Sistem de alarma PNI PG200 comunicator GSM pentru 99 de zone wireless si 2 cu fir
Pni Sistem de alarma PNI PG200 comunicator GSM pentru 99 de zone wireless si 2 cu fir Indepententa prin comunicator GSM Acum cu ajutorul unei cartele SIM prepay/abonament introdusa in sistemul de alarma, veti primi alertele de efractie si nu numai, instant pe telefonul mobil sub forma de SMS sau apel vocal cu mesaj personalizat. Comun 110536 3 1 403.00 In stock
Sistem de alarma PNI PG200 comunicator GSM pentru 99 de zone wireless si 2 cu fir Apropo de manual si proasta documentare , pentru a activa telecomenzile si senzorii wireless dupa tastarea comenzii in unitate trebuie apasat un buton (pt telecomenzi) sau activati senzorii si nu este suficient doar sa-i apropii de centrala asa cum mentioneaza manualul .
5

Sistem de alarma PNI PG200 comunicator GSM pentru 99 de zone wireless si 2 cu fir

COD: [ PG200 ] ID: 110536
403,00 Lei
(TVA inclus)
Timp estimativ de livrare
Din Showroom-ul evoMAG.ro Poate fi ridicat oricand, in timpul orelor de program.
Livrare prin curier evoMAG (doar in Bucuresti)Se livreaza maine pana in ora 18:00
Livrare prin Courier (oriunde in tara)Se livreaza maine pana in ora 18:00
Alerta pret!
Compară Intrebare tehnică? Producător Printeaza
 • Produse recomandate
 • Scurta descriere
 • Comparare
 • Detalii tehnice
 • Review-uri
403,00 Lei
(TVA inclus)
Sistem de alarma PNI PG200 comunicator GSM pentru 99 de zone wireless si 2 cu fir

Scurta descriere

Indepententa prin comunicator GSMAcum cu ajutorul unei cartele SIM prepay/abonament introdusa in sistemul de alarma, veti primi alertele de efractie si nu numai, instant pe telefonul mobil sub forma de SMS sau apel vocal cu mesaj personalizat.
Comunicare wireless 

Sistemul de alarma va ofera: montaj cu rapiditate, usurinta si confort cu un minim de deranj al casei datorita comunicatiei fara fir wireless intre unitate si senzorii de miscare magnetici. Unitatea permite utilizarea a pana la 99 de senzori wireless + 2 senzori cu fir. 

Sirena puternica


Sistemul este prevazut cu o sirena de alarmare de interior  foarte puternica ( >= 110 dB) care se aude la distante  foarte mari, si poate preveni sau opri orice tentativa de efractie asupra incintei protejate. Puteti adauga sistemului de alarma si o sirena de exterior pentru o alarmare si avertizare sonora mai puternica.
Armare Dezarmare de la distant
Beneficiati de un confort sporit la armarea si dezarmarea sistemului datorita celor 2 telecomenzi din pachet care sunt prevazute cu aceaste functii. Distanta de lucru este suficient de mare, pana la 100 m in camp deschis.  Pe langa acestea sistemul de alarma permite trimiterea de comenzi  si de pe telefonul mobil prin SMS sau apel clasic.

Alarmare Duala GSM + telefon fixSistemul de alarma este prevazut cu 2 modemuri: GSM si linie telefonica fixa, si va permite apelarea a pana la 6 numere de telefon ( mobil sau fix) in caz de urgenta si/sau detectarea unei tentative de efractie asupra incintei protejate.


 

Armare inteligenta perimetrala


 
Asemeni unui sistem profesional, si acest sistem va permite o armare inteligenta perimetrala a alarmei. Astfel alarma va permite miscarea in interiorul perimetrului selectat, detectand si anuntand doar tentativele de iesire, sau patrundere in interiorul spatiului protejat.


7 zone de efractie

Sistemul este prevazut cu 7 zone de efractie, care pot fi alocate tuturor senzorilor de detectie (miscare/magnetic): standard, inteligenta, de urgenta, multi-dispozitiv, cu intarziere, cu repetitie. Toate aceste zone va permit o definire clara a functiei fiecarui senzor, si a modului de functionare.
 
Programare inteligenta


Puteti folosi orice telefon fix sau mobil pentru a comanda functiile principale ale sistemului de alarma. Comenzile pot fi trimise fie prin SMS, fie prin apel telefonic urmat de o secventa de taste. Puteti astfel trimite comenzi de: armare dezarmare, pornire oprire sirena, monitorizare audio, redarea mesajului de alarma, activarea difuzorului suplimentar etc.

Pachet complet


Produsul vine in colet cu toate accesoriile necesare montajului si functionarii imediate. Gasim in cutie: 1 senzor wireless de miscare, 1 senzor wireles magnetic, sirena de interior, 2 telecomenzi wireless, antena GSM, alimentator 220V.

 
Caller ID

 
Sistemul de alarma este dotata cu protocol Contact ID, care va perminte contactarea automata a unui dispecerat privat de paza si protectie in caz de urgenta  (efractie, tentativa de spargere, patrundere in perimetrul protejat).
 
 
 
 
 
 
 • Zone wireless: 99 zone
 • Zone cablate: 2 zone
 • Comunicator: GSM si Linie terestra
 • Numere de telefon comune: 5 numere
 • Numere de telefon de urgenta: 1 numar
 • Ecran: LED 4 caractere
 • Acumulator intern: Da
 • Ceas de timp real: Da
 • Instructiuni vocale: Da
 • Control de la distanta: Da
 • Iesiri releu: Da, 1 releu
 • Monitorizare alimentare: Da

 

Adauga review

Review-uri

Tiberiu Rosca 30.01.2014 12:59
Apropo de manual si proasta documentare , pentru a activa telecomenzile si senzorii wireless dupa tastarea comenzii in unitate trebuie apasat un buton (pt telecomenzi) sau activati senzorii si nu este suficient doar sa-i apropii de centrala asa cum mentioneaza manualul .

Pro

Instalare rapida , pret bun pt facilitatile oferite .Un plus este modulul GSM . Senzorii sunt usor de instalat/configurat si au o acoperire f buna .

Contra

Manual incomplet/prost documentat care nu acopera toate comenzile centralei. Am gasit pe internet doua variante de manual din care unul mai detaliat . Nu am reusit sa trimit comenzi catre centrala prin SMS . Sirena din pachet nu este foarte puternica .
239 din 431 vizitatori au considerat util comentariul de mai sus! Vi se pare util acest comentariu? DaNu