Raporteaza o problema
Camera auto DVR Garmin Dash Cam 45, Full HD, LCD 2", GPS, Wi-Fi
Garmin Camera auto DVR Garmin Dash Cam 45, Full HD, LCD 2", GPS, Wi-Fi Cameră de bord compactă şi discretă, cu GPS activat Cu dimensiuni reduse şi discretă când este montată pe parbriz Cameră cu 2.1 megapixeli şi captură video 1080p, de înaltă calitate; funcţionează chiar şi în condiţii de lumină 3614307
875.99 Out of stock

Camera auto DVR Garmin Dash Cam 45, Full HD, LCD 2", GPS, Wi-Fi

COD: [ GR-010-01750-01 ] ID: 3614307
875,99 Lei
(TVA inclus)
Include taxa verde: 0.6 Lei
(Pret fara taxa verde: 875,39 Lei)
Alege perioada de creditare:
Rata lunara: Lei
DAE: %
Total: Lei
Detalii suplimentare
Alerta pret!
Compară Intrebare tehnică? Producător Printeaza
  • Produse recomandate
  • Scurta descriere
  • Comparare
  • Detalii tehnice
  • Review-uri
876,00 Lei
(TVA inclus)
Include taxa verde: 0.6 Lei
(Pret fara taxa verde: 875,40 Lei)
Camera auto DVR Garmin Dash Cam 45, Full HD, LCD 2", GPS, Wi-Fi

Scurta descriere

Cameră de bord compactă şi discretă, cu GPS activat
  • Cu dimensiuni reduse şi discretă când este montată pe parbriz
  • Cameră cu 2.1 megapixeli şi captură video 1080p, de înaltă calitate; funcţionează chiar şi în condiţii de lumină redusă
  • Avertismente pentru coliziune frontală şi ieşirea de pe bandă1, plus alerte privind camerele la semafoare şi radarele fixe din apropiere2. Include actualizări pe viaţă ale camerelor de siguranţă.
  •  
  • GPS-ul activat, cu funcţia de detectare automată a incidentelor (senzorul G) salvează înregistrările video din momentul impactului, pentru a afişa când şi unde are loc fiecare eveniment

 

Înregistrează videoclipuri HD 1080p de înaltă calitate
 
Garmin Dash Cam 45 este un dispozitiv de înregistrare de înaltă definiţie pentru condus, uşor de utilizat, cu afişaj LCD de 2,0”. Dispunând de un unghi de vizualizare extraordinar, acesta capturează întreaga lăţime a şoselei şi include GPS, pentru date precise privind ora şi locaţia, indicând cu exactitate locul şi momentul evenimentelor. Vă puteţi baza pe Garmin Dash Cam 45 pentru a captura imagini video cu detalii excelente, atât în condiţii de lumină slabă, cât şi în condiţii de lumină puternică. Montaţi camera pe parbriz şi înregistraţi traseul călătoriei dvs. la o rezoluţie de 1080p. Camera de bord realizează înregistrarea în buclă continuă, utilizând cardul microSD™ inclus, care poate fi înlocuit. Pentru memorie suplimentară, puteţi adăuga un card microSD mai mare (comercializat separat, de până la 64 GB; minimum Clasa 10). Redaţi conţinutul video chiar pe afişajul dispozitivului sau urmăriţi-l mai târziu pe computer.
 
 
Martorul dvs. atent în permanenţă
Nu trebuie să vă preocupe pornirea şi oprirea dispozitivului. Dacă Garmin Dash Cam 45 este cuplată la o sursă de alimentare, porneşte automat înregistrarea şi salvează conţinutul video în caz de incidente.
 
Toate imaginile video sunt marcate cu ora şi locaţia, astfel încât veţi şti cu precizie când şi unde a avut loc fiecare eveniment. Atunci când revedeţi imaginile video pe computer, veţi avea acces la date precum latitudinea, longitudinea, data, ora, viteza şi direcţia de deplasare.
 
Garmin Dash Cam 45 include funcţia de detectare automată a incidentelor (senzor G), astfel încât camera ştie când să salveze înregistrarea curentă, anterioară sau următoare în momentul detectării unui incident; în acest mod, va fi păstrată o înregistrare completă a evenimentului. Toate aceste informaţii sunt salvate pe cardul de memorie microSD clasa 10 inclus, care poate fi înlocuit.
 
Pentru vizualizarea de aproape a pagubei provocate vehiculului sau bunului, puteţi îndepărta Garmin Dash Cam 45 de autoturism şi puteţi realiza instantanee.
 
 
Partajaţi traseul călătoriei dvs. cu Travelapse™
 
Funcţia de capturare video Travelapse oferă o modalitate uşoară şi distractivă de înregistrare şi partajare a aventurilor de pe traseu, prin comprimarea orelor de condus în minute de atracţii principale.
 
 
Sincronizaţi wireless videoclipuri cu smartphone-ul dvs.
 
Garmin Dash Cam 45 dispune de Wi-Fi® integrat, astfel încât puteţi sincroniza wireless videoclipuri cu smartphone-ul dvs. compatibil, după descărcarea aplicaţiei gratuite VIRB®. Acest lucru vă permite să partajaţi cu uşurinţă videoclipuri cu prieteni, companii de asigurări sau autorităţi judiciare.
 
 
Conduceţi cu vigilenţă sporită
 
Garmin Dash Cam 45 furnizează avertismente utile de conştientizare pentru şofer pentru a încuraja un stil de condus mai sigur. Avertizare de coliziune frontală1 vă avertizează dacă conduceţi prea aproape de maşina din faţa. Avertizări la părăsirea benzii1 vă avertizează dacă vă abateţi de la traseu. Avertizare privind semafoarele şi camerele de monitorizare a vitezei2 vă avertizează cu privire la camerele la semafoare şi radarele fixe. Obţineţi cu regularitate date actualizate privind locaţia camerelor la semafoare şi radarelor fixe printr-un abonament la baza de date Cyclops™, care este întreţinută zilnic şi conţine informaţii despre camerele la semafoare şi radarele fixe. Atunci când vehiculul dvs. se opreşte la o intersecţie sau în trafic, alerta „Porniţi” vă notifică atunci când traficul din faţa vehiculului dvs. se decongestionează.
 
 
Monitorizaţi vehiculul dvs. parcat
 
Modul Parcare monitorizează împrejurimile autoturismului dvs. în timp ce maşina este parcată, iar motorul nu este pornit. Începe înregistrarea automat dacă şi atunci când este detectată mişcare (necesită cablul Mod Parcare Garmin, comercializat separat; se recomandă montarea de către personal calificat).

 

Detalii tehnice
EcranTip EcranLCD
Diagonala (inch)2"
Rezolutie filmare1920 x 1080
MemorieMediu stocareMemory Card
Capacitate stocare64GB
Tip cardmicroSD
Functii SpecialeLocalizare prin GPSIntegrata
Wi-FIDa
ConectivitateUSBDa
AlteleDimensiuni56.2 x 40.5 x 35.3 mm
Greutate59.5 g
CuloareNegru
Accesorii incluseGarmin Dash Cam 45
Suport magnetic cu profil redus
Cablul de alimentare pentru vehicul
Cablu USB
Card microSD
Manual de initiere rapida