Raporteaza o problema
Camera auto Mio MiVue 688, Ecran LCD 2.7", Full HD, GPS
Mio Camera auto Mio MiVue 688, Ecran LCD 2.7", Full HD, GPS   Noua gamă de camere auto Mio MiVue    Martorul dvs. personal la drum, cu ecran tactil, GPS integrat şi alerte camere de siguranță cu actualizări pe toată durata de viață.   Înregistrare Full HD   Video recorderul DVR 1453177 5 1
899.00 Out of stock
Camera auto Mio MiVue 688, Ecran LCD 2.7", Full HD, GPS Am primit aceasta camera, materialele calitative, lentile sticla , senzor Sony, senzori de miscare si soc. Recomand chiar daca pretul e destul de mare
5

Camera auto Mio MiVue 688, Ecran LCD 2.7", Full HD, GPS

COD: [ MiVue 688 ] ID: 1453177

Acest produs nu mai face parte din oferta evoMAG. Vă recomandăm câteva produse similare:

Alerta pret!
Compară Intrebare tehnică? Producător Printeaza
  • Produse recomandate
  • Scurta descriere
  • Comparare
  • Detalii tehnice
  • Review-uri
Camera auto Mio MiVue 688, Ecran LCD 2.7", Full HD, GPS

Scurta descriere

 

Noua gamă de camere auto Mio MiVue 
 
Martorul dvs. personal la drum, cu ecran tactil, GPS integrat şi alerte camere de siguranță cu actualizări pe toată durata de viață.
 
Înregistrare Full HD
 
Video recorderul DVR înregistrează filmele la o rezoluţie de 1080p (Full HD), la 30 de cadre pe secundă. Fişierele sunt stocate pe cardul de memorie, aparatul utilizând tehnologia H.264, care asigură o calitate excelentă a imaginii la cea mai mică dimensiune posibilă.
 
Optică avasată şi senzor Sony™ 
 
Prin creşterea sensibilităţii lentilei, chiar şi la o lumină scazută, înregistrarea video recorder-ului DVR Mio va fi de înaltă calitate. Întreaga serie de video recordere DVR MiVue este echipată cu un obiectiv format din 5 sau 6 lentile din sticlă. Datorită acestui fapt, echipamentele au dimensiuni atât de mici şi oferă cea mai înaltă calitate a imaginii în orice condiţii.
 
Senzor de şoc
 
În modul de înregistrare integrat, senzorul de şoc cu trei axe (G-Shock Sensor) va porni automat şi va înscrie direcţia de mers pe diagrama cu undă. Veţi putea afla prin intermediul ei din ce direcţie s-a produs evenimentul şi cum s-a ajuns la acesta.
 
Unghi larg de captare a imaginilor
 
Obiectivul panoramic fără zonă moartă (de 150 de grade), asigură captarea de imagini largi şi detaliate.
 
Poziţionare GPS
 
Modulul GPS, încorporat în acest model, înregistrează locaţia, direcţia, viteza şi coordonatele geografice. Datorită acestui fapt veţi obţine un set de informaţii cu privire la traseul parcurs. Apoi, cu ajutorul aplicaţiei MiVue Manager, puteţi să vizualizaţi traseul parcurs pe Google Maps™. 
 
Sistem de avertizare părăsire bandă de circulaţie (LDWS)
 
Nu vă părăsiţi necontrolat banda de circulaţie.
 
Mod foto
 
Bateria încorporată permite utilizarea dispozitivului în afara vehiculului şi efectuarea documentarii foto în caz de accident sau alte evenimente rutiere. Modulul GPS integrat (la anumite modele de video recordere DVR MiVue) permite marcarea fotografiilor cu coordonate geografice. Datorită acestui lucru, întotdeauna veţi şti când au fost executate.
 
Senzor de mişcare
 
Datorită senzorului de mişcare şi senzorului de şoc (G-Shock Sensor) MiVue va porni automat şi va începe înregistrarea când va depista mişcare sau o lovitură neaşteptată (în cazul coliziunii). Chiar şi în lipsa dumneavoastră din maşina puteţi aduna probe. În modul „Parcare” puteţi modifica numarul de cadre pe secundă, pentru a utiliza cât mai eficient spaţiul pe cardul de memorie.
 
Avertizare radare fixe 
 
Calatoriţi în siguranţă datorită avertizărilor privind locul de amplasare al camerelor radar fixe pe traseu! Dispozitivul vă va informa din timp cu privire la distanţa până la un radar, luând în considerare viteza actuală şi limitele de viteză pe drumul respectiv. Datorită acestui lucru veţi reuşi, în caz de necesitate, să reduceţi viteza, pentru a nu vă pune în pericol portmoneul şi nervii. Baza de date care conţine locurile în care sunt amplasate camerele radar poate fi actualizată gratuit şi nelimitat.
 
Redarea şi partajarea înregistrărilor
 
Pentru procesarea înregistrarilor Mio a creat un software gratuit , numit MiVue Manager. Acesta permite:
• vizualizarea şi redarea filmelor la orice viteză
• vizualizarea traseului parcurs pe Google Maps™
• analiza direcţiei de mers și forţelor care au acţionat asupra vehiculului
• partajarea înregistrărilor pe reţelele de socializare, cum ar fi Facebook® sau YouTube™
• actualizarea bazei de radare fixe.
 
 
Ecran de 2,7’’ / 6,85cm
 
Cu ajutorul ecranului veţi putea vedea tot ceea ce filmează camera Mio MiVue sau veţi putea reda filmuleţele sau pozele captate de aceasta.
 
Slot de card MicroSD
 
Controlaţi spaţiul de stocare a filmelor şi imaginilor din aparatul dumneavoastră Mio MiVue prin ataşarea unui card MicroSD. Totodată puteţi schimba cardurile între ele, pentru a extinde memoria atât cât aveţi nevoie.
 
Pornire automată
 
Camera MiVue porneşte înregistrarea când veţi porni maşina. Puteţi alege ca dispozitivul să fie întotdeauna pe înregistrare, lucru posibil în autoturismele cu acces la sursa de alimentare constantă. 
Detalii tehnice
EcranTip EcranLCD
Diagonala (inch)2.7"
Rezolutie filmareFull HD
ObiectivLentileF1.8
Unghi de filmare140 grade
MemorieTip cardmicroSD (pana la 128GB, clasa 10, neinclus in pachet)
Functii SpecialeFilmareFull HD
Localizare prin GPSIntegrata
Wi-FIDa
Camera FotoDa / 4MP
AlteleDimensiuni90.2 x 49 x 32.7 mm
Greutate120
CuloareNeagra
Adauga review

Review-uri

laur 23.05.2017 13:56
Am primit aceasta camera, materialele calitative, lentile sticla , senzor Sony, senzori de miscare si soc. Recomand chiar daca pretul e destul de mare
12 din 21 vizitatori au considerat util comentariul de mai sus! Vi se pare util acest comentariu? DaNu