Tableta Apple iPad 2, 16GB, Wi-Fi, 3G (Alba)
Apple Tableta Apple iPad 2, 16GB, Wi-Fi, 3G (Alba) Ipad 2 Mai subţire, mai uşoara, şi plina de idei mari. Odata ce alegeţi iPad 2, va fi greu sa il mai puneti jos. Asta e ideea din spatele designului cu totul nou. Este cu 33% mai subţire şi de până la 15% mai uşora, astfel încât se simte mai 63389 4 3 5 1 3056.99 Out of stock
Tableta Apple iPad 2, 16GB, Wi-Fi, 3G (Alba)
5 69
Tableta Apple iPad 2, 16GB, Wi-Fi, 3G (Alba) Tableta este bine construita. Dar are doua lipsuri care ma determina sa o consider de multe ori inutila: nu are conectivitate externa (SD card si USB) si nu are suport flash. Fiind un produs pentru divertisment (si nu pentru mediul bussines, administrare de retea, productivity center, etc), lipsurile intra flagrant in conflict cu scopul primordial al tabletei. Aud ca noul iPad 3 va avea suport SD card. Sa speram.
5 87
Tableta Apple iPad 2, 16GB, Wi-Fi, 3G (Alba)
5 82

Tableta Apple iPad 2, 16GB, Wi-Fi, 3G (Alba)

COD: [ MC982LL/A ] ID: 63389
 • Servicii evoMAG
3.056,99 Lei
(TVA inclus)
Alerta pret!
Compară Intrebare tehnică? Producător Printeaza
 • Produse recomandate
 • Scurta descriere
 • Comparare
 • Detalii tehnice
 • Review-uri
3.056,99 Lei
(TVA inclus)
Tableta Apple iPad 2, 16GB, Wi-Fi, 3G (Alba)

Produse recomandate

 • Folii Protectie Tablete
 • Acumulatori externi
 • Alte accesorii tablete
 • Folie Protectie Sticla Clasica Hama HD 119406 pentru iPad 2/iPad 3/iPad 4
  104,99 Lei
 • Folie de protectie Tellur ACT00102 pentru iPad 2
  14,95 Lei
 • Folie Protectie SPULTRAIPAD3 / SPULTRAIPAD2 pentru iPad 2
  56,99 Lei
 • Folie Protectie Sticla Temperata Hama PROTECT 107805 pentru iPad 2/ iPad 3
  98,99 Lei
 • Incarcator Auto MUDCC0050 pentru iPad/iPad 2
  48,13 Lei

Scurta descriere
Mai subţire, mai uşoara, şi plina de idei mari.


Odata ce alegeţi iPad 2, va fi greu sa il mai puneti jos. Asta e ideea din spatele designului cu totul nou. Este cu 33% mai subţire şi de până la 15% mai uşora, astfel încât se simte mai confortabil în mainile dumneavoastră. Şi face navigarea pe web, verificarea mailului, vizionarea de filme, şi cititul cărţilor atât de natural, inca s-ar putea sa uitati ce tehnologie incredibila aveti sub degete. Două camere. Şi un mare salut la FaceTime pentru iPad.
Veţi vedea două camere pe iPad - una pe fata si una pe spate. Ele pot fi mici, dar sunt o afacere mare. Sunt concepute pentru apeluri video FaceTime, şi lucrează împreună astfel încât să puteţi vorbi cu prietenii dumneavoastră preferati şi sa le vedeti zambetul. Camera frontala te pune pe tine si pe prietenul fata-în-faţă. Comutaţi la camera din spate în timpul unui apel video pentru a arata unde esti, cu cine esti, sau ceea ce se intampla in jurul tau.Display LED-backlit.
iPad are un ecran mare, frumos de 9.7", fotografii de înaltă rezoluţie, filme, pagini web, cărţi, şi mai mult. LED-backlit face tot ceea ce vedeţi remarcabil de clar, şi luminos. Nu există nici o cale gresita de a tine un iPad. Este proiectat pentru a scoate în evidenţă tot chiar si in format portret şi peisaj. Pentru ca foloseste o tehnologie de afişare numit IPS, are un unghi larg de vizionare de 178˚. Ţineţi-l la cineva în cameră, sau să o impartiti cu cineva care sta langa tine, şi toată lumea va o imagine perfecta.

