Raporteaza o problema
Solutie de spalat parbriz Sonax, concentratie 1:7, 2L
Sonax Solutie de spalat parbriz Sonax, concentratie 1:7, 2L Concentratul de spalat parbriz SONAX un produs puternic concentrat pentru instalatia de spalare a parbrizului si farului. Concentratul de spalare a parbrizului SONAX cu aroma de lamaie ofera in cateva secunde o vizibilitate clara, fara dungi sau pete. N 3678195
48.25 Out of stock

Solutie de spalat parbriz Sonax, concentratie 1:7, 2L

COD: [ SO260541 ] ID: 3678195
48,25 Lei
(TVA inclus)
Alerta pret!
Compară Intrebare tehnică? Producător Printeaza
  • Produse recomandate
  • Scurta descriere
  • Comparare
  • Detalii tehnice
  • Review-uri
48,25 Lei
(TVA inclus)
Solutie de spalat parbriz Sonax, concentratie 1:7, 2L

Scurta descriere

Concentratul de spalat parbriz SONAX un produs puternic concentrat pentru instalatia de spalare a parbrizului si farului. Concentratul de spalare a parbrizului SONAX cu aroma de lamaie ofera in cateva secunde o vizibilitate clara, fara dungi sau pete. Nu dauneaza suprafetelor lacuite, din cauciuc si materialor sintetice (plastic).
 
Nu afecteaza policarbonatii farurilor. Nu produce fisuri pe faruri. Potrivit pentru diuzele de stropire a instalatiei de spalat parbriz.
 
Aplicatie:
 
Concentratul Sonax de spalare a parbrizului se dizolva in apa in proportie de 1:7 si se toarna in recipientul instalatiei de spalare a parbrizului (spalatorului de parbriz).
 
Compozitia chimica: sub 5%   substante anionice, sub 5% substante neionice. Alte ingrediente: coloranti, substante aromate,  eteri metilici, surfactanti pe baza de apa. Nu contine fosfati.
Detalii tehnice
Caracteristici generaleUtilizareExterior
TipLichid concentrat parbriz
Capacitate2 l