Raporteaza o problema
Servetel protectie Geamuri Auto NanoWet Protect®, solutie NanoCeramic Glass Treatment, pentru Parbriz/Luneta/Geamuri laterale (1 bucata)
Nanowet protect Servetel protectie Geamuri Auto NanoWet Protect®, solutie NanoCeramic Glass Treatment, pentru Parbriz/Luneta/Geamuri laterale (1 bucata) NanoWet Protect®, solutie NanoCeramic Glass Treatment, pentru Parbriz/Luneta/Geamuri laterale (1 bucata) Cum functioneaza NanoWet Protect®   Utilizand o solutie chimica speciala (Nano Ceramic Glass Treatment), pe baza de nano ceramica, produ 3641772 5 2
9.41 Out of stock
Servetel protectie Geamuri Auto NanoWet Protect®, solutie NanoCeramic Glass Treatment, pentru Parbriz/Luneta/Geamuri laterale (1 bucata) recomand cu incredere
5
Servetel protectie Geamuri Auto NanoWet Protect®, solutie NanoCeramic Glass Treatment, pentru Parbriz/Luneta/Geamuri laterale (1 bucata) Foarte bun produsul, il folosesc de cateva luni .
5

Servetel protectie Geamuri Auto NanoWet Protect®, solutie NanoCeramic Glass Treatment, pentru Parbriz/Luneta/Geamuri laterale (1 bucata)

COD: [ NW-M-01 ] ID: 3641772
12,00 Lei
-22%
(mai ieftin cu 2,59 lei)
9,41 Lei
(TVA inclus)
Garantie standard
Alerta pret!
Compară Intrebare tehnică? Producător Printeaza
  • Produse recomandate
  • Scurta descriere
  • Comparare
  • Detalii tehnice
  • Review-uri
12,00 Lei
-22%
(mai ieftin cu 2,59 lei)
9,41 Lei
(TVA inclus)
Servetel protectie Geamuri Auto NanoWet Protect®, solutie NanoCeramic Glass Treatment, pentru Parbriz/Luneta/Geamuri laterale (1 bucata)

Scurta descriere

NanoWet Protect®, solutie NanoCeramic Glass Treatment, pentru Parbriz/Luneta/Geamuri laterale (1 bucata)


Cum functioneaza NanoWet Protect®
 
Utilizand o solutie chimica speciala (Nano Ceramic Glass Treatment), pe baza de nano ceramica, produsa in Statele Unite, tratamentul cu servetelul NanoWet Protect® formeaza o pelicula transparenta pe sticla. Odata cristalizata acesta pelicula (in jur de 5 minute), impiedica dispersia picaturilor de apa pe suprafata tratata. La peste 60km/ora, stropii de ploaie sau apa sunt spulberati de pe parbrizul masinii aflate in miscare, marind considerabil vizibilitatea (cu pana la 40%), dar si siguranta in trafic. Suprafata tratata se auto curata de murdarie, noroi sau praf.
Compusul nano-ceramic din solutie se aplica in doar 5 minute pe un parbriz curat, umed sau uscat sau pe orice suprafata exterioara din sticla. NanoWet Protect® protejeaza parbrizul facandu-l mai usor de curatat de gheata, sare, insecte si alte murdarii.
 
NanoWet Protect® respinge apa

 

 
Durabilitatea in timp
 
NanoWet Protect® imbunatateste vizibilitatea cu pana la 40% pe timp de ploaie, atat ziua cat si noaptea. Solutia de protectie a parbrizului are un efect de pana la 90 zile sau 5000 de km, dar cu efect garantat pe o perioada de minim o luna sau 3000 de km, la cea mai puternica utilizare. Solutia nano ceramica (NanoCeramic Glass Treatment) din NanoWet Protect®isi mentine efectul protector chiar si urma unor ploi abundente si ninsori sau chiar dupa spalarea masinii. Curatarea sticlei cu solutii de spalat parbrizul obisnuite nu va afecta durabilitatea produsului.

 

 

!Atentie

Nu se aplica la temperaturi sub +5 grade sau +30 grade. Nu permiteti ca solutia NanoWet Protect®sa se usuce pe parbriz!

 

Note suplimentare:
Atentie:H315 – Provoaca iritarea pielii; P210- A se pastra departe de surse de caldura, suprafete fierbinti, scantei, flacari si alte surse de aprindere. H319- Provoaca o iritare grava a ochilor; H225 - Lichid si vapori foarte inflamabili; H336- Poate provoca somnolenta sau ameteala; H304 – Poate fi mortal in caz de inghitire si de patrundere in caile respiratorii; H411 – Toxic pentru mediul acvatic cu efecte pe termen lung; P261 – Evitati sa inspirati vaporii; P102- A nu se lasa la indemana copiilor; P264 – P280Se recomanda folosirea unor manusi de protectie; P303+P361+P353- In caz ca solutia intra in contact cu pielea, spalati-va bine cu apa; P301 + P310 – IN CAZ DE INGHITIRE: sunati imediat la un Centru de informare toxicologica sau un medic; P391 – Colectati scurgerile de produs;P501- A se elimina conform legislatiei in vigoare.
 
Compozitie 5ml: Alcohool izopropilic plus solutie Nano Ceramica concentratie: ≥50%, | Termen valabilitate: nelimitat.

 

 

Detalii tehnice
Caracteristici generaleUtilizareExterior
TipServetel pentru parbriz si geamuri
Capacitate5 ml
Adauga review

Review-uri

Tirnacop Iulian 26.09.2018 18:15
Foarte bun produsul, il folosesc de cateva luni .

Pro

Foarte bun produsul, il folosesc de cateva luni .
2 din 4 vizitatori au considerat util comentariul de mai sus! Vi se pare util acest comentariu? DaNu
Lucian Constantin 12.09.2018 12:06
recomand cu incredere

Pro

O solutie ideala pentru condus noaptea pe timp de ploaie sau pe ploaie torentiala.

Contra

tine maxim doua luni
4 din 5 vizitatori au considerat util comentariul de mai sus! Vi se pare util acest comentariu? DaNu