Cele mai bune oferte ale momentului! Profita acum! Vezi oferte
Laptop 2in1 Dell Inspiron 7306 (Procesor Intel® Core™ i7-1165G7 (12M Cache, up to 4.70 GHz) 13.3" FHD, Touch, 16GB, 512GB SSD, Intel® Iris® Xe Graphics, Win11 Pro, Argintiu)
Dell Laptop 2in1 Dell Inspiron 7306 (Procesor Intel® Core™ i7-1165G7 (12M Cache, up to 4.70 GHz) 13.3" FHD, Touch, 16GB, 512GB SSD, Intel® Iris® Xe Graphics, Win11 Pro, Argintiu) Inspiron 7306 Cufundati-vă în ecran Explozii de culoare: urmăriti, scrieti si lucrati cu usurintă, indiferent dacă vă aflati într-o încăpere sau afară, datorită ecranului luminos si colorat, care oferă culori sRGB de 100 % si luminozitate de 300 de nit 3844932
7599.99 Out of stock

Laptop 2in1 Dell Inspiron 7306 (Procesor Intel® Core™ i7-1165G7 (12M Cache, up to 4.70 GHz) 13.3" FHD, Touch, 16GB, 512GB SSD, Intel® Iris® Xe Graphics, Win11 Pro, Argintiu)

COD: [ DI7306I716512W11P ] ID: 3844932
  • Servicii evoMAG
7.599,99 Lei
(TVA inclus)
Alerta pret!
Compară Intrebare tehnică? Producător Printeaza
  • Produse recomandate
  • Scurta descriere
  • Detalii tehnice
  • Review-uri
7.599,99 Lei
(TVA inclus)
Laptop 2in1 Dell Inspiron 7306 (Procesor Intel® Core™ i7-1165G7 (12M Cache, up to 4.70 GHz) 13.3" FHD, Touch, 16GB, 512GB SSD, Intel® Iris® Xe Graphics, Win11 Pro, Argintiu)

Descrierea produsului Laptop 2in1 Dell Inspiron 7306 (Procesor Intel® Core™ i7-1165G7 (12M Cache, up to 4.70 GHz) 13.3" FHD, Touch, 16GB, 512GB SSD, Intel® Iris® Xe Graphics, Win11 Pro, Argintiu)

Cufundati-vă în ecran

Explozii de culoare: urmăriti, scrieti si lucrati cu usurintă, indiferent dacă vă aflati într-o încăpere sau afară, datorită ecranului luminos si colorat, care oferă culori sRGB de 100 % si luminozitate de 300 de niti.

Imagini vibrante: profitati la maximum de gama dinamică superioară a continutului HDR cu tehnologia Dolby Vision™, pentru a reda culori nemaivăzute pe afisajele SDR ale PC-urilor. Tehnologia Dolby Vision™ oferă accente de până la 40 de ori mai luminoase si nuante de negru de până la 10 ori mai întunecate.

Mai mult ecran: păstrati-vă ecranul clar si elegant, cu margini înguste, care oferă un raport înalt ecran/corp. În plus, pe sistemele 2 în 1 culoare neagră, afisajul Ultra HD 4K optional oferă o rezolutie înaltă pentru detalii si imagini precise.

imagine produs

Înapoi la negru

Modelul negru al laptopului 2 în 1 Inspiron 13 7000 duce tehnologia intuitivă la un nou nivel cu aceste caracteristici superioare:

Luati notite: modelul negru al sistemului nostru 2 în 1 este complet echipat cu un creion activ reîncărcabil, care este amplasat intuitiv într-un modul de depozitare si care se va încărca în timpul depozitării.

Conceput să impresioneze: scrieti, schitati, desenati si luati notite într-un mod mai natural cu ajutorul unui creion activ îmbunătătit. Acum, cu 4096 de niveluri de sensibilitate la presiune, detectarea înclinării, buton rapid de stergere si conectivitate Bluetooth.

Linii fine: deplasati fără efort creionul pe ecran cu cel mai recent protocol Microsoft Protocol Pen 2.0. Detectează cele mai mici miscări, cum ar fi înclinarea creionului, creând o experientă mai fluidă.

Experientă optimă: acest design de stylus este confortabil, expresiv si functional. Profilul său decagonal este usor de tinut si de strâns si nu se rostogoleste de pe birou.

imagine produs

Gata de lucru odată cu dvs.

Experientă exceptională oriunde: Seria Intel® EVO™ oferă combinatia perfectă între performantă, viteză de răspuns, autonomie de functionare a bateriei si imagini uimitoare într-o nouă clasă de laptopuri elegante si suple. Creat cu tehnologia Intel pentru a oferi experienta supremă de lucru sau de viată oriunde.

Acces instantaneu: nu a fost niciodată mai usor să rămâneti la curent cu aplicatiile actualizate, datorită modului de asteptare modern conectat cu asistentă vocală. Acum, dispozitivul dvs. este pregătit chiar si atunci când este în modul hibernare si vă permite să-i solicitati asistentului vocal să-l trezească pe loc pentru a îndeplini o activitate.

Pregătit si în asteptare: o cameră cu infrarosu (negru) sau un cititor de amprente usor de utilizat (argintiu platină) elimină efortul de a tasta parola, astfel încât să puteti accesa rapid desktopul. În plus, senzorul de detectare a deschiderii capacului porneste laptopul chiar si atunci când dispozitivul este complet oprit, astfel încât să puteti accesa ceea ce vă trebuie, atunci când aveti nevoie.

ExpressCharge™: încărcati bateria de la 0 % până la 80 % într-o oră, astfel încât să nu fiti legat de o priză când sunteti în deplasare.

