Perioada aglomerată și numărul mare de solicitări pot cauza întârzieri în livrarea comenzilor. Vă rugăm să ne solicitați pe email la: customercare@evomag.ro

Raporteaza o problema
Antena CB Sirio Megawatt 3000 PL, 173.5cm, fara cablu
Sirio Antena CB Sirio Megawatt 3000 PL, 173.5cm, fara cablu Performante antena   Performanta produsului este strans legata de caracteristicile tehnice pe care le are antena in conditii ideale de montaj si utilizare: SWR < 1.2, putere maxima aplicata 1200 W (la varf), impedanta 50 Ohmi, otel inoxidabil et 1107375
160.00 Out of stock

Antena CB Sirio Megawatt 3000 PL, 173.5cm, fara cablu

COD: [ 2211505.05 ] ID: 1107375

Acest produs nu mai face parte din oferta evoMAG. Vă recomandăm câteva produse similare:

Alerta pret!
Compară Intrebare tehnică? Producător Printeaza
  • Produse recomandate
  • Scurta descriere
  • Comparare
  • Detalii tehnice
  • Review-uri
Antena CB Sirio Megawatt 3000 PL, 173.5cm, fara cablu

Scurta descriere

Performante antena
 
Performanta produsului este strans legata de caracteristicile tehnice pe care le are antena in conditii ideale de montaj si utilizare: SWR < 1.2, putere maxima aplicata 1200 W (la varf), impedanta 50 Ohmi, otel inoxidabil etc.
Distanta de comunicare
 
Distanta de comunicare reprezinta un alt factor decisiv in achizitia si utilizarea unei antene CB. Distanta maxima de comunicare de 10 km sau chiar mai mult se atinge in conditii ideale de lucru: antena calibrata, camp deschis fara obstacole, statia cu puterea maxima legal admisa de 4W si cu o receptie standard. Orice obstacol cum ar fi dealuri, munti, cladiri, pereti pot duce la micsorarea acestei distante.
Lungime antena
 
Lungimea antenei este un alt factor foarte important ce poate influenta distanta de comunicare in trafic. Astfel cu cat antena este mai lunga, cu atat este mai mare distanta de comunicare / raza de actiune.
Baza magnetica compatibila
 
Antena CB Sirio Megawatt 3000 PL este compatibila cu orice baza magnetica PL de la Midland, PNI sau Sirio.

 

Detalii tehnice
Caracteristici generaleTipAntena fara fir