evoMAG.ro

Plata online in Rate (CardAvantaj)Prin CARDAVANTAJ tu esti in avantaj! Acum in 1, 2, 3 sau 10 rate fara dobanda pentru plata cu cardul ONLINE sau la POS in showroom. 

Aplica aici pentru Card Avantaj si primesti 50 lei BONUS la prima cumparatura de la evoMAG.ro!
 

Beneficiile cardului de credit CardAvantaj MasterCard/Visa:

Ai posibilitatea de a plati in rate cu 0% dobanda produsele achizitionate in reteaua de magazine partenere Credit Europe Bank.

Te poti bucura de avantajele cumparaturilor cu plata in rate in reteaua magazinelor partenere Credit Europe Bank. Astfel poti efectua tranzactii in magazine din cele mai variate domenii: moda, agentii de turism, asigurari, mobila, saloane de frumusete, electronice / electrocasnice / IT&C, decoratiuni, sanatate, supermarket, benzinarii, etc.
Consulta lista permanent actualizata cu adresele magazinelor partenere Credit Europe Bank pe www.cardavantaj.ro unde poti gasi de asemenea si informatii despre toate cardurile din oferta bancii, precum si despre campaniile aflate in desfasurare.

La fiecare tranzactie pe care tu o efectuezi la comerciantii din Romania sau din strainatate care au afisata sigla Visa sau MasterCard, atat in reteaua de magazine partenere cat si in afara acesteia, 0,3% din valoarea tranzactiei se regaseste pe cardul tau in contul de bonus, separat de limita de credit.
Bonusul poate fi folosit ulterior pentru o noua tranzactie in orice magazin partener Credit Europe Bank. Tot ce trebuie sa faci este sa comunici ca doresti sa efectuezi plata din contul de bonus cand platesti prin card. Mai mult decat atat, vei primi bonus chiar si pentru tranzactiile efectuate din contul de bonus.

- Perioada de gratie de pana la 45 de zile in care nu se percepe dobanda pentru tranzactiile comerciale (inclusiv in sistemul de rate).

- Posibilitatea de a beneficia de o perioada de creditare nelimitata cu conditia efectuarii rambursarii lunare minime de 5% din totalul sumei utilizate din linia de credit. CardAvantaj iti acorda posibilitatea sa rambursezi lunar doar suma minima de 5% din valoarea tranzactiilor evidentiate in extrasul de cont emis.

- Dubla functionalitate – credit / debit: pe langa accesul la o limita de credit acordata de catre banca, posesorul de card poate dispune si de fondurile proprii disponibile in contul de card.