Raporteaza o problema
Bec far PHILIPS Vision 12342PRC1, +30%, H4, 12V, 55W
Philips Bec far PHILIPS Vision 12342PRC1, +30%, H4, 12V, 55W Simtiti-va in siguranta, conduceti in siguranta   Producand cu 30% mai multa lumina in comparatie cu un bec auto standard, becurile pentru faruri Vision asigura performanta excelenta a razei de lumina, la un pret foarte competitiv si Calitatea Echi 3755678
13.29 Out of stock

Bec far PHILIPS Vision 12342PRC1, +30%, H4, 12V, 55W

COD: [ 12342 PRC1 ] ID: 3755678
19,00 Lei
-30%
(mai ieftin cu 5,71 lei)
13,29 Lei
(TVA inclus)
Alerta pret!
Compară Intrebare tehnică? Producător Printeaza
  • Produse recomandate
  • Scurta descriere
  • Comparare
  • Detalii tehnice
  • Review-uri
19,00 Lei
-30%
(mai ieftin cu 5,71 lei)
13,29 Lei
(TVA inclus)
Bec far PHILIPS Vision 12342PRC1, +30%, H4, 12V, 55W

Scurta descriere

Simtiti-va in siguranta, conduceti in siguranta
 
Producand cu 30% mai multa lumina in comparatie cu un bec auto standard, becurile pentru faruri Vision asigura performanta excelenta a razei de lumina, la un pret foarte competitiv si Calitatea Echipamentului Original, pentru siguranta si confort mai mare.
 
Becurile Vision proiecteaza lumina cu 10 m mai lunga fata de lampile standard
 
Solutiile noastre de iluminat produc o raza de lumina puternica si precisa, cu randament maxim. Producem intotdeauna cele mai bune si mai eficiente solutii de iluminat, deoarece stim ca iluminatul nostru de inalta calitate poate salva o viata, intr-o zi.
 
Siguranta pe drum incepe cu a vedea si a fi vazut
 
Lumina este o parte fundamentala a experientei de condus si lumina este prima si singura parte a circuitului de siguranta, care ajuta efectiv la prevenirea accidentelor. Philips promoveaza protectia activa de siguranta, pentru a preveni accidentele prin cresterea vizibilitatii generale si a iluminarii drumului.
 
Philips este alegerea tuturor producatorilor importanti de masini
 
Timp de 100 de ani, Philips s-a aflat in fruntea industriei de iluminare auto, prezentand inovatii tehnologice care au devenit dotari standard la automobilele moderne. Astazi, una din doua masini din Europa si una din trei masini din lume este echipata cu elemente de iluminare de la Philips.
 
 
Schimbati ambele lampi odata, pentru mai multa siguranta
 
Este recomandat sa le schimbati in pereche, pentru performanta simetrica a luminii.
 
Gama larga de lampi de 12 V pentru a indeplini toate functiile
 
Care lampa de 12 V pentru ce functie? Oferta Philips Automotive include toate functiile auto specifice: faza lunga, faza scurta, lampa de ceata fata, semnalizator fata, semnalizator lateral, semnalizator spate, lampa stop, lampa marsarier, lampa de ceata spate, lampi numar de inmatriculare, pozitii spate/lampa de parcare, lampi interior habitaclu.
 
Lampile auto Philips sunt fabricate din sticla de cuart de inalta calitate
 
Sticla de cuart UV este mai puternica decat sticla calita, fiind foarte rezistenta la temperaturi extreme si vibratii, ceea ce elimina riscul de explozie. Lampile din sticla de cuart de la Philips (filament 2 650o C si sticla 800o C) pot rezista socurilor termice severe. Avand capacitatea de presiune crescuta in interiorul lampii, sticla de cuart UV poate produce o lumina mai puternica.
 
Lampile auto Philips sunt extrem de rezistente la umiditate
 
Numai un bec fabricat din sticla de cuart (filament 2650°c, sticla 800°c) poate rezista la socuri termice: daca o picatura de apa rece atinge becul fierbinte, ceea ce se poate intampla atunci cand conduceti prin apa cu un far spart.
Detalii tehnice
Caracteristici generaleTipBec far
Tehnologie becHalogen
Tip socluH4
Putere (W)55
Ambalaj (nr. buc)Blister, 1 buc