Cele mai bune oferte ale momentului! Profita acum! Vezi oferte
Smartwatch Huawei Watch GT 2 Pro, Display AMOLED 1.39", 32MB RAM, 4GB Flash, Bluetooth, GPS, Carcasa Titan, Bratara Silicon, Rezistent la apa, Android/iOS (Negru)
Huawei Smartwatch Huawei Watch GT 2 Pro, Display AMOLED 1.39", 32MB RAM, 4GB Flash, Bluetooth, GPS, Carcasa Titan, Bratara Silicon, Rezistent la apa, Android/iOS (Negru) Watch GT 2 Pro Smartwatch HUAWEI GT 2 Pro EXPLOREAZA MAI MULT       DESCOPERA ELEGANTA Rama de titan impreuna cu cadranul de safir, rezistent la uzura, va ofera un design elegant, usor si solid. Spatele este confectionat din ceramica lucioasa pent 3799570 5 9
871.99 Out of stock
Smartwatch Huawei Watch GT 2 Pro, Display AMOLED 1.39", 32MB RAM, 4GB Flash, Bluetooth, GPS, Carcasa Titan, Bratara Silicon, Rezistent la apa, Android/iOS (Negru) Ceasul nu este greu si nici mare, chiar daca eu am mana subtire, arata bine pe mana Pe total sunt multumit de achizitie, imi place acest ceas
5
Smartwatch Huawei Watch GT 2 Pro, Display AMOLED 1.39", 32MB RAM, 4GB Flash, Bluetooth, GPS, Carcasa Titan, Bratara Silicon, Rezistent la apa, Android/iOS (Negru) Un ceas care valorează mai mult decât prețul.
5
Smartwatch Huawei Watch GT 2 Pro, Display AMOLED 1.39", 32MB RAM, 4GB Flash, Bluetooth, GPS, Carcasa Titan, Bratara Silicon, Rezistent la apa, Android/iOS (Negru) Super
5
Smartwatch Huawei Watch GT 2 Pro, Display AMOLED 1.39", 32MB RAM, 4GB Flash, Bluetooth, GPS, Carcasa Titan, Bratara Silicon, Rezistent la apa, Android/iOS (Negru) Sunt foarte mulțumit de produsul achiziționat și de operativitatea de care ați dat dovadă.
5
Smartwatch Huawei Watch GT 2 Pro, Display AMOLED 1.39", 32MB RAM, 4GB Flash, Bluetooth, GPS, Carcasa Titan, Bratara Silicon, Rezistent la apa, Android/iOS (Negru) Funcționează foarte bine, fețe gratis nenumărate prin HUAWEI Helth, caracteristicile din descriere corespund cu realitatea. La pachetul luat a avut o singură curea cea din silicon
5
Smartwatch Huawei Watch GT 2 Pro, Display AMOLED 1.39", 32MB RAM, 4GB Flash, Bluetooth, GPS, Carcasa Titan, Bratara Silicon, Rezistent la apa, Android/iOS (Negru) Excelent
5
Smartwatch Huawei Watch GT 2 Pro, Display AMOLED 1.39", 32MB RAM, 4GB Flash, Bluetooth, GPS, Carcasa Titan, Bratara Silicon, Rezistent la apa, Android/iOS (Negru) Ceasul arată foarte bine, am cumpărat acest model in special pentru baterie, după o zi de butonat a scazut 6%, se simte foarte bine pe mână, îmi pare rău că nu se găsește cureaua de piele in cutie..dar am sa cumpar una aftermarket!!
5
Smartwatch Huawei Watch GT 2 Pro, Display AMOLED 1.39", 32MB RAM, 4GB Flash, Bluetooth, GPS, Carcasa Titan, Bratara Silicon, Rezistent la apa, Android/iOS (Negru) serviciu si promotie de calitate
5
Smartwatch Huawei Watch GT 2 Pro, Display AMOLED 1.39", 32MB RAM, 4GB Flash, Bluetooth, GPS, Carcasa Titan, Bratara Silicon, Rezistent la apa, Android/iOS (Negru) Forte bun

