Sistem de navigatie TomTom Rider 400, Capacitive Touchscreen 4.3”, Bluetooth, Rezistent la apa, 16GB Flash, Actualizari pe viata a hartilor, Harta Full Europa, Dedicat pentru motociclete
Tomtom Sistem de navigatie TomTom Rider 400, Capacitive Touchscreen 4.3”, Bluetooth, Rezistent la apa, 16GB Flash, Actualizari pe viata a hartilor, Harta Full Europa, Dedicat pentru motociclete TomTom Rider 400 De la libertatea unui drum drept pana la fiorul placut al unei curbe extreme de stranse, cu TomTom Rider 400 le poti experimenta pe toate. Ai posibilitatea sa-ti alegi gradul de spectaculozitate a propriului traseu dupa mai multe criterii: in functie de 1173810 2799.00 Out of stock

Sistem de navigatie TomTom Rider 400, Capacitive Touchscreen 4.3”, Bluetooth, Rezistent la apa, 16GB Flash, Actualizari pe viata a hartilor, Harta Full Europa, Dedicat pentru motociclete

COD: [ TomTomR400 ] ID: 1173810
2.799,00 Lei
(TVA inclus)
Alerta pret!
Compară Intrebare tehnică? Producător Printeaza
  • Produse recomandate
  • Scurta descriere
  • Comparare
  • Detalii tehnice
  • Review-uri
2.799,00 Lei
(TVA inclus)
Sistem de navigatie TomTom Rider 400, Capacitive Touchscreen 4.3”, Bluetooth, Rezistent la apa, 16GB Flash, Actualizari pe viata a hartilor, Harta Full Europa, Dedicat pentru motociclete

Produse complementare

Scurta descriere

De la libertatea unui drum drept pana la fiorul placut al unei curbe extreme de stranse, cu TomTom Rider 400 le poti experimenta pe toate. Ai posibilitatea sa-ti alegi gradul de spectaculozitate a propriului traseu dupa mai multe criterii: in functie de numarul de serpentine sau de diferentele de altitudine.
 
Poti chiar sa descoperi trasee noi, printr-o simpla atingere pe ecran a zonei pe care doresti s-o explorezi.
 
Alege tipul de traseu care te reprezinta!
Cu software-ul interactiv Tyre Pro®, iti poti cauta, crea si modifica propria ruta pe PC. Mai mult, cu ajutorul optiunii Upload and go, poti impartasi traseul cu ceilalti colegi de calatorie prin Bluetooth.
 
Daca vrei sa inregistrezi traseul parcurs, TomTom Rider 400 va salva distanta si iti va oferi diverse statistici precum viteza cu care te-ai deplasat.
GPS-ul este pregatit pentru a-ti oferi suport in orice etapa a calatoriei tale pe doua roti. Este usor navigabil, are un ecran ce permite utilizarea cu manusi, si cel mai important, este rezistent la apa si intemperii. Pentru a nu fi distras de la drum, Rider 400 iti ofera instructiuni audio prin Bluetooth.
 
Navighezi intotdeauna cu cele mai noi harti. Ajungi la destinatie mult mai repede datorita serviciului de actualizari ale hartilor pe viata. Pe toata durata de viata a produsului, beneficiezi anual de 4 sau mai multe actualizari complete ale hartilor. Ai acces la toate modificarile retelei rutiere, adreselor si Punctelor de Interes.
ACOPERIRE HARTA
 
EUROPA (EU) - 45 de tari
 
Andora, Austria, Belgia, Bulgaria, Elvetia, Cipru, Cehia, Germania, Danemarca, Estonia, Spania, Finlanda, Franta,
 
Marea Britanie, Gibraltar, Grecia, Croatia, Ungaria, Irlanda, Italia, Liechtenstein, Lituania, Luxemburg, Letonia,
 
Monaco, Malta, Olanda, Norvegia, Polonia, Portugalia, Romania, Rusia, Suedia, Slovenia, Slovacia, San Marino, Turcia, Ucraina, Vatican & drumurile principale din Albania, Bosnia si Hertegovina, Moldova, Muntenegru, Macedonia, Serbia.
 
Alerte din trafic in timp real disponibile in Andora, Austria, Belgia, Republica Cehă, Elveția, Germania, Danemarca, Spania, Finlanda, Franța, Marea Britanie, Gibraltar, Irlanda, Italia, Luxemburg, Monaco, Olanda, Norvegia, Polonia, Portugalia, San Marino, Suedia, Vatican.
 

 

Detalii tehnice
GeneralUtilizare vehiculMoto
ModelTomTom Rider 400
DisplayTipTouchscreen
Diagonala display (inch)4.3"
Rezolutie display480 x 272
MemorieMemorie Flash16 GB
Tip cardMicroSD
SoftwareAcoperire hartaFull Europa
Perioada actualizareActualizare pe viata a hartilor
ConectivitateBluetoothDa
Foto/VideoCameraNu
BaterieDurata in regim de operarePana la maximum 6 ore
Caracteristici fiziceDimensiuni (L x l x G) mm136.8 x 88.4 x 30.5 mm
Greutate (grame)280
Accesorii incluseSuport de prindere si incarcare, cablu alimentare, kit fixare, manual de utilizare.