evoMAG evolueaza! Avem nevoie de tine in departamentele Marketing, ShowroomVanzariDocumentareDepozit. Hai in echipa noastra frumoasa.

Raporteaza o problema
Ulei cutie viteze Automata Fuchs Titan ATF 4400, 1L
Fuchs Ulei cutie viteze Automata Fuchs Titan ATF 4400, 1L Fuchs  Titan ATF 4400 este un fluid de inalta performanta pentru transmisia automata, special conceput pentru autoturisme japoneze si vehicule utilitare usoare.   Fuchs  ATF este de asemenea utilizat la un numar semnificativ de modele din SUA si 2668857 10.00 In stock

Ulei cutie viteze Automata Fuchs Titan ATF 4400, 1L

COD: [ ATF 4400 1L ] ID: 2668857
69,00 Lei
-86%
(mai ieftin cu 59,00 lei)
10,00 Lei
(TVA inclus)
Timp estimativ de livrare
Din Showroom-ul evoMAG.ro: Poate fi ridicat oricand, in timpul orelor de program.
Livrare prin curier în București:Se livreaza maine pana in ora 18:00
Livrare prin curier în țară:Se livreaza poimaine pana in ora 18:00
Alerta pret!
Compară Intrebare tehnică? Producător Printeaza
  • Produse recomandate
  • Scurta descriere
  • Comparare
  • Detalii tehnice
  • Review-uri
69,00 Lei
-86%
(mai ieftin cu 59,00 lei)
10,00 Lei
(TVA inclus)
Ulei cutie viteze Automata Fuchs Titan ATF 4400, 1L

Scurta descriere

Fuchs  Titan ATF 4400 este un fluid de inalta performanta pentru transmisia automata, special conceput pentru autoturisme japoneze si vehicule utilitare usoare.
 
Fuchs  ATF este de asemenea utilizat la un numar semnificativ de modele din SUA si Europa.
 
Titan ATF 4400 este indicat pentru  o mare varietate de transmisii automate, inclusiv Aisin Warner, Hyundai, Mazda, Honda, Subaru, Toyota, Mercedes Benz, BMW Mini, Saab si Volvo.
 
Titan ATF 4400 combina proprietatile de pastrare a parametrilor initiali anti-uzura, cu un inalt nivel de frecare constanta pe durata de viata a produsului.
 
TITAN ATF 4400 este destinat in principal pentru a fi utilizat la ultima generatie de transmisii automate AISIN-WARNER. Aceste transmisii sunt utilizate la un numar mare de autoturisme si vehicule utilitare usoare ale marcilor japoneze, dar este utilizat si la numeroase modele din SUA-pentru piata americana si europeana.
 
Datorita proprietatilor sale deosebite, Fuchs Titan ATF 4400 poate fi utilizat la multe componente de origine asiatica sau unde sunt cerute fluide de tip DEXRON III. Titan ATF 4400 este miscibil si compatibil cu ATFS . Cu toate acestea, amestecarea cu alte uleiuri de transmisie trebuie evitata deoarece aceasta poate elimina beneficiile oferite.
 
Pentru o buna economie si durata de viata a uleiuluilui de transmisie, respectati intervalele de schimb recomandate de producator.
 
Fuchs AT F 4400 este, de asemenea, cunoscut si sub numele de Fuchs ATF4400, lichid de transmisie automata Fuchs, Fuchs ATF pentru cutii de viteze Aisin Warner.
 
Beneficii      
- Excelente proprietati la rece
- Frecare constanta pe toata durata de functionare
- Proprietati anti-uzura pentru functionarea fiabila pe toata durata de viata
- Rezistenta la imbatranire si stabilitate la oxidare