Raporteaza o problema
Camera auto Mio MiVue 538 Deluxe cu DVR, LCD 2.4", Full HD, GPS
Mio Camera auto Mio MiVue 538 Deluxe cu DVR, LCD 2.4", Full HD, GPS     Noua gamă de camere auto Mio MiVue Intuitive şi uşor de utilizat, noile camere video auto Mio oferă o experienţă placută atunci când sunteţi la volan, securitate şi promisiunea amintirilor plăcute din călătorii. Înregist 771923
799.00 Out of stock

Camera auto Mio MiVue 538 Deluxe cu DVR, LCD 2.4", Full HD, GPS

COD: [ MioMiVue538Deluxe ] ID: 771923

Acest produs nu mai face parte din oferta evoMAG. Vă recomandăm câteva produse similare:

Alerta pret!
Compară Intrebare tehnică? Producător Printeaza
  • Produse recomandate
  • Scurta descriere
  • Comparare
  • Detalii tehnice
  • Review-uri
Camera auto Mio MiVue 538 Deluxe cu DVR, LCD 2.4", Full HD, GPS

Scurta descriere

 

 

Noua gamă de camere auto Mio MiVue
Intuitive şi uşor de utilizat, noile camere video auto Mio oferă o experienţă placută atunci când sunteţi la volan, securitate şi promisiunea amintirilor plăcute din călătorii.

Înregistrare în Full HD
Video recorderul DVR înregistrează filmele la o rezoluţie de 1080p (Full HD), la 30 de cadre pe secundă. Fişierele sunt stocate pe cardul de memorie, aparatul utilizând tehnologia H.264, care asigură o calitate excelentă a imaginii la cea mai mică dimensiune posibilă.

Senzor de şoc
În modul de înregistrare integrat, senzorul de şoc cu trei axe (G-Shock Sensor) va porni automat şi va înscrie direcţia de mers pe diagrama cu undă. Veţi putea afla prin intermediul ei din ce direcţie s-a produs evenimentul şi cum s-a ajuns la acesta.

Optică avansată
Prin creşterea sensibilităţii lentilei, chiar şi la o lumină scazută, înregistrarea video recorder-ului DVR Mio va fi de înaltă calitate. Întreaga serie de video recordere DVR MiVue este echipată cu un obiectiv format din 5 sau 6 lentile din sticlă. Datorită acestui fapt, echipamentele au dimensiuni atât de mici şi oferă cea mai înaltă calitate a imaginii în orice condiţii.

Unghi larg de captare a imaginilor
Obiectivul panoramic fără zonă moartă (de 130 sau 140 de grade, în funcţie de model), asigură captarea de imagini largi şi detaliate.

 

 

Poziţionare GPS
Modulul GPS, încorporat în acest model, înregistrează locaţia, direcţia, viteza şi coordonatele geografice. Datorită acestui fapt veţi obţine un set de informaţii cu privire la traseul parcurs. Apoi, cu ajutorul aplicaţiei MiVue Manager, puteţi să vizualizaţi traseul parcurs pe Google Maps™.

Avertizare radare
Calatoriţi în siguranţă datorită avertizărilor privind locul de amplasare al camerelor radar fixe pe traseu! Dispozitivul vă va informa din timp cu privire la distanţa până la un radar, luând în considerare viteza actuală şi limitele de viteză pe drumul respectiv. Datorită acestui lucru veţi reuşi, în caz de necesitate, să reduceţi viteza, pentru a nu vă pune în pericol portmoneul şi nervii. Baza de date care conţine locurile în care sunt amplasate camerele radar poate fi actualizată gratuit şi nelimitat.

Mod foto
Bateria încorporată permite utilizarea dispozitivului în afara vehiculului şi efectuarea documentarii foto în caz de accident sau alte evenimente rutiere. Modulul GPS integrat (la anumite modele de video recordere DVR MiVue) permite marcarea fotografiilor cu coordonate geografice. Datorită acestui lucru, întotdeauna veţi şti când au fost executate.

Senzor de mişcare
Datorită senzorului de mişcare şi senzorului de şoc (G-Shock Sensor) MiVue va porni automat şi va începe înregistrarea când va depista mişcare sau o lovitură neaşteptată (în cazul coliziunii). Chiar şi în lipsa dumneavoastră din maşina puteţi aduna probe. În modul „Parcare” puteţi modifica numarul de cadre pe secundă, pentru a utiliza cât mai eficient spaţiul pe cardul de memorie.

Redarea şi partajarea înregistrărilor
Manager. Acesta permite:
• vizualizarea şi redarea filmelor la orice viteză
• vizualizarea traseului parcurs pe Google Maps™
• analiza direcţiei de mers și forţelor care au acţionat asupra vehiculului
• partajarea înregistrărilor pe reţelele de socializare, cum ar fi Facebook® sau YouTube™
• actualizarea bazei de radare fixe.

Ecran de 2,4’’ / 6,10cm
Cu ajutorul ecranului veţi putea vedea tot ceea ce filmează camera Mio MiVue sau veţi putea reda filmuleţele sau pozele captate de aceasta.

Card MicroSD 8GB inclus
Acum aveţi suficient spaţiu de stocare a filmelor şi imaginilor prin ataşarea cardului MicroSD de 8GB inclus în pachet.

Ieşire HD
Partajaţi filmele şi fotorgafiile realizate cu camera dumneavoastră auto pe orice ecran (televizor, monitor, laptop) cu ajutorul ieşirii HD.

Detalii tehnice
EcranTip EcranLCD
Diagonala (inch)2.4"
Rezolutie filmare1920 x 1080
ObiectivLentileF1.8
MemorieTip cardmicroSD (pana la 32 GB, neinclus in pachet)
Functii SpecialeFilmareFull HD
Localizare prin GPSIntegrata
ConectivitateUSBminiUSB
AlimentareBaterieLi-Ion
IncarcatorDa
AlteleTelecomandaNu
Dimensiuni67 x 62 x 31.5
Greutate85 g
CuloareNeagra
Accesorii incluseIncarcator auto
Suport prindere cu ventuza
Manual de utilizare
Card microSD 8GB