Multi-Touch. 
Totul e la îndemână.
Tehnologia a ajuns in stagiul unde totul se simte complet natural, aproape ca nu exista nici o tehnologie, la toate. Asta e Multi-Touch pe iPad. Puteţi utiliza degetele pentru a face totul, astfel încât tot ceea ce faci - navigarea pe web, e-mail dactilografiere, citi cărţi, şi trecând prin fotografii - este distractiv mai uşor şi mult mai mult. Cum funcţionează? Când degetele ating ecranul, le simte folosind câmpuri electrice. IOS 4. Cel mai avansat sistem de operare mobil din lume.
IOS 4 este sistemul de operare pentru iPad (impreuna cu iPhone şi iPod touch). Acesta vă permite să răsfoiţi, citi, şi vedea totul doar prin atingerea ecranului. Acesta include toate aplicatiile puternice, inovatoare, şi distractive pe care le utilizaţi în fiecare zi, de mai multe ori pe zi. Şi este platforma care are peste 65.000 de alte aplicaţii uimitoare care au fost create pentru iPad. Este extrem de sigur, stabil, şi receptiv, şi este făcut pentru a lucra perfect cu hardware-ul iPad. IOS 4 este motivul pentru care nici un alt dispozitiv nu a venit încă aproape de iPad.

Giroscop, accelerometru, şi busola. iPad cunoaşte fiecare mişcare a voastră.
Cu accelerometru, puteţi roti iPad-ul de la portret la peisaj, sau chiar cu susul în jos, şi indiferent ce vizionaţi, lectură se ajusteaza pentru a se potrivi pe ecran. Şi acum accelerometrul si giroscopul cu trei axe şi busola lucreze împreună. Acestea simt in ce direcţie se îndreaptă şi cum se mişcă iPadul. Deci, jocurile, hărţile, şi alte aplicaţii ştiu în fiecare miscare a ta. Este o victorie epica pentru jocuri. Şi este doar începutul celor mai bune aplicaţii.AirPrint. Printeaza totul fără fir.
Printati emailuri, fotografii, pagini web, documente chiar de la iPad prin Wi-Fi. Nu este necesara descărcarea vreunui soft, nici un driver de instalat, şi nici cabluri de conectat. Cu doar cateva atingeri, poti sa te duci de la vizualizarea unei poze pe ecran la crearea unei copii tipărite.
Detalii tehnice
DenumireModelIpad 2
EcranDiagonala9.7"
Rezolutie maxima1024 x 768
Tip EcranLED-backlit IPS TFT capacitive touchscreen
TouchScreenDa
SoftwareSistem operareiOS
BrowserHTML (Safari)
ProcesorFamilie procesorDual-core Apple A5
Frecventa procesor (MHz)1000
Memorie RAMCapacitate memorie512 MB
Capacitate de stocareMemorie Flash16 GB
Transmisie dateGPRSDa
EDGEDa
3GDa
Wi-FI802.11b/g/n
BluetoothDa
AudioDifuzoareDa
Microfon1 Microfon incorporat
VideoCameraDa
DiverseExtraDigital compass
MP4/MP3/WAV/AAC player
Up to 10h movie playback
iBooks PDF reader
Google Maps
TV-out
Audio/video player
Caracteristici FiziceDimensiuni (mm)241.2 x 185.7 x 8.8 mm
Greutate (Kg)0.607
CuloareAlb
AcumulatorTehnologieLithium-Ion Polymer
Autonomie maxima10 ore navigare Wi-Fi
Adauga review

Review-uri

COMAN MARIUS COSMIN 24.12.2011 15:16

Pro

Rapiditate
82 din 148 vizitatori au considerat util comentariul de mai sus! Vi se pare util acest comentariu? DaNu
tudor 18.09.2011 13:45
Tableta este bine construita. Dar are doua lipsuri care ma determina sa o consider de multe ori inutila: nu are conectivitate externa (SD card si USB) si nu are suport flash. Fiind un produs pentru divertisment (si nu pentru mediul bussines, administrare de retea, productivity center, etc), lipsurile intra flagrant in conflict cu scopul primordial al tabletei. Aud ca noul iPad 3 va avea suport SD card. Sa speram.
87 din 165 vizitatori au considerat util comentariul de mai sus! Vi se pare util acest comentariu? DaNu
Endre Lucian MOLNAR 20.06.2011 17:00

Pro

Am primit tableta iPad 2 a doua zi, asa cum mi s-a comunicat in prealabil. Ma declar multumit.
69 din 138 vizitatori au considerat util comentariul de mai sus! Vi se pare util acest comentariu? DaNu