Raporteaza o problema
Kit - Inele interschimbabile MagicMount PRO MPKCFI
Scosche Kit - Inele interschimbabile MagicMount PRO MPKCFI Personalizati dispozitivul dvs MagicMount PRO pentru a se potrivi perfect montura acestuia cu dispozitivul mobil sau cu interiorul autovehiculului. Inele interschimbabile MagicMount PRO aduce suportul auto la un nivel cu totul nou, prin intermediul inel 3675544
49.99 In stock

Kit - Inele interschimbabile MagicMount PRO MPKCFI

COD: [ MPKCFI ] ID: 3675544
49,99 Lei
(TVA inclus)
Timp estimativ de livrare
Din Showroom-ul evoMAG.ro: Poate fi ridicat in 3 zile dupa ora 16:00
Livrare prin curier:Se livreaza in 4 zile pana in ora 18:00
Alerta pret!
Compară Intrebare tehnică? Producător Printeaza
  • Produse recomandate
  • Scurta descriere
  • Comparare
  • Detalii tehnice
  • Review-uri
49,99 Lei
(TVA inclus)
Kit - Inele interschimbabile MagicMount PRO MPKCFI

Scurta descriere

Personalizati dispozitivul dvs MagicMount PRO pentru a se potrivi perfect montura acestuia cu dispozitivul mobil sau cu interiorul autovehiculului. Inele interschimbabile MagicMount PRO aduce suportul auto la un nivel cu totul nou, prin intermediul inelelor ornamentale interschimbabile. Inelele ornamentale de culoare argintiu si negru sunt incluse in achizitie. Doriti alte culori? De exemplu pentru dispozitivele iPhone? Pot fi comandate separat culorile Space Gray, Gold sau Rose Gold. Optiunile de plasare Acest suport magnetic necesita o mica placa de metal montata pe dispozitivul dvs mobil. Daca va place telefonul gol atunci puteti pune MagicPlate pe spatele carcasei sau chiar pe baterie, sub carcasa, pentru a o ascunde. De asemenea, poate fi prinsa si sub husa de protePersonalizati dispozitivul dvs MagicMount PRO pentru a se potrivi perfect montura acestuia cu dispozitivul mobil sau cu interiorul autovehiculului.

Inele interschimbabile
 
MagicMount PRO aduce suportul auto la un nivel cu totul nou, prin intermediul inelelor ornamentale interschimbabile. Inelele ornamentale de culoare argintiu si negru sunt incluse in achizitie. Doriti alte culori? De exemplu pentru dispozitivele iPhone? Pot fi comandate separat culorile Space Gray, Gold sau Rose Gold.
 
 
Optiunile de plasare

Acest suport magnetic necesita o mica placa de metal montata pe dispozitivul dvs mobil. Daca va place telefonul gol atunci puteti pune MagicPlate pe spatele carcasei sau chiar pe baterie, sub carcasa, pentru a o ascunde. De asemenea, poate fi prinsa si sub husa de protectiectie.