evoMAG.ro

Windows 10 Pro, OLP, (GGWA - Contract de licentiere in volum)

cod:[ FQC-09478 ]  ID: 1360766
Microsoft Windows 10 Pro, OLP, (GGWA - Contract de licentiere in volum)   Get Genuine Windows AgreementLegalizarea instalărilor Windows prin licențiere de volumÎn fiecare an, milioane de utilizatori din lumea întreagă sunt victimele pirateriei software sau ale problemelor cu licența. De cele mai multe ori, la origi 1360766 1039.99 Out of stock
1.039,99 Lei
(TVA inclus)

Garantie si servicii

Consumabile si accesorii
Serviciul suport clienti 0372.173.600
SUS

Produse similare cu Windows 10 Pro, OLP, (GGWA - Contract de licentiere in volum)

SUS

Scurta descriere Windows 10 Pro, OLP, (GGWA - Contract de licentiere in volum)

 
Get Genuine Windows Agreement


Legalizarea instalărilor Windows prin licențiere de volum

În fiecare an, milioane de utilizatori din lumea întreagă sunt victimele pirateriei software sau ale problemelor cu licența. De cele mai multe ori, la origine sunt PC-uri pre-instalate cu o copie Windows contrafăcută, piratată, ilegală - adică fără licență corespunzătoare.

GGWA este acordul pentru legalizarea Windows prin licențiere de volum, destinat organizațiilor ce doresc să elimine riscurile asociate licențierii incorecte. Licențele GGWA for Small and Medium Organization - disponibile numai în licențierea de volum - se identifică prin:

Caracteristicile GGWA for Small and Medium Organization

    Contractul poate fi semnat pentru minim 5 licențe. Nu există limită superioară de comandă.
    Contractul este nominal. Se generează un Agreement Number la prima comandă, pe baza căruia clientul poate plasa comenzi suplimentare pe parcursul a doi ani de zile.
    La fiecare comandă, clientul primește o confirmare electronică a comenzii, pe adresa de notificări online furnizată de către client. Aceste confirmări electronice, împreună cu contractul, facturile către reseller și dovezile de plată a facturilor constituie, cumulativ, elemente de demonstrare și verificare a deținerii licențelor. Aceste dovezi trebuie păstrate pentru a fi arătate organelor autorizate în cazul unui control.
    Licențele achiziționate prin GGWA sunt perpetue.
    Pentru accesul la versiunile viitoare ale Windows, clienții pot adăuga abonamentul SA prin Open License sau Select License în termen de maxim 90 de zile de la achiziția GGWA.
    În baza contractului GGWA, se pot licenția și afiliați ai companiei client titulare a contractului, dacă există o participație comună între entitățile afiliate de cel puțin 50%.
    Revânzarea licențelor este interzisă.
    Include drept de downgrade. În cazul în care clientul folosește o versiune anterioară celei curente, GGWA legalizează folosirea sistemului de operare Windows până la versiuni Windows 98 SE inclusiv.
    Suportul media de instalare nu este inclus. Pentru versiunea curentă (N), kit-ul poate fi achiziționat separat, contra cost, de la centrul de suport VLSC. Este suficient un singur kit pentru toate PC-urile licențiate prin GGWA, folosind o singură cheie de volum VLK, asignată la suportul media cumpărat. Clienții pot de asemenea apela la Centrul de Activări Produse pentru a obține cheia VLK.

Observații

    Licențele achiziționate prin GGWA, nu includ etichetă COA. Certificate of Authenticity este un element distinctiv care demonstrează legitimitatea instalării pentru software-ul licențiat OEM.
    Important: Licențele OEM de Microsoft Windows nu mai pot fi folosite pentru legalizarea bazei instalate de PC-uri. Conform System Builder License Agreement, punctul 5, entitatea care desface cutia OEM trebuie să preinstaleze și să livreze calculatorul cu licența OEM pre-instalată.
SUS
Detalii tehnice
EsentialeDenumireWindows 10 Pro
LicentiereOLP (Open License Product)
Observatie licentiereLicentele OLP se vand in baza unui contract Open License Product.
Tip LicentaGGWA (Get Genuine Windows Agreement - Legalizare in Volum)
Numar Utilizatori1 utilizator
InterfataLimba Romana si Engleza
Suport32 bit si 64 bit
Format pachetElectronic
ImportantPretul afisat este pentru o singura licenta
Pentru deschiderea contractului sunt necesare minimum 5 licente. Nu exista limita superioara
Cerinte sistem minimeProcesor1 GHz (sau mai rapid)
Memorie1024 MB (1GB) RAM pentru 32-bit
2048 MB (2GB) RAM pentru 64-bit
Hard-disk16 GB spatiu liber HDD pe 32-bit
20 GB spatiu liber HDD pe 64-bit
Review-urile clientilor nostri despre Windows 10 Pro, OLP, (GGWA - Contract de licentiere in volum)
Fii primul care adauga un comentariu!
Prev Next
 • Intel Platinum Partner 2014
 • HP Platinum Partner
 • Partener Cisco
 • evoMAG partener LENOVO
 • evoMAG partener Acer
 • evoMAG partener Acer
 • Membru fondator - Asociata Romana a Magazinelor Online
 • Compari.ro - ghid autentic de shopping
 • Price
 • ShopMania
 • CallTrack