Unitate SSD: unitatea SSD NVMe înseamnă un timp de răspuns mult mai rapid al sistemului, functionare mai silentioasă si rezistentă sporită la soc în comparatie cu hard diskurile conventionale, fiind chiar mai rapidă decât SSD-urile SATA obisnuite.

Conectivitate pe care vă puteti baza: cu noul protocol wireless 802.11 AX, numit si WIFI 6, vitezele de transfer prin Wi-Fi, acoperirea si fiabilitatea laptopului Inspiron sunt mai mari ca oricând în cafenelele aglomerate si în alte zone cu trafic intens. Vă veti bucura si de o acoperire mai mare a hotspoturilor.

imagine produs

 

Frumusete în detalii

Thunderbolt™ 4: un port USB Type-C care acceptă Thunderbolt™ 4 vă permite să încărcati laptopul (doar pentru Negru), să-l conectati la mai multe dispozitive si să beneficiati de transferuri de date de până la 40 Gb/s, de 8 ori mai rapid decât viteza unui port USB 3.1 din prima generatie.

Senzori inteligenti: noile caracteristici termice adaptive utilizează algoritmi avansati si accelerometre pentru a sti când aveti laptopul în mână, în poală sau pe birou. Acest lucru îi permite să-si adapteze în mod inteligent profilurile termice la diversele situatii. În plus, este suficient de inteligent pentru a dezlăntui puterea maximă atunci când este asezat pe birou.

Experientă avansată: tastarea confortabilă este aici, cu o balama de ridicare îmbunătătită, care adaugă o înclinatie la tastatură si cu o vizualizare mai bună a ecranului – nu a fost niciodată mai confortabil să lucrezi.

Rămâneti în sigurantă: un nou obturator pentru confidentialitatea camerei web oferă securitate în care puteti avea încredere si pe care o puteti controla.

Conceput să impresioneze: exteriorul izbitor al acestui 2 în 1 este proiectat a vă păstra aspectul elegant si stilat.

 

imagine produs

O revelatie argintie

Modelul argintiu platină al laptopului 2 în 1 Inspiron 13 7000 este echipat cu aceste caracteristici extraordinare:

Luati notite: folosirea rapidă si reactivă a creionului digital este aici împreună cu creionul activ pentru acest sistem 2 în 1(PN350M)*. Echipat cu protocolul Microsoft Pen 1.5, care vă permite să interactionati cu usurintă fără a fi nevoie să împerecheati creionul.*

Buton de alimentare si cititor de amprente: butonul de alimentare reproiectat este perfect încorporat în tastatură, pentru un aspect elegant si optimizat. Bucurati-vă de o integrare totală cu cititorul de amprente aflat pe butonul de alimentare, care vă permite să vă conectati cu o singură atingere.

*Creionul activ Dell (PN350M) se comercializează separat
*Modulul de depozitare creion nu este disponibil pe modelul argintiu

imagine produs

Unificati-vă dispozitivele cu Dell Mobile Connect.

Integrare perfectă între PC si smartphone: accesati mai multe dispozitive fără a vă împărti atentia. Dell Mobile Connect vă asociază smartphone-ul iOS sau Android cu laptopul.

Limitarea întreruperilor: prin intermediul Dell Mobile Connect, puteti să efectuati apeluri, să trimiteti mesaje SMS, să primiti notificări si chiar să oglinditi telefonul pe PC pentru a interactiona cu toate aplicatiile preferate.

Confidentialitate perfect protejată: telefonul se conectează la PC prin conexiunea securizată, punct la punct, oferită de Dell Mobile Connect, astfel încât datele dvs. să nu fie niciodată expuse prin conexiuni la internet nesecurizate.

Transfer simplu: mutati rapid fotografiile, videoclipurile, muzica si documentele de pe PC-uri pe telefoane si viceversa, fără servicii de stocare de tip cloud complicate sau cabluri stânjenitoare.

 

Specificatiile pot varia de la un model la altul in functie de configuratie

 

Detalii tehnice

DenumireModelInspiron 7306
ProcesorFamilie procesorIntel® Core™ i7
Model procesori7-1165G7
Viteza procesor(MHz)2800
Max Turbo Frequency (MHz)4700
Numar nuclee4
Cache procesor(Kb)12288
Tehnologie fabricatie10 nm
Procesor graficIntel® Iris® Xe Graphics
Memorie RAMCapacitate memorie16384 MB
Format memorie instalata1 x 16384 MB integrat
Tip memorieDDR4X
Frecventa memorie4266 MHz
Sloturi memorieNu
Capacitate stocareCapacitate SSD512GB
Interfata HDD / SSDM.2 PCIe
Unitate opticaNu are
Display si videoDiagonala13.3"
Rezolutie maxima1920 x 1080
Tip displayGlare
TouchScreenEcran sensibil la atingere
Placa video integrataIntel® Iris® Xe Graphics
Camera WebDa, HD
Sunet si comunicatiiAudioIntegrata High Definition Audio
DifuzoareDifuzoare Stereo incorporate (2x2W)
MicrofonDa
Retea Wireless802.11 ax
BluetoothDa
ConectivitateTotal porturi USB1 x USB 3.0
1 x USB 3.1 Type C
Iesire Audio1 x Combo audio (casti + microfon)
HDMI1 x High-Definition Multimedia Interface
Cititor CarduriDa
BaterieTehnologieLithium-Ion
Numar celuleBaterie 4 cell
OS si caracterisiticiSistem operareMicrosoft Windows 11 Pro
Biti64
Dimensiuni(mm)305.2 x 197.8 x 15.94 - 16.51
Greutate(Kg)1.3
CuloareArgintiu
TastaturaLayout English
Tastatura numericaNu
Tastatura iluminataDa
Cititor de amprentaNu
DiversePen inclusNu
Vezi mai mult