Smartwatch Huawei Watch GT 2 Pro, Display AMOLED 1.39", 32MB RAM, 4GB Flash, Bluetooth, GPS, Carcasa Titan, Bratara Silicon, Rezistent la apa, Android/iOS (Negru)

COD: [ WATCH GT 2 PRO SPORT BK ] ID: 3799570
  • Servicii evoMAG
871,99 Lei
(TVA inclus)
Alerta pret!
Compară Intrebare tehnică? Producător Printeaza
  • Produse recomandate
  • Scurta descriere
  • Detalii tehnice
  • Review-uri
871,99 Lei
(TVA inclus)
Smartwatch Huawei Watch GT 2 Pro, Display AMOLED 1.39", 32MB RAM, 4GB Flash, Bluetooth, GPS, Carcasa Titan, Bratara Silicon, Rezistent la apa, Android/iOS (Negru)

Descrierea produsului Smartwatch Huawei Watch GT 2 Pro, Display AMOLED 1.39", 32MB RAM, 4GB Flash, Bluetooth, GPS, Carcasa Titan, Bratara Silicon, Rezistent la apa, Android/iOS (Negru)

Smartwatch HUAWEI GT 2 Pro

EXPLOREAZA MAI MULT
 
 
 
DESCOPERA ELEGANTA
Rama de titan impreuna cu cadranul de safir, rezistent la uzura, va ofera un design elegant, usor si solid. Spatele este confectionat din ceramica lucioasa pentru a nu irita pielea si a fi confortabil de purtat. HUAWEI WATCH GT 2 Pro este maiestuos confectionat pentru cei cu gusturi rafinate, pentru cei care iubesc arta, dar si tehnologia.
 
 
 
BUCURA-TE DE SECRETELE NATURII
De la incheietura mainii poti vedea ora rasaritului si apusului de soare sau luna pentru a te pregat de activitatile in aer liber. Mai mult decat atat, cele 8 tipuri de faze ale lunii, precum luna noua, luna plina, primul patrar etc. si mareele va permit sa observi cerul si sa te bucuri de posibilitatea de a urmari cum trece timpul.
 
 
POTRIVIT ORICARUI STIL
Ai la dispozitie 200 de variante de cadrane de ceas pentru a se potrivi stilului tau din ziua respectiva. Alege dintre fete dinamice sau poti obtine date in timp real cu o fata de ceas functionala.
 
 
SKI SI SNOWBOARDING
Pentru iubitorii de ski si snowboarding HUAWEI WATCH GT 2 Pro va ofera date complete, precum ritmul cardiac, viteza medie, panta maxima, urmarire si distanta. De asemenea, primit alerte vocale in cazul in care aceste date depasesc valorile normale. Te mentii intr-un echilibru la viteze foarte mari.
 
 
ANTRENOR PERSONAL DE GOLF
Noul mod golf este capabil sa analizeze inteligent pozitia de swing la golf si sa ofere date pentru imbunatatirea vitezei si a frecventei loviturii. Gaseste-ti cel mai bun ritm si deveno un profesionist in cel mai eficient mod.
 
 
PESTE 100 DE MODURI SPORTIVE
Cu HUAWEI WATCH GT 2 Pro ai la dispozitie peste 100 de moduri de exercitii fizice, inclusiv 17 moduri profesioniste si 85 de moduri care pot fi particularizate. Ceasul smart este capabil sa-ti urmareasca precis toate datele si toate miscarile. In plus, ai peste 10 cursuri de alergat, cu ghidaj vocal pentru a avea un antrenament mai bun.
 
 
VO2 MAX
VO2 max este rata maxima de consum de oxigen masurat in timpul unui exercitiu fizic incremental. Consumul VO2max reflecta conditia cardiorespiratorie si capacitatea de anduranta la realizarea exercitiilor fizice.
 
