Produse Resigilate evoMAG


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ce sunt produsele Resigilate?

Sunt produse comercializate de catre www.evoMAG.ro cu ambalaje desfacute si/sau deteriorate. Aceste produse sunt provenite in general din retururi de marfa de la clienti, produse refuzate in showroom dupa desigilare si testare, produse
expuse in showroom, produse care au fost predate la anumite publicatii/bloguri pentru review-uri sau produse resigilate direct de producator / furnizor*. Toate produsele sunt verificate de catre personalul nostru tehnic inainte de punerea in vanzare. Produsele resigilate pot prezenta unele probleme estetice, urme de utilizare sau zgarieturi superficiale/fine (in general produsele care au carcase cu suprafete lucioase au tendinta sa se zgarie foarte usor). Avand in vedere cele de mai sus, este posibil ca produsele sa nu contina toate accesoriile (cabluri, documentatie, discuri drivere etc.) originale. In general, problemele estetice sau lipsa accesoriilor sunt mentionate in descrierea produsului. Stocul produse RESIGILATE este standard de 1 singura bucata per produs afisat - mai exact un produs afisat ca RESIGILAT este unic in site iar stocul fizic este de o singura bucata. In cazul in care in care se lanseaza mai multe comenzi pe un produs RESIGILAT, comanda onorata va fi prima din punct de vedere cronologic inregistrata in sistem. 
Avand in vedere natura produselor si reducerea de pret fata de produsele noi sigilate, garantia oferita pentru acest tip de produse nu va fi intotdeauna similara celor noi sigilate. Termenul de garantie al fiecarui produs RESIGILAT va fi trecut la fiecare produs in parte. In cazul aparitei unor probleme pe perioada de garantie, produsele vor fi aduse la sediul firmei, unde vor fi lasate in vederea remedierii produsului (reparatie, inlocuire cu produs similar din aceasi categorie RESIGILATE, returnare bani) .  Returnarea baniilor se va face in cazul in care produsul nu poate fi reparat in termen de maxim 15 zile de lucratoare sau inlocuit cu unul similar (din aceasi categorie de resigilate). Produsele RESIGILATE nu beneficieaza de aceleasi promotii precum produsele noi (promotii evoMAG sau de producator).
Produsele RESIGILATE  beneficieaza de aceasi politica de returnare ca si produsele noi.
Conform legii 449/2003, Cap. VI, Art. 22, Alin (2) "În cazul produselor folosite, consumatorul şi vânzătorul pot conveni reducerea termenului prevăzut la art. 16, dar nu la mai puţin de un an de la data livrării produsului."
* Produsele resigilate pot fi si produse DOA, reparate, reconditionate sau inlocuite de catre serviceurile autorizate. Reparatia unui produsu presupunea inlocuire unei piese defecte cu o piesa noua.

 


Stoc produse RESIGILATE