferate, cum ar fi racordare la rețeaua electrică, dușuri, acces internet.
 
 
Călătoria este mai plăcută cu ajutorul TripAdvisor și Foursquare
 
Când nu sunteţi familiarizat cu o zonă, este plăcut să fiţi îndrumat în direcţia corectă. De aceea am inclus TripAdvisor în navigatorul Camper 770LMT-D. Vizualizaţi evaluări pentru puncte de interes pentru călătorii, precum restaurante şi puncte de atracţie populare, de-a lungul traseului sau în apropierea destinaţiei. De pe cel mai mare site de călătorii din lume direct pe autorulota dvs., vă ajutăm să găsiţi opriri intermediare prin care întreaga călătorie să devină parte integrantă din destinaţie. De asemenea, puteţi localiza puncte noi de atracţie folosind instrumentul integrat Planificator de călătorii, care adaugă călătoriilor o notă distractivă, sugerând opriri interesante pe drum. În plus, baza de date Foursquare, care conţine puncte de interes preîncărcate, include milioane de restaurante, magazine şi servicii noi şi populare, precum şi alte obiective de pe traseul dvs.
 
 
Alegeţi definirea uşoară a traseelor
 
Atunci când preferaţi să conduceţi pe anumite străzi sau prin anumite oraşe, funcţia de definire uşoară a traseului vă permite să vă modificaţi traseul cu uşurinţă. Trebuie doar să indicați un punct de pe traseul afișat pe ecran și veți vedea o notificare privind timpul adăugat la durata călătoriei.
 
 
Mai multe informații primite printr-o singură privire
 
Camper 770LMT-D menţine permanent harta pentru condus pe ecran, afişând informaţiile suplimentare alături. Dispozitivul afişează limita de viteză, viteza curentă şi ora sosirii estimate. Nu contează unde vă aflați, veți ști mereu ce este în apropiere. Funcţia Înainte pe rută afişează permanent locurile din apropiere, inclusiv restaurantele, magazinele, spitalele şi benzinăriile, pe harta dvs. pentru condus şi se actualizează pe măsură ce înaintaţi pe traseu.
 
Îndrumări prietenoase de la Garmin Real Directions™
 
Redefiniţi indicaţiile vocale pas cu pas cu Garmin Real Directions. Indicaţiile noastre uşor de înţeles folosesc repere uşor de recunoscut, cum ar fi clădiri şi semafoare, pe lângă pronunţarea vocală a numelor de străzi, îndrumându-vă la fel de bine ca un prieten aflat pe scaunul pasagerului. Nu mai este nevoie să faceţi eforturi să vedeţi indicatoarele rutiere aflate la distanţă. Ascultaţi doar indicaţiile oferite de Real Directions, cum ar fi „Viraţi la stânga la semafor” sau „Viraţi la dreapta după clădirea roşie”. Nu a fost niciodată mai uşor să urmaţi indicaţii.
 
Navigaţi cu uşurinţă prin intersecţiile complicate
 
Navigatorul Camper 770LMT-D include funcţia de Ghidare pe bandă activă (GBA). GBA utilizează anunţuri vocale şi săgeţi viu colorate pentru a indica banda corectă pentru traseul dvs. Vizualizarea photoReal a intersecţiilor prezintă ieşirile de pe autostradă aşa cum apar acestea în realitate, în culori complete şi foarte detaliat. Vizualizarea Bird’s Eye a intersecţiilor oferă o vedere detaliată, de sus, a acestora.
 
Funcţia Wi-Fi vă ţine la curent
 
Cu ajutorul tehnologiei Wi-Fi integrate puteţi să vă păstraţi navigatorul actualizat. Nu aveți nevoie de un computer sau un program software pentru a realiza aceste actualizări. Ori de câte ori este disponibilă o actualizare pentru hartă sau o actualizare de software şi sunteţi conectat la o reţea Wi-Fi care nu necesită ca browserul web să folosească date de conectare, pe ecranul principal al navigatorului va fi afişată o notificare privind disponibilitatea unei actualizări. Conectaţi dispozitivul la o priză şi, în timp ce acesta se încarcă, permiteţi-i să facă actualizarea prin Wi-Fi.
 
Detalii tehnice
GeneralUtilizare vehiculAutorulota
ModelCamper 770 LMT-D
DisplayTipTouchscreen
Diagonala display (inch)6.95"
Rezolutie display1024 x 600
SoftwareAcoperire hartaFull Europa
Perioada actualizareActualizare gratuita a hartilor
ConectivitateBluetoothDa
Transmisie dateViteza Wi-FiDa
BaterieTipLi-Ion
Durata in regim de operareMaximum o ora
Caracteristici fiziceDimensiuni (L x l x G) mm173 x 99 x 19
Greutate (grame)243
Accesorii incluseIncarcator auto, cablu USB, suport de prindere, manual de utilizare