În această perioadă pot exista întârzieri în livrarea comenzilor. Scrieți-ne la vanzari@evomag.ro. Mulțumim pentru înțelegere!

Raporteaza o problema
Difuzor Subwoofer Boss Audio CXX12, 30.5 cm, 500W RMS
Boss audio Difuzor Subwoofer Boss Audio CXX12, 30.5 cm, 500W RMS Single Voice Coil   Un subwoofer cu bobină unică poate fi alimentat de un amplificator corespunzător sau poate fi combinat cu mai multe subwoofere cu bobină unică pentru a obține o varietate de impedanțe care să corespundă setării amplifi 3612737
321.99 Limited Availability

Difuzor Subwoofer Boss Audio CXX12, 30.5 cm, 500W RMS

COD: [ Boss Audio CXX12 ] ID: 3612737
321,99 Lei
(TVA inclus)
Include taxa verde: 0.8 Lei
(Pret fara taxa verde: 321,19 Lei)
Alege perioada de creditare:
Rata lunara: Lei
DAE: %
Total: Lei
Detalii suplimentare
Informatii garantie
Alerta pret!
Compară Intrebare tehnică? Producător Printeaza
  • Produse recomandate
  • Scurta descriere
  • Comparare
  • Detalii tehnice
  • Review-uri
322,00 Lei
(TVA inclus)
Include taxa verde: 0.8 Lei
(Pret fara taxa verde: 321,20 Lei)
Difuzor Subwoofer Boss Audio CXX12, 30.5 cm, 500W RMS

Scurta descriere

Single Voice Coil
 
Un subwoofer cu bobină unică poate fi alimentat de un amplificator corespunzător sau poate fi combinat cu mai multe subwoofere cu bobină unică pentru a obține o varietate de impedanțe care să corespundă setării amplificatorului. Subwooferele cu o singură voce sunt, în general, ideale pentru aplicații cu putere mică sau medie.
 
 
Carcasa portată
 
Acest subwoofer se va dezvolta bine într-o incintă portată. O incintă portată este ușor de identificat datorită orificiului (port). Această incintă va fi mai mare decât o carcasă etanșată și are de asemenea o ieșire SPL mai mare, ceea ce va duce la basul încremenit cu autoritate. Pentru reglarea corespunzătoare și performanța optimă a subwooferului într-o incintă portată, vă recomandăm să folosiți un amplificator cu un filtru subsonic.
 
 
Carcasa sigilată
 
Acest subwoofer va funcționa bine într-o incintă sigilată, care va produce un bas solid, strâns. Puteți achiziționa o carcasă prefabricată sau puteți construi unul care să se potrivească necesităților dvs. de instalare. Casele închise sunt relativ ușor de construit și sunt cea mai mică incintă pe care a fost proiectat subwooferul.

 

Detalii tehnice
CaracteristiciTipSubwoofer
Dimensiune difuzor (cm)30.5
Putere RMS (W)500
Impedanta (OHM)4
Sensibilitate (dB/W/m)85
Adancime montare (cm)12.26