evoMAG.ro

Windows 8.1 Pro, 64 biti, Engleza, OEM

cod:[ FQC-06949 ]  ID: 107364
Microsoft Windows 8.1 Pro, 64 biti, Engleza, OEM Căutați o dată. Accesați orice. O singură căutare vă oferă acum rezultatele de pe PC, din aplicații și de pe web. Rezultatele apar într-o vizualizare grafică, clară, care vă permite să acționați imediat și să lansați aplicații. Căut 107364 682.99 Out of stock
682,99 Lei
(TVA inclus)

Garantie si servicii

Consumabile si accesorii
Serviciul suport clienti 0372.173.600
SUS

Produse similare cu Windows 8.1 Pro, 64 biti, Engleza, OEM

SUS

Scurta descriere Windows 8.1 Pro, 64 biti, Engleza, OEMCăutați o dată. Accesați orice.


O singură căutare vă oferă acum rezultatele de pe PC, din aplicații și de pe web. Rezultatele apar într-o vizualizare grafică, clară, care vă permite să acționați imediat și să lansați aplicații. Căutați, faceți clic, lansați. Găsiți o melodie și începeți să o redați sau găsiți un videoclip și urmăriți-l pe loc. Susținut de Bing.
Mai multe aplicații pe care le veți iubi


Veți observa că Magazinul Windows are un aspect nou care vă ajută să descoperiți și să descărcați mai ușor aplicații noi. Iar aplicațiile incluse în Windows 8.1 vă permit să faceți o mulțime de lucruri grozave. De exemplu, cu Lista de lectură puteți salva articole și reportaje între mai multe aplicații și dispozitive, iar aplicația Fotografii actualizată vă oferă posibilitatea de a edita într-un mod amuzant și rapid.


Personalizați-l


Configurați o expunere de diapozitive în ecranul de blocare, alegând fotografiile dvs. preferate. Aranjați elementele de pe ecranul Start exact așa cum doriți. Alegeți din mai multe dimensiuni de dale, din mai multe culori și mai multe fundaluri - inclusiv fundaluri animate.

Stocare în cloud încorporată


SkyDrive este acum locația implicită pentru salvarea documentelor. Pentru ca dvs. aveți întotdeauna fișierele oriunde mergeți, chiar dacă sunteți offline. Și, cu aplicația SkyDrive inclusă, puteți să gestionați atât fișierele locale, cât și fișierele SkyDrive într-un singur loc.


Navigare rapidă, pe tot ecranul


Când obțineți Windows 8.1, aveți ocazia să vedeți și noul Internet Explorer. Internet Explorer 11 este construit pentru tehnologia tactilă, cu timpi de încărcare mai rapizi, o experiență pe ecran complet care include navigarea alăturată prin site-uri și informații în timp real furnizate în ecranul Start prin dale dinamice pentru site-urile dvs. preferate.
SUS
Detalii tehnice
EsentialeDenumireWindows 8.1 Pro
LicentiereOEM
Observatie licentiereLicenta OEM se poate cumpara doar impreuna cu un calculator(PC/Laptop), licenta nu poate fi mutata pe alt sistem.
Tip LicentaStandard
Numar Utilizatori1 utilizator
InterfataLimba Engleza
Suport64 bit
Format pachetDVD
Cerinte sistem minimeProcesor1 GHz (sau mai rapid)
Memorie2 GB RAM
Hard-disk20 GB
Review-urile clientilor nostri despre Windows 8.1 Pro, 64 biti, Engleza, OEM
Fii primul care adauga un comentariu!
Prev Next
  • Intel Platinum Partner 2014
  • HP Platinum Partner
  • Partener Cisco
  • evoMAG partener LENOVO
  • evoMAG partener Acer
  • evoMAG partener Acer
  • Price
  • ShopMania
  • Compari.ro - ghid autentic de shopping
  • CallTrack