Diagonale disponibile

1.049,00
Lei
(TVA inclus)
Alerta Pret!
Timp de livrare:
La Sediul evoMAG.ro:
Poate fi ridicat astazi dupa ora 18:00.
Livrare prin curier evoMAG (doar in Bucuresti):
Se livreaza maine pana in ora 21:00.
Livrare prin Courier (oriunde in tara):
Se livreaza in 4 zile pana in ora 18:00.

Garantie si servicii

Consumabile si accesorii
SUS

Scurta descriere

Descoperiţi o nouă realitate în Full HD
Beneficiaţi de divertisment la domiciliu de un nivel de realism mai ridicat ca oricând. Datorită unei rezoluţii de două ori mai mari decât a televizoarelor HDTV standard, televizorul dvs. Samsung oferă o experienţă uluitoare de vizionare, care vă duce dincolo de ecran, într-o lume de o profunzime totală. După ce aţi văzut textura bogată şi vie a imaginilor Full HD, programele TV şi filmele dvs. preferate nu vor mai fi niciodată aceleaşi. Descoperiţi realitatea printr-o experienţă Full HD.


Urmăriţi emisiunile de sport în cel mai bun mod posibil
Cu ajutorul televizorului Samsung, puteţi urmări emisiunile sportive în cel mai bun mod posibil. Modul Sport vă permite să încorporaţi diverse funcţii şi o comandă rapidă pentru a le activa pe toate deodată. Îmbunătăţiţi calitatea imaginii şi a sunetului şi urmăriţi fiecare lovitură şi gol cu o claritate deosebită. Calitatea sunetului asigură, în camera dvs. de zi, o atmosferă pe măsura celei de pe stadion.

Vizionaţi filme de la USB

Cu tehnologia ConnectShare Movie, pur şi simplu conectaţi unitatea de memorie USB sau HDD la televizor şi urmăriţi instantaneu filme, fotografii sau muzică. Acum, puteţi beneficia de o largă varietate de conţinut în confortul camerei de zi, la televizor.

Filtrarea zgomotului pentru o plăcere sporită a vizionării televizorului
Experimentaţi vizionarea extrem de clară a programelor de la televizorul dvs. cu ajutorul tehnologiei Clean View de la Samsung. Prin aplicarea tehnologiei de eliminare automată a zgomotului Clean View, zgomotul digital şi analogic care apare pe ecran este eliminat în mod automat. Filtrul de zgomot analogic îmbunătăţeşte calitatea imaginii prin ştergerea zgomotului vizual atât din sursa aeriană, cât şi din cea prin cablu. Aşezaţi-vă, relaxaţi-vă şi priviţi televizorul cu cea mai bună claritate a imaginii.


Mai multe culori vibrante pentru o imagine mai bună
Utilizând un algoritm avansat de îmbunătăţire a calităţii imaginilor, funcţia Wide Color Enhancer Plus de la Samsung sporeşte calitatea tuturor imaginilor şi relevă detalii ascunse. Puteţi vedea acum culorile aşa cum au fost concepute să fie văzute, cu ajutorul funcţiei Wide Color Enhancer Plus.

SUS
Detalii tehnice
GeneralModelUE22F5000
Diagonala cm / inch56 cm / 22 inch
Tip ecranLED TV
Smart TVNu
Tehnologie 3DNu
FormatFull HD
Rezolutie (pixeli)1920 x 1080
ContrastMega Contrast
Clear Motion Rate100
Tuner DigitalDa (DVB-T / C)
Difuzor integrat2 x 3W
DiverseMotor HyperReal
Mega Contrast
Wide Color Enhancer (Plus)
Film Mode
Natural Mode Support
Dolby Digital Plus / Dolby Pulse
DTS Studio Sound
DTS Premium Audio
ConnectShare(USB 2.0)
Digital Clean View
ConectivitateHDMIx 2
Compozit (AV)x 1
Casti (3.5mm)Da
Y,Pb,Prx 1
CI (Slot)Da
USB 2.0x 1
Antena TVDa
Scart (RGB)x 1
Caracteristici FiziceCuloareNegru
Putere consumata (W)22.5
SUS
Produse similare cu Televizor LED Samsung 56 cm (22") 22F5000, Full HD, Clear Motion Rate 100, Motor HyperReal, Mega Contrast, DTS Premium Audio, CI+
SUS
Comentariile clientilor nostri despre Televizor LED Samsung 56 cm (22") 22F5000, Full HD, Clear Motion Rate 100, Motor HyperReal, Mega Contrast, DTS Premium Audio, CI+
Fii primul care adauga un comentariu!
Prev Next
  • Intel Platinum Partner 2014
  • HP Platinum Partner
  • Partener Cisco
  •