Raporteaza o problema
Amplificator Auto Boss Audio R1002, 2 canale, 200W
Boss audio Amplificator Auto Boss Audio R1002, 2 canale, 200W 2 Ohm Stabil   Impedanța cea mai mică acceptată de acest amplificator este de 2 ohmi. Amplificatoarele stabile de 2 ohmi produc mai multă putere, rezultând un volum mai mare. Acest amplificator poate porni confortabil difuzoarele sau subwoofer 3612704
301.99 Out of stock

Amplificator Auto Boss Audio R1002, 2 canale, 200W

COD: [ Boss Audio R 1002 ] ID: 3612704

Acest produs nu mai face parte din oferta evoMAG. Vă recomandăm câteva produse similare:

Alerta pret!
Compară Intrebare tehnică? Producător Printeaza
  • Produse recomandate
  • Scurta descriere
  • Comparare
  • Detalii tehnice
  • Review-uri
Amplificator Auto Boss Audio R1002, 2 canale, 200W

Scurta descriere

2 Ohm Stabil
 
Impedanța cea mai mică acceptată de acest amplificator este de 2 ohmi. Amplificatoarele stabile de 2 ohmi produc mai multă putere, rezultând un volum mai mare. Acest amplificator poate porni confortabil difuzoarele sau subwooferele cu toate canalele care sunt utilizate la o sarcină de 2 ohmi.
 
 
Clasa A / B
 
Amplificatoarele de clasă A / B sunt cunoscute de mult timp pentru capacitatea lor de a produce sunet de calitate deosebită în timp ce funcționează mai eficient decât amplificatoarele pure de clasă A. Am dezvoltat un circuit liniar specific care reduce în continuare distorsiunile în timp ce crește atât calitatea sunetului, cât și puterea de ieșire.
 
 
Intrări de nivel ridicat și scăzut
 
Un amplificator cu intrări atât la nivel înalt, cât și la nivel scăzut, oferă flexibilitate, permițându-vă să construiți un sistem audio folosind practic orice unitate de producție standard sau post-vânzare. Intrările de nivel ridicat (nivel de difuzor) acceptă semnalul de la difuzoare, în timp ce intrările low-level (RCA) acceptă semnalul de la ieșirile preamplificator ale unității sursă.
 
 
Protecţie
 
Dacă amplificatorul devine prea fierbinte, circuitul de protecție termică oprește amplificatorul și permite amplificatorului să se răcească înainte de ao reporni. Dacă un difuzor eșuează cauzând un scurtcircuit electric, circuitul de protecție va decupla automat ieșirea și va rămâne în această stare până când scurtcircuitul va fi rezolvat. Aceste caracteristici de siguranță vă dau liniște, știind că amplificatorul este în mod constant în condițiile de monitorizare pentru a se proteja.
 
 
Control variabil de câștig
 
Variable Gain Control vă permite să echilibrați puterea de ieșire a amplificatoarelor cu difuzoarele sau subwoofer-urile care conduc amplificatorul.

Detalii tehnice
Specificatii tehniceClasaA/B
Numar canale2
Puterea maxima de iesire200W
Putere RMS200W
Frecventa de raspuns12 Hz - 20 KHz
Impedanta difuzoare2 ohm