Rate


Plata cu cardul in rate fara dobandaFinantare in rate prin credit online
Plata cu cardul in rate fara dobanda
Acum e mai usor sa-ti cumperi tot ce iti doresti cu cardul STAR de la Banca Transilvania.
Ti-ai ales produsul dorit? Cu cardul STAR poti sa platesti in 18 RATE FARA DOBANDA (online și in showroom) in perioada 16-25 februarie 2018.
Sunt incluse in programul STAR Card  cardurile de cumparaturi:  STAR Forte,  STAR Forte pentru Medici, STAR Gold, Visa Gold BT-Rotary, STAR Platinum,Visa Business Gold Credit Card, Visa Business Silver Credit Card, BT Flying Blue Classic si BT Flying Blue Premium.
 
Avantajele de a avea un Card Star de la Banca Transilvania:
- perioada de gratie de pana la 56 de zile 
- comision zero la toate cumparaturile 
- plati sigure pe internet
 
Pentru mai multe informatii:
  0800 80 2273(CARD) Apel gratuit din orice retea nationala, fixa sau mobila 
  *8028  Apelabil din orice retea nationala, fixa si mobila 
  0264.594.337  Apelabil din orice retea, inclusiv international

 

 
Posesorii cardurilor de credit emise de către Bancpost (tipurile: Euroline MasterCard, Euroline American Express, WIZZ Bancpost MasterCard World, Bancpost American Express și Bancpost Visa Credit (Gold și Classic) - pot plăti până la 6 RATE FIXE FARA DOBANDA prin intermediul terminalului POS doar în showroom-ul evoMAG.ro.

 

 
Prin Card AVANTAJ tu ești în avantaj! Iti oferim 1, 2, 3, 6 si 12 RATE FARA DOBANDA (online sau prin POS în showroom) in perioada 16 - 25 februarie 2018.
Daca nu ai cardul de credit Card Avantaj, aplica aici
 
Beneficiile cardului de credit CardAvantaj MasterCard/Visa:
• Ai posibilitatea de a plăti în rate cu 0% dobândă produsele achiziționate în rețeaua de magazine partenere Credit Europe Bank.
• Te poți bucura de avantajele cumpărăturilor cu plata în rate în rețeaua magazinelor partenere Credit Europe Bank. Astfel poți efectua tranzacții în magazine din cele mai variate domenii: modă, agenții de turism, asigurări, mobilă, saloane de frumusețe, electronice / electrocasnice / IT&C, decorațiuni, sănătate, supermarket, benzinării, etc.
Consultă lista permanent actualizată cu adresele magazinelor partenere Credit Europe Bank pe www.cardavantaj.ro unde poți găsi, de asemenea și informații despre toate cardurile din oferta băncii, precum și despre campaniile aflate în desfășurare.
• La fiecare tranzacție pe care tu o efectuezi la comercianții din România sau din străinătate care au afișată sigla Visa sau MasterCard, atât în rețeaua de magazine partenere cât și în afara acesteia, 0,3% din valoarea tranzacției se regăsește pe cardul tău în contul de bonus, separat de limita de credit.
Bonusul poate fi folosit ulterior pentru o nouă tranzacție în orice magazin partener Credit Europe Bank. Tot ce trebuie să faci este să comunici că dorești să efectuezi plata din contul de bonus când platești prin card. Mai mult decât atât, vei primi bonus chiar și pentru tranzacțiile efectuate din contul de bonus.
• Perioadă de grație de până la 45 de zile, în care nu se percepe dobândă pentru tranzacțiile comerciale (inclusiv în sistemul de rate).
• Posibilitatea de a beneficia de o perioadă de creditare nelimitată, cu condiția efectuării rambursării lunare minime de 5% din totalul sumei utilizate din linia de credit. CardAvantaj îți acordă posibilitatea să rambursezi lunar doar suma minimă de 5% din valoarea tranzacțiilor evidențiate în extrasul de cont emis.
• Dubla funcționalitate – credit / debit: pe lângă accesul la o limită de credit acordată de către bancă, posesorul de card poate dispune și de fondurile proprii disponibile în contul de card.

Vezi aici toate campaniile speciale pentru care primesti un numar mai mare de rate fara dobanda. 

 
Posesorii cardurilor de credit emise de către Garanti Bank S.A. (tip: Bonus Card) - poţi plăti până la 6 RATE FIXE FARA DOBANDA (online si in showroom).
 
