Vă informăm că in perioada următoare vor fi întârzieri la livrarea coletelor între 1 şi 5 zile. Vă mulțumim pentru înțelegere!

Raporteaza o problema
Amplificator Auto Boss Audio R1002, 2 canale, 200W
Boss audio Amplificator Auto Boss Audio R1002, 2 canale, 200W 2 Ohm Stabil   Impedanța cea mai mică acceptată de acest amplificator este de 2 ohmi. Amplificatoarele stabile de 2 ohmi produc mai multă putere, rezultând un volum mai mare. Acest amplificator poate porni confortabil difuzoarele sau subwoofer 3612704
288.99 Limited Availability
Atentie! Acest produs beneficiaza de verificare colet. Insistam asupra verificarii integritatii ambalajului, produsului, accesoriilor in momentul preluarii de la agentul de curierat. Pentru mai multe info consultati politica de livrare / termenii si conditiile

Amplificator Auto Boss Audio R1002, 2 canale, 200W

COD: [ R1002 ] ID: 3612704
Intreaba stoc
Vandut de evoMAG
288,99 Lei
(TVA inclus)
Include taxa verde: 1 Lei
(Pret fara taxa verde: 287,99 Lei)
Alege perioada de creditare:
Rata lunara: Lei
DAE: %
Total: Lei
Detalii suplimentare
Alerta pret!
Compară Intrebare tehnică? Producător Printeaza
  • Produse recomandate
  • Scurta descriere
  • Comparare
  • Detalii tehnice
  • Review-uri
289,00 Lei
(TVA inclus)
Include taxa verde: 1 Lei
(Pret fara taxa verde: 288,00 Lei)
Intreaba stoc
Vandut de evoMAG
Amplificator Auto Boss Audio R1002, 2 canale, 200W

Scurta descriere

2 Ohm Stabil
 
Impedanța cea mai mică acceptată de acest amplificator este de 2 ohmi. Amplificatoarele stabile de 2 ohmi produc mai multă putere, rezultând un volum mai mare. Acest amplificator poate porni confortabil difuzoarele sau subwooferele cu toate canalele care sunt utilizate la o sarcină de 2 ohmi.
 
 
Clasa A / B
 
Amplificatoarele de clasă A / B sunt cunoscute de mult timp pentru capacitatea lor de a produce sunet de calitate deosebită în timp ce funcționează mai eficient decât amplificatoarele pure de clasă A. Am dezvoltat un circuit liniar specific care reduce în continuare distorsiunile în timp ce crește atât calitatea sunetului, cât și puterea de ieșire.
 
 
Intrări de nivel ridicat și scăzut
 
Un amplificator cu intrări atât la nivel înalt, cât și la nivel scăzut, oferă flexibilitate, permițându-vă să construiți un sistem audio folosind practic orice unitate de producție standard sau post-vânzare. Intrările de nivel ridicat (nivel de difuzor) acceptă semnalul de la difuzoare, în timp ce intrările low-level (RCA) acceptă semnalul de la ieșirile preamplificator ale unității sursă.
 
 
Protecţie
 
Dacă amplificatorul devine prea fierbinte, circuitul de protecție termică oprește amplificatorul și permite amplificatorului să se răcească înainte de ao reporni. Dacă un difuzor eșuează cauzând un scurtcircuit electric, circuitul de protecție va decupla automat ieșirea și va rămâne în această stare până când scurtcircuitul va fi rezolvat. Aceste caracteristici de siguranță vă dau liniște, știind că amplificatorul este în mod constant în condițiile de monitorizare pentru a se proteja.
 
 
Control variabil de câștig
 
Variable Gain Control vă permite să echilibrați puterea de ieșire a amplificatoarelor cu difuzoarele sau subwoofer-urile care conduc amplificatorul.

Detalii tehnice
Specificatii tehniceClasaA/B
Numar canale2
Puterea maxima de iesire200W
Putere RMS200W
Frecventa de raspuns12 Hz - 20 KHz
Impedanta difuzoare2 ohm