Contextul actual și numărul mare de solicitări pot cauza întârzieri în livrarea comenzilor. Vă rugăm să ne contactați pe email la adresa: vanzari@evomag.ro #StaiAcasă

Raporteaza o problema
Casca cu microfon PNI HF31 cu 2 pini, compatibila cu statiile radio Midland
Pni Casca cu microfon PNI HF31 cu 2 pini, compatibila cu statiile radio Midland Sistem maini libere   PNI HF31 este o casca prevazuta cu microfon si buton de emisie dedicata pentru Statiile PMR Midland, ce permite utilizarea acestora fara a folosi mainile. Este cunoscut si prin termenul Hands-Free. Tub acustic   1107372
30.00 Out of stock

Casca cu microfon PNI HF31 cu 2 pini, compatibila cu statiile radio Midland

COD: [ PNI-HF31 ] ID: 1107372

Acest produs nu mai face parte din oferta evoMAG. Vă recomandăm câteva produse similare:

Informatii garantie
Alerta pret!
Compară Intrebare tehnică? Producător Printeaza
  • Produse recomandate
  • Scurta descriere
  • Comparare
  • Detalii tehnice
  • Review-uri
Casca cu microfon PNI HF31 cu 2 pini, compatibila cu statiile radio Midland

Scurta descriere

Sistem maini libere
 
PNI HF31 este o casca prevazuta cu microfon si buton de emisie dedicata pentru Statiile PMR Midland, ce permite utilizarea acestora fara a folosi mainile. Este cunoscut si prin termenul Hands-Free.
Tub acustic
 
Casca este prevazuta cu un tub acustic flexibil din cauciuc ce ofera un confort sporit si o mobilitate mult mai mare, eliminand riscul de a forta cablul la miscarile repetate ale capului. In plus, sistemul In Ear (in ureche) ofera un sunet clar, puternic, eliminand zgomotul de fundal.
VOX
 
Beneficiati de beneficiile functiei VOX ale statiei cu ajutorul acestei casti, functie ce permite inceperea emisiei la detectia sunetului / vocii. Astfel sistemul maini libere devine 100% functional eliminand chiar si actionarea butonului PTT (de emisie).