 
 
 
Profita de optiunea rate lunare fixe, fara dobanda, platind cu cardul tau de cumparaturi Raiffeisen Bank! Poti cumpara in rate fara dobanda prin sistemul Multishop, rate cu dobanda 0%, folosind urmatoarele carduri de cumparaturi:
·         Raiffeisen Bank Standard
·         Raiffeisen Bank Vodafone
·         Raiffeisen Bank Gold
·         Raiffeisen Bank World
 
Programul Rate fara dobanda este disponibil pentru orice plata efectuata prin cardurile de cumparaturi enumerate mai sus showroom evoMAG beneficiind de 2, 3 si 6 RATE FARA DOBANDA (doar in showroom).
 
Cum functioneaza facilitatea Rate fara dobanda:
1.  Alege plata in rate fara dobanda prin cardul de cumparaturi Raiffeisen Bank si alege numarul de rate dorit - 2, 3 sau 6 rate;
2.  Realizeaza plata
3.  Urmaresti in raportul lunar de activitate datele referitoare la rata fara dobanda;
4.  Rambursezi rata lunara pana la data scadentei pentru a beneficia de dobanda 0%.
 
Pentru mai multe detalii despre programul Multishop acceseaza www.raiffeisen.ro – Programul Multishop.

 

 
Folosind ING Credit Card beneficiezi de rate fara dobanda sau poti plati integral, astfel:
* Cu ING Credit Card acordat dupa 11 decembrie 2016 ai 11 RATE FARA DOBANDA
* Cu ING Credit Card acordat in perioada 15 iulie 2013 – 11 decembrie 2016 ai 12 rate pentru cumparaturi de minimum 100 lei.
Plata se efectueaza integral, urmand ca banca sa transmita un SMS pentru selectia ratelor.
Programul de plata in rate folosind cardul ING Credit Card este disponibil atat online, cat si in showroom, pentru orice produs listat in site-ul www.evoMAG.ro
 
Pentru detalii cu privire la numarul de rate disponibil, poti contacta banca la: My’Line – Relatii Clienti disponibil 24 de ore pe zi, 7 zile pe saptamana.

Telekom:   021 402 83 91
Orange:    0374 13 83 91
Vodafone: 0372 38 83 91
RCS&RDS: 0314 06 83 91

 

La utilizarea cardurilor BRD Finance MasterCard participante*, ai pana la 6 RATE CU 0% DOBANDA (online si in showroom).

*Carduri BRD Finance MasterCard participante: allinclusive BRD Finance, “Bani doar bani”, Real, Praktiker, Reader's Digest, Tarsago, Daniel, Diverta, Staer, Rombiz, Goldo, Catena, Altex, Carrefour, MediaGalaxy, Dacia, Renault.
 
Exemplu de rambursare a unei tranzacții în valoare de 5.367 lei prin “12 RATE 0% DOBÂNDĂ” efectuată la utilizarea cardului de credit BRD Finance MasterCard – dobândă anuală fixă: 0%; DAE: 0%; valoarea ratei lunare: 447,25 lei; durata contractului de credit: 12 luni; costul total al creditului: 0 lei; valoarea totală a creditului: 5.367 lei; valoarea totală plătibilă: 5.367 lei. Pentru administrarea creditului, se percepe lunar un comision de 4 lei, indiferent de numărul și tipul tranzacțiilor efectuate. Asigurarea de viață nu este disponibilă pentru această tranzacție.Prezentele informații sunt orientative și nu au valoare contractuală

Posesorii cardurilor de credit emise de către BCR pot plăti în 3 SAU 6 RATE FIXE FARA DOBANDA, doar în showroom-ul evoMAG.

 
Ai un card de credit UniCreditCard emis de UniCredit Consumer Financing? Achita cu el cumparaturile de pe evoMAG.ro in showroom, prin intermediul terminalului POS, si poti opta pentru rambursarea tranzactiei in pana la 7 RATE EGALE CU DOBANDA ZERO
 
In plus, nu uita ca poti acumula PUNCTE LA ORICE CUMPARATURA, indiferent de valoarea ei. Foloseste cardul de credit UniCreditCard la comercianti, oriunde in lume si ai 2% inapoi (pentru cardurile Principal si Premium) sau 1% (pentru cardul Partener) in puncte UniCredit (1 punct = 1 leu), si  DUBLU INAPOI din tranzactii in luna in care te-ai nascut, in limita a 100 puncte/ ciclu de tranzactionare. 
 
Mai multe detalii despre cardurile de credit UniCreditCard, regulamentul Programului Aniversar si regulamentul Programului de Loializare gasesti pe www.ucfin.ro.
 