 
UN NAVIGATOR IN PLUS CARE SA VA READUCA INAPOI
Functia Traseu de intoarcere inregistreaza ruta pe care te deplasezi si foloseste GPS-ul pentru o marcare mai precisa a pozitiei. Atunci cand semnalul GPS este prea slab, trimite alerte. In acest caz, poti sa folosesti ruta de deplasare inregistrata pentru verificarea in timp real si pentru a gasi drumul inapoi.
MONITORIZARE PRECISA, CONSUM REDUS
Inteligenta artificiala conlucreaza cu ledurile modernizate pentru a reduce consumul de putere in timp ce masoara SpO2 sau ritmul cardiac. Astfel esti protejat mai mult timp cu o singura incarcare.
 
 
MONITORIZAREA SATURATIEI OXIGENULUI DIN SANGE
Indiferent daca esti in repaus sau faci catarari, HUAWEI WATCH GT 2 Pro poate masura inteligent nivelul de SpO2 din sange.
 
 
FARA STRES
Atunci cand esti sub presiune la munca sau in viata de zi cu zi, tehnologia HUAWEI TrueRelax te ajuta sa exersezi respiratia pentru a te elibera de stres si a-ti schimba starea de spirit la momentul potrivit.
 
 
RIM CARDIAC 24/7
Cu ajutorul HUAWEI TruSeen 4.0+, HUAWEI WATCH GT 2 Pro va monitorizeaza ritmul cardiac si va ofera notificari daca acesta creste peste sau scade sub nivelurile normale. In timpul exercitiilor fizice sau in timpul somnului, ceasul detecteaza la timp ritmul cardiac pentru o protectie pe tot parcursul zilei.
 
 
INCARCARE FARA FIR, DURATA DE VIATA EFICIENTA
Durata de viata de pana la 2 saptamani a bateriei iti ofera energia continua pentru o viata eficienta. Cu 5 minute de incarcare rapida fara fir, poti sa il folosesti 10 ore. De asemenea, este compatibil cu incarcarea inversa de la telefon, atunci cand nu exista alte incarcatoare.
 

Detalii tehnice

GeneralPentruBarbati
ModelWatch GT 2 Pro
EcranDiagonala (inch)1.39
DisplayDigital
Tip EcranAMOLED
Rezolutie maxima (px)454 x 454
ProtectieSapphire crystal
ProcesorChipset ProcesorKirin A1
MemorieMemorie RAM32 MB
Memorie Flash4 GB
Card / TipNu
Foto/VideoCameraNu
Transmisie date3GNu
4GNu
BluetoothDa
Versiune Bluetoothv5.1, LE, EDR
USBNu
FacilitatiSistem de operareHuawei Lite OS
GPSGPS, GLONASS, GALILEO
CompatibilitateAndroid
iOS
SenzoriE - Compass
GPS
Heart Rate Sensor
Pedometru
SpO2
Vibration motor
SpecialeActivitate fitness
Alergare
Antrenament de respiratie
Atentionare stare sedentara
Calorii arse
Monitor sedentar
Monitorizare ciclism
Monitorizare inot
Monitorizare puls
Monitorizare ritm cardiac
Monitorizare somn
Pasi
SunetDifuzoareDa
MicrofonDa
AcumulatorTipLi-Ion
Capacitate (mAh)455
CuloareCuloareNegru
Culoare cadranArgintiu
Culoare brataraNegru
Subculoare brataraNegru
Caracteristici fiziceDimensiuni (mm) 46.7 x 46.7 x 11.4
Greutate (kg)0.052
Tip brataraSilicon
Forma carcasaRotund
Sistem de inchidereCatarama
Caracteristici generaleConectivitateBluetooth
Adauga review

