Raporteaza o problema
Camera auto Smailo Sreet Eye cu GPS
Smailo Camera auto Smailo Sreet Eye cu GPS Smailo Street Eye - Camera video auto cu GPS Camera video auto Smailo Street Eye este un dispozitiv mobil echipat cu 2 camere video si modul GPS, destinata monitorizarii si inregistrarii video atat a interiorului cat si a exteriorului masinii, fie 178365
499.00 Out of stock

Camera auto Smailo Sreet Eye cu GPS

COD: [ Smailo Sreet Eye ] ID: 178365

Acest produs nu mai face parte din oferta evoMAG. Vă recomandăm câteva produse similare:

Alerta pret!
Compară Intrebare tehnică? Producător Printeaza
  • Produse recomandate
  • Scurta descriere
  • Comparare
  • Detalii tehnice
  • Review-uri
Camera auto Smailo Sreet Eye cu GPS

Scurta descriere

Smailo Street Eye - Camera video auto cu GPS

Camera video auto Smailo Street Eye este un dispozitiv mobil echipat cu 2 camere video si modul GPS, destinata monitorizarii si inregistrarii video atat a interiorului cat si a exteriorului masinii, fie in trafic sau cand aceasta stationeaza.

 

 

2 camere video integrate care surprind simultan material video atat din exteriorul autoturismului, cat si din interiorul acestuia, in functie de orientarea fiecarei camere.   

Modulul GPS inregistreaza complet traseul/calatoria. Traseul poate fi aratat pe harta prin conectarea la Google Maps. Clipul video inregistrat poate fi vizualizat pe computer utilizand softul special preinstalat, care va ajuta sa urmariti traseul vehiculului. Este necesar sa aveti conexiune la Internet pentru a putea vizualiza traseul parcurs.

Senzor G sesizeaza schimbarile bruste in deplasarea autovehiculului. In functie de devierea vehiculului, atunci cand devierea se apropie de o anumita valoare, senzorul va considera ca a intervenit in mod anormal si va oferi automat protectie de blocare a clipului video actual.

Detalii tehnice
EcranTip EcranTFT LCD
Diagonala (inch)2.7"
Rezolutie filmare640 x 480 (o camera) sau 1280 x 480 (doua camere simultan)
ObiectivTip senzor1/4
MemorieTip cardmicroSD
AlimentareBaterieLi-Pol
Capacitate (mAh)500
AlteleCuloareNeagra