 

 

Incepand cu 27 noiembrie, platind online cu cardul de credit BRD - beneficiezi de 6 RATE FARA DOBANDA  (online si in showroom) pentru tranzactiile mai mari de  200 de lei si ai pana la 55 de zile de gratie.
 
Pentru plati sigure pe internet, serviciul 3D Secure este activat automat. La fiecare tranzactie primesti un cod unic prin sms pentru validare.

Finantare in rate prin credit online
 
Pentru detalii privind 6 rate 0% dobanda, click aici.
Pentru detalii privind pana la 60 rate prin Credit Simplu, click aici.
Pentru detalii privind pana la 60 rate prin Credit Super Util, click aici.
 
 
CUM CUMPERI ON-LINE?
 
Simplu, in doar 5 pasi:
1.Completezi pe site formularul de credit
2.Un operator BRD FINANCE IFN S.A. te va contacta in cel mai scurt timp posibil pentru a discuta varianta dorita pentru credit (perioada, rate etc), iar ulterior iti va transmite daca te incadrezi, pentru a pregati documentele
3.Primesti pe e-mail formularul de credit si adeverinta de venit  (sau le descarci de pe site-ul evoMAG). Le trimiti completate si semnate  impreuna cu o copie a actului de identitate la adresa email creditonline@brd.ro.
   - Trimiterea formularului de credit echivaleaza cu acordul implicit pentru prelucrarea datelor cu caracter personal de catre BRD Finance.
   - Important! Dimensiunea atasamentului trebuie sa fie de maximum 5,9MB, iar daca este cazul, poti sa trimiti mai multe e-mail-uri avand acelasi subiect.
4.Un operator BRD FINANCE IFN S.A. te va contacta in cel mai scurt timp posibil si iti va transmite daca ti s-a aprobat preditul. 
5. Indiferent unde locuiesti, stabilesti impreuna cu operatorul BRD Finance IFN S.A.  sa semnezi contractul.
Poti sa semnezi:
   -  la tine acasa* sub indrumarea consilierilor BRD FINANCE IFN S.A.
   -  in orice locatie BRD FINANCE IFN S.A., cea mai apropiata de tine
6. evoMAG iti va expedia produsele la tine acasa, in cel mai scurt timp posibil de la finantarea dosarului.
Fluxul prezentat se aplică în cazul clienților acceptați în urma analizei situației personale și financiare, care au trimis documentația corespunzătoare.
*sub rezerva indeplinirii conditiilor de eligibilitate
 
Dacă eşti interesat de un:
   - credit pentru achiziția de bunuri, trebuie să ai vârsta cuprinsă între 18-69 ani
   - card de credit, trebuie să ai vârsta cuprinsă între 21-69 ani
 
 
Cum îţi poţi plăti ratele?
Poți plăti simplu și comod:
 
- la terminalele Qiwi (cu numerar, utilizând un document ce conţine cod de bare);
- la Robo BRD (cu numerar sau folosind un card emis de BRD Groupe Société Générale, pe baza numărului de contract);
- prin debit direct dintr-un cont curent în LEI deschis la BRD Groupe Société Générale (această modalitate este posibilă prin semnarea unei convenţii);
- la bancomatele BRD Groupe Société Générale (prin intermediul unui card BRD Groupe Société Générale, pe baza numărului de contract);
-   prin aplicatia MyBRD Mobile – mai multe detalii aici;
- prin serviciul MyBRD Net (prin semnarea unei cereri de aderare şi pe baza numărului de contract - detalii pe www.mybrdnet.ro);
- la comercianţii parteneri BRD Groupe Société Générale care afişează plata facturilor (cu numerar sau card BRD Groupe Société Générale, utilizând un document ce conţine cod de bare);
- la ghişeele unităţilor BRD Groupe Société Générale (pe baza numărului de contract şi a unui act de identitate);
- la ghişeele Poştei Române (utilizând un document ce conţine cod de bare).
       
Mai multe detalii despre obtinerea unui credit poți obține de la operatorii de credite BRD Finance:
Telefoane: 021-200.3015,  021-200.3016,  021-200.3017
Program BRD Finance: luni - vineri  8.30 – 19.00
                                      sambata      9.00 - 17.30
                                     

 
Acum iti poti achizitiona gadget-urile preferate usor si rapid de pe evoMAG.ro! 
Alege Creditul Online oferit de UniCredit Consumer Financing si te bucuri de cumparaturi relaxate in rate, cu ZERO deplasari.
 