Review-uri

Drob Serban 31.12.2022 21:24
★★★★★
Forte bun

Pro

Smecher smart watch ul

Contra

Nu am
Vi se pare util acest comentariu? DaNu
barbu valentin 17.05.2022 22:22
★★★★★
serviciu si promotie de calitate

Pro

super baterie

Contra

nimic
3 din 6 vizitatori au considerat util comentariul de mai sus! Vi se pare util acest comentariu? DaNu
Candea Florin 01.05.2022 17:08
★★★★☆
Ceasul arată foarte bine, am cumpărat acest model in special pentru baterie, după o zi de butonat a scazut 6%, se simte foarte bine pe mână, îmi pare rău că nu se găsește cureaua de piele in cutie..dar am sa cumpar una aftermarket!!
4 din 8 vizitatori au considerat util comentariul de mai sus! Vi se pare util acest comentariu? DaNu
Radu 30.04.2022 16:29
★★★★★
Excelent

Pro

Ceas super, baterie super, materiale super

Contra

Nu am
3 din 6 vizitatori au considerat util comentariul de mai sus! Vi se pare util acest comentariu? DaNu
Nicolae Mihai 27.04.2022 17:39
★★★★☆
Funcționează foarte bine, fețe gratis nenumărate prin HUAWEI Helth, caracteristicile din descriere corespund cu realitatea. La pachetul luat a avut o singură curea cea din silicon

Pro

Ușor, cureaua din silicon plăcută, baterie 10 zile

Contra

Mi-ar fi plăcut sa pot controla Spotify.
4 din 7 vizitatori au considerat util comentariul de mai sus! Vi se pare util acest comentariu? DaNu
Vertopan Dragan 01.04.2022 16:59
★★★★★
Sunt foarte mulțumit de produsul achiziționat și de operativitatea de care ați dat dovadă.
3 din 6 vizitatori au considerat util comentariul de mai sus! Vi se pare util acest comentariu? DaNu
GHEORGHE SOITARIU 01.11.2021 10:50
★★★★★
Super

Pro

Cu o carcasă din titan, spate din ceramică și ecran din safir, HUAWEI Watch GT 2 Pro vine cu un design premium, mult îmbunătățit față de generația anterioară.

Contra

nu am
4 din 7 vizitatori au considerat util comentariul de mai sus! Vi se pare util acest comentariu? DaNu
Adrian 01.12.2020 09:59
★★★★★
Un ceas care valorează mai mult decât prețul.

Pro

Venit de la un Samsung watch 2 care ținea bateria max 2 zile, acest Huawei watch gt2 pro tine gix 9 zile, ceea ce reprezinta o îmbunătățire a managementului timpului meu.

Contra

Nu se pot instala aplicații, decât watch faces.
9 din 13 vizitatori au considerat util comentariul de mai sus! Vi se pare util acest comentariu? DaNu
Zanfir Cristian Stefanita 23.11.2020 09:55
★★★★☆
Ceasul nu este greu si nici mare, chiar daca eu am mana subtire, arata bine pe mana Pe total sunt multumit de achizitie, imi place acest ceas

Pro

bateria super buna, materiale de calitate, Design frumos tare, rapiditatea in functionare, foarte confortabil la mana chiar si pentru mine care nu am mai purtat nici un ceas timp de 10 ani,

Contra

- NU poti raspunde la notificari, cei drept pe un ecran asa mic ar fi fost greu sa tastezi pe o tastatura qwerty, dar mi-ar fi placut sa pot scrie mesaje scurte gen: OK, da, nu, revin imediat sau cuvinte scurte - imi doresc mai multe fete de ceasuri si mai frumoase, in libraria lor nu sunt atat de multe fete pe cate mi-as dori, sau mai bine zis nu se pot customiza asa usor , dar probabil ca in cateva luni vor apare mai multe si mai atractive
13 din 18 vizitatori au considerat util comentariul de mai sus! Vi se pare util acest comentariu? DaNu
Vezi mai mult