Supraveghere video

Filtrare produse

Pret

19,00 Lei
10.199,99 Lei

Wireless

Criterii suplimentare

Ordonare dupa
Camera Supraveghere Video TP-Link NC230, Camera IP, 720p, WiFi
 329,00 Lei -21%mai ieftin cu 70,00 lei259,00 Lei
Vandut de evoMAG
DVR Hikvision DS-7116HQHI-F1/N, 16 Canale Video
 6.491,00 Lei -92%mai ieftin cu 5.962,00 lei529,00 Lei
Vandut de evoMAG
Kit supraveghere video Q-see QT914-2S2D1 (DVR 4 canale + 4 Camere Video)
 899,00 Lei -27%mai ieftin cu 240,00 lei659,00 Lei
Vandut de evoMAG
Ordonare dupa

Nevoia de securitate in locuintele private creste de la an la an. Infractorii au devenit mai priceputi, iar mijloacele folosite tot mai sofisticate. Bunurile furate sunt foarte greu de recuperat, iar hotii sunt rareori prinsi. Prin urmare, cea mai eficienta metoda de protectie este montarea de camere de supraveghere in locuinta.

Orice sistem de supraveghere video are un rol dublu. Pe de o parte, ajuta la prevenirea spargerilor prin descurajarea infractorilor, care ar putea renunta daca vad ca sunt inregistrati. Pe de alta parte, inregistrarile camerelor de luat vederi pot fi folosite de Politie ca probe pentru identificarea sau condamnarea hotilor.

Sistemele de supraveghere pot fi folosite cu succes atat pentru casa, cat si pentru birouri, spatii comerciale sau depozite. Acestea functioneaza fara probleme chiar si noaptea, cu ajutorul senzorului infrarosu si pot fi accesate de la distanta, direct de pe telefonul mobil.

Supravegherea unui copil sau a unui animal de casa nu a fost niciodata mai usoara decat in prezent. Noile modele de camere fara fir pot fi amplasate si pozitionate fara efort, acolo unde ele sunt necesare. Acest lucru iti permite sa le muti ori de cate ori e cazul, fara sa fie nevoie sa reconfigurezi intregul sistem de supraveghere, ceea ce nu poate fi decat un avantaj.

In acest magazin online vei gasi numeroase oferte pentru camere de supraveghere performante, ce pot fi folosite pentru exterior sau interior. Te asteapta o gama larga de sisteme de supraveghere pentru casa, la cele mai mici preturi, dar fara compromisuri asupra calitatii.