CE TREBUIE SA STII DESPRE CREDITUL ONLINE?
Aplici usor, fara adeverinta de venit, si primesti raspuns rapid*
Poti achizitiona in rate produse intre 300 si 30.000 lei 
Beneficiezi de perioade mari si flexibile de creditare (pana la 5 ani) 
 
CE TREBUIE SA FACI CA SA TE BUCURI DE OFERTA?
Nimic mai simplu.
1. Alege-ti produsele preferate de pe evoMAG.ro si adauga-le in Cosul tau de Cumparaturi;
2. Plaseaza comanda si la optiunea de plata selecteaza Creditul Online de la UniCredit Consumer Financing;
3. Completeaza cateva informatii despre tine, care ne vor ajuta sa facem o prima analiza a cererii tale;
4. In scurt timp, te vom contacta telefonic pentru detalii;
5. Iti vom transmite rezultatul cererii tale, dupa ce ne trimiti prin email documentele semnate, conform indicatiilor primite de la reprezentantul UniCredit Consumer Financing. 
6. Primesti atat produsele achizitionate, cat si contractul de credit la adresa indicata de tine, prin curier. Semnezi contractul pe loc, il predai curierului si te bucuri de produsele achizitionate.
____________________________________________________________________________________
*Aplicabil pentru categoriile de persoane (salariati sau pensionari) pentru care exista obligatii legale de declarare a veniturilor la autoritatile fiscale. Fac exceptie situatiile în care decizia de creditare nu poate fi luata pe loc din motive independente de vointa UniCredit Consumer Financing IFN S.A. sau situatiile in care este necesara o analiza suplimentara a cererii. Creditorul isi rezerva dreptul de a solicita, dupa caz, orice documente necesare, conform normelor sale interne. Creditorul are dreptul de a analiza si de a aproba sau respinge solicitarea de acordare a creditului de consum, in conformitate cu normele interne si reglementarile legale.
Exemplu reprezentativ de calcul: Pentru o valoare totala a creditului de 3.000 lei pe 60 luni: rata anuala a dobanzii (fixa) 33%, comision de analiza dosar 0 lei, comision lunar de administrare credit 4 lei, valoarea ratei lunare (pentru rate egale) 106,7 lei, valoarea totala platibila 6.398,8 lei, DAE 41,4%. In calculul ratei lunare nu s-a inclus asigurarea optionala de viata.
 
 
 
Aplica pentru creditul 100% online al TBI Credit IFN SA. !
 
In primul rand ne dorim sa iti descriem fluxul.
 
Pentru achizitionarea produselor prin creditul de la TBI Credit, vei parcurge cativa pasi simpli, parte a unui flux automat, 100% digital si disponibil 24/7. Mai exact:
1) Alege produsele dorite, iar la metoda de plata selecteaza TBI Credit si completeaza campurile solicitate
2) Intri intr-un apel video cu unul dintre reprezentantii TBI Credit
3) Semnezi contractul electronic
4) Produsele pleaca spre tine in cel mai scurt timp daca solicitarea a fost aprobata
 
E atat de simplu! 
 
Criteriile minime de selectie aplicate pentru acordarea unui credit prin TBI Credit le regasesti mai jos:
- Cetateni romani cu domiciliul in Romania
- Varsta intre 18 si 75 de ani
- Venitul minim acceptat:
1. Angajati: salariul minim pe economie;
2. Pensionari: 520 lei
- Tipul contractului de munca:
1. Contract de munca pe perioada nedeterminata
2. Contract de munca pe perioada determinata, cu conditia ca acesta sa acopere perioada creditului
- Vechime la actualul loc de munca de minim 3 luni neintrerupte
 
Mai jos regasesti un exemplu reprezentativ de calcul. Poti alege valoarea ratei, numarul de rate in pasul 1, asa incat vei sti exact cat platesti. 
 
Pentru o tranzactie in rate fixe, egale, din linia de credit cu cardul de credit Mastercard Standard oferit de TBI Credit IFN SA, efectuata in baza unui ordin de debitare, ȋn valoare de 5.000 lei, rambursata in 60 de rate lunare, cu o dobanda 34.8%, comision de analiza de 170 lei, valoarea ratei lunare de 182.82 lei, valoarea totala platibila de  10,794 lei, DAE 37 %,durata contractului de credit fiind de 5 ani. Comision lunar de adminstrare card: 5 lei/luna . Prezenta oferta se aplica in cazul in care nu se efectueaza nicio alta tranzactie pana la rambursarea integrala a creditului, iar fiecare rata lunara este achitata integral de catre client/detinatorul cardului