Vă informăm că in perioada următoare vor fi întârzieri la livrarea coletelor între 1 şi 5 zile. Vă mulțumim pentru înțelegere!

Raporteaza o problema
Amplificator Auto Boss Audio R3002, 1/2 canale, 600W
Boss audio Amplificator Auto Boss Audio R3002, 1/2 canale, 600W 2 Ohm Stabil   Impedanța cea mai mică acceptată de acest amplificator este de 2 ohmi. Amplificatoarele stabile de 2 ohmi produc mai multă putere, rezultând un volum mai mare. Acest amplificator poate porni confortabil difuzoarele sau subwoofer 3612714
510.99 Limited Availability
Atentie! Acest produs beneficiaza de verificare colet. Insistam asupra verificarii integritatii ambalajului, produsului, accesoriilor in momentul preluarii de la agentul de curierat. Pentru mai multe info consultati politica de livrare / termenii si conditiile

Amplificator Auto Boss Audio R3002, 1/2 canale, 600W

COD: [ Boss Audio Riot R3002 ] ID: 3612714
Intreaba stoc
Vandut de evoMAG
510,99 Lei
(TVA inclus)
Include taxa verde: 1 Lei
(Pret fara taxa verde: 509,99 Lei)
Alege perioada de creditare:
Rata lunara: Lei
DAE: %
Total: Lei
Detalii suplimentare
Alerta pret!
Compară Intrebare tehnică? Producător Printeaza
  • Produse recomandate
  • Scurta descriere
  • Comparare
  • Detalii tehnice
  • Review-uri
511,00 Lei
(TVA inclus)
Include taxa verde: 1 Lei
(Pret fara taxa verde: 510,00 Lei)
Intreaba stoc
Vandut de evoMAG
Amplificator Auto Boss Audio R3002, 1/2 canale, 600W

Scurta descriere

2 Ohm Stabil
 
Impedanța cea mai mică acceptată de acest amplificator este de 2 ohmi. Amplificatoarele stabile de 2 ohmi produc mai multă putere, rezultând un volum mai mare. Acest amplificator poate porni confortabil difuzoarele sau subwooferele cu toate canalele care sunt utilizate la o sarcină de 2 ohmi.
 
 
Logo spate iluminat
 
Logo-ul BOSS este iluminat din spate într-un albastru rece pe acest Amp Series Riot.
 
 
PUNTE
 
Glisarea unui amplificator înseamnă combinarea canalelor unui amplificator multi-canal pentru a obține mai multă putere sau flexibilitate în afara acestuia. De exemplu, pe un amplificator cu 4 canale, canalele 1 și 2 ar putea fi utilizate în mod normal pentru difuzoarele dvs., iar canalele 3 și 4 pot fi conectate pentru mai multă putere la un singur subwoofer. Un amplificator cu 2 canale poate fi, de asemenea, conectat la un singur subwoofer.
 
 
Clasa A / B
 
Amplificatoarele de clasă A / B sunt cunoscute de mult timp pentru capacitatea lor de a produce sunet de calitate deosebită în timp ce funcționează mai eficient decât amplificatoarele pure de clasă A. Am dezvoltat un circuit liniar specific care reduce în continuare distorsiunile în timp ce crește atât calitatea sunetului, cât și puterea de ieșire.
 
 
Filtru fix de înaltă trecere
 
Filtrul fix de înaltă trecere vă oferă posibilitatea de a filtra frecvențele care trec prin difuzoarele întregi de la un punct de frecvență fix.
 
 
Intrări de nivel ridicat și scăzut
 
Un amplificator cu intrări atât la nivel înalt, cât și la nivel scăzut, oferă flexibilitate, permițându-vă să construiți un sistem audio folosind practic orice unitate de producție standard sau post-vânzare. Intrările de nivel ridicat (nivel de difuzor) acceptă semnalul de la difuzoare, în timp ce intrările low-level (RCA) acceptă semnalul de la ieșirile preamplificator ale unității sursă.
 
 
MOSFET
 
MOSFET-ul reprezintă un tranzistor cu efect de câmp semiconductor cu oxid de metal. MOSFET-urile sunt folosite fie ca un comutator, fie ca amplifică un semnal. MOSFET-urile sunt superioare celorlalte FET-uri, deoarece acestea necesită mai puțin curent pentru a funcționa, ceea ce le face mai potrivite pentru car audio.
 
 
Protecţie
 
Dacă amplificatorul devine prea fierbinte, circuitul de protecție termică oprește amplificatorul și permite amplificatorului să se răcească înainte de ao reporni. Dacă un difuzor eșuează cauzând un scurtcircuit electric, circuitul de protecție va decupla automat ieșirea și va rămâne în această stare până când scurtcircuitul va fi rezolvat. Aceste caracteristici de siguranță vă dau liniște, știind că amplificatorul este în mod constant în condițiile de monitorizare pentru a se proteja.
 
 
Controlul nivelului subwoofer-ului
 
Abilitatea de a amplifica sau atenua sub nivelul când un amplificator și un subwoofer sunt conectate la ieșirea preamplificatorului de subwoofer.
 
 
Bass Boost variabil
 
Variabila Bass Boost vă permite să reglați basul scăzut în intervalul de amplificare la fel cum vă place.
 
 
Control variabil de câștig
 
Variable Gain Control vă permite să echilibrați puterea de ieșire a amplificatoarelor cu difuzoarele sau subwoofer-urile care conduc amplificatorul. Pentru a obține mult câștig va duce la denaturare și la puțin va duce la tăiere.
 
 
Filtru variabil Low Pass
 
Variabilul filtru low-pass vă oferă controlul asupra frecvențelor care trec prin subwoofer.
 

Detalii tehnice
Specificatii tehniceClasaA/B
Numar canale2
Puterea maxima de iesire600 W
Puterea nominala pe 4 canale23W (4 ohm)
Frecventa de raspuns9 Hz - 50 kHz
Distorsionare armonica totala (1kHz)0.01%
Impedanta difuzoare2 - 8 ohm
Bass Boost0 - 18 dB
DimensiuniLungime (mm)232,58
Latime (mm)265,12
Inaltime (